Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • K T

kurwa naprodukowalem sie na dpostem i poszedl sie caly jebac!!
    :(((((((

w skrocie,

Mlody i Jasiek - BARDZO wam dziekuej za to ze pojechaliscie ze mna, Mam nadzieje ze wam rownie sie podobalo jak mi; ) bylo bardzo wesolo, zwlaszcza podroz i wczorajszy wieczor/noc hehehhehehe

Wkleje jutro filmiki z melanzu :)))))

co do samych zawodow, na sucho bylo PIEKNIE, bankowa 16 a mozna bylo sie bic o 10. Niestety spadl deszcz, nie jezdzilem wczesniej na mokrym tym autem w takim setupie, i mialem zle dobrane opony na przod. Duze doswiadczenie dla mnie.

Przejazdy na sucho :
    http://s002.wyslijto.pl/index.php?f...

Dzieki Milek i Monika ze przyjechaliscie, szkoda ze tak krotko sie widzielismy.

Wielikie gratki dla BRT za 3 miejsce.

heheheheh "przyjrzyj sie dobrze, bo ostatni raz widzisz beemki na pudle!!" hehehehe SAMA PRAWDA!

pzdr
  • Anonim

Tery, to ja dziękuje że mogłem z wami pojechac i pisze się na następny wyjazd tego typu(Dobra atmosfera, szybkie fury, melanż opór i swietna ekipa!) :)
    Tak jak rozmawialismy; zdobywasz doświadczenie na treningu i zawodach ! Następny rok należy do trzech 200sx'ów !

Co do całej imprezy to zajarałem się oporowo i myśle coraz bardziej powazne nad tylnionapędówką :)
    Gratulacje oczywiście dla BRT za pudło ! (dzisiejszy przejazd na A2 obok nas z prędkością 260km/h zabił mnie!)

"popularny Tery" ...hehehehe...; P

Może z melanżu to nie wklejaj filmiku...; )

P.S. Raptowny i cała reszta ekipy konkret !

pozdro
  • Anonim

Nie ma problemu i zawsze ja k bede mogl to pojade w takim towarzystwie bo bylo zajebiscie Dziekuje rozwniez i nie martw sie bo bedzie napewno juz tylko lepiej a melanz trzeba bedzie porpwaic jakis blue czy cos hehehhe
    Gratki dla BRT za 3 byl zajebisty przejaz a juz nie mowie o przejezdzie przy 260 obok Busa z laweta to byl konkret cociaz w sumie dla mnie cala trasa byla przezyciem caly mokry bylem; ) pozdro
  • Madej

ciesze sie, ze sie dobrze bawiliscie :D
    fajnie, ze duza ekipa tam pojechaliscie, zaluje, ze nie moglem byc z wami ale za rok :> bankowo jestem juz pewnie na pierwszych zawodach,

Tery widze, ze na suchym ladnie juz Ci idzie, na mokrym zle dobrane opony i przod wyjezdza - bez kontroli, tak jak piszesz za doswiadczenie/a w zyciu sie najwiecej placi cos o tym wiem, nie tylko w dziedzinie drift/streetracingu/fur

Krzysiek, Ty to chyba xywke z " Mlody " na " Rybka " powinienes zmienic hahahahah, to od kiedy zaczynasz sie slizgac na niej po miescie ? :P heheh

Czekam na fotki/filmy z imprezy i zawodow,

te nie dla wszystkich prosze na maila :D

Pozdro
    Maciek

• Anonim

Widze ze wiesci sie rozchodza szybko w morde jeza no ale nie zminie tej xywki niestety chyba Mlody jest lepsza troszke; )
    Pozdor; )
  • Anonim

Kiedy następny taki drifting w Polsce i gdzie?
  • Madej

w przyszlym roku na wiosne
  • Romek

>Filip napisał
    >Kiedy następny taki drifting w Polsce i gdzie?

Filip .... widze że wypadłeś z obiegu kolego :)).
    Czas wrócić do korzeni; )
  • K T

>Filip napisał
    >Kiedy następny taki drifting w Polsce i gdzie?

Daty ani miejsca jeszcze nie sa znane.

Beda podane znajac zycie w okolicach marca.

Napewno conajmniej 5 rund.

Napewno 1 lub 2 w Poznaniu.

Napewno 1 w Warszawie

Raczej bydgoszcz 1.

Reszta zagadka.

pzdr
  • K T

hahhaha "bo pic to trzeba umic"!!

Dzieki chlopaki.

Nie ma to jak sie obudzic w "smyczy" zawodnik, z flaszka i butami obok; ) hhehehhehehehe

bede powoli wklejal filmiki z popijawy "po".

http://s003.wyslijto.pl/index.php?f...
  • Anonim

No wypadłem, wypadłem...
    Ale jeszcze powrócę; -)
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)