- 1
- 2
-
Witam
No i udało mi się skończyć druga częśc klipu "Streetracing in Warsaw". Tak jak wcześniej pisałem druga częśc obfituje w wyścigi. Pojedynki między RS4, M6, Nissanem Brta, Subaru TOmo, ITR-em Turbo Dino, Audi TT Huberta i Subaru GT.
Klip do obejżenia w okienku :
http://videos.streetfire.net/video/...
Oraz do pobrania z linków :
http://s003.wyslijto.pl/?file_id=61...
Miłego oglądania.
-
Anonim
Bardzo fajny filmik ! ! !
Gratulacje Miłek, piękny montaż !
pozdro... -
Anonim
-
..::Przemek::..
-
-
Kuba
-
K T
Bardzo mi sie podoba!
Druga czesc tego klipu zdecydowanie lepsza, tak z krytyki; ) troszke bym skrocil pierwsza czesc. I Muzyka, dla kazdego cos milego :)))
Duze Gratki.
pzdr -
Kwariat
brawo brawo świetna sprawa; ) jeśli chodzi o krytykę to niedawno pojawiło się coś do oglądnięcia w necie i nie było to zbyt udane, teraz jak najbardziej, jedynie niektóre pojedynki troszkę hmm z przepaścią kilkuset KM :P ale i tak warto; ) oby tak dalej! -
Anonim
-
Hubert L
-
>Freak Inside gn11.WASyL napisał
>fajny ale pierwsza część ciekawsza i
>ogólnie fajniejsza
>
>pzdr
pewnie... dlatego bo Ciebie było widac trochę tak ? -
Anonim
eee nie bo to nie ma nic do rzeczy, wogóle to jestem w szkou ze mojej badziewnej fury nie wyciołeś z I części. II gorsza bo muza słabiej dopasowana, troche chaotycznie coniektóre przejśca, takie jakby nie do końca dopracowane, dlatego uważam ze I lepsza choć II też jest ok.
pzdr
pees. a na tym klipie przynajmniej widac jak tańcze ROTFL -
powiem Ci szczerze... że wkur... mnie takie komentarze - muzyka niedopasowana itd.
Spędziłem na montażu kilkanaście nocy po kilka godzin w każda. Cały materiał montowałem jakieś 80 godzin minium. Sama 30 sekundowa czołówka którą internetowi znawcy zjeżdżaja niesamowicie - była robiona przez 10 godzin około.
Teksty muzyka niedopasowana do obrazka... denerwują mnie niesamowicie. Każdy moment i każe przejście z tych 9 minut - było zmieniane analizowane i dopasowywane kilkakrotnie... żeby miało taki efekt ja jest w tej chwili.
Do maruderów - nakręćcie coś później zmotujcie i zobaczymy jak Wam się uda dopasować wszystko - tak żeby miało ręce i nogi. -
Anonim
Nadinterpretujesz niesamowicie, podziwiam twoja pracę, bo robiesz to dobrze, filmy które składasz są dobre, to co napisałem to moja własna opinia i mogę chyba napisać co mi się bardziej podoba a co mniej. nie mam zamiaru cie obrażac albo mówic ze robisz coś słabeg bo tak nie jest, poprostu I cześc mi bardziej przypadła do gustu i to napisałem, więc nie nerwowo
pzdr -
Kuba
-
Anonim
-
Młody
-
Anonim
głośno to dopiero będzie po następnym; ) przynajmniej mi się tak wydaje :)) -
glosno to bedzie jak Milek mi odpisze na PRV i zrealizuje to co mu podklepalem, tak glosno, ze w TVP1 beda o nas mowic...
-
...
wiadomo juz cos wiecej o powyzszej informacji?
zdradzcie jakies szczegoly -
z mila checia bym to zrobil ale jeszcze nie moge,
nie chce zapeszac po powrocie Milka z 3miasta i spotkaniu na ktore jest ustawiony przezemnie i za pomoca jeszcze jednego serdecznego przyjaciela Lukasza, jak bedzie mial ochote to sam opisze; ) mam nadzieje, ze bedzie !
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne