-
Bedzie meksyk. To co oni wyprawiali na tych motorach... naprawde wariaci. Już nie moge się doczekać aż Mateusz skończy montaż.
-
tomwaś
No to czekamy :)
Wiem ze to zabiera sporo czasu ale mi sie wydaje ze lepiej jak Ty robisz klipy bo szybciej sie pojawiaja i znajomi mowia ze sa lepsze pod wzgledem efektow i spasowania; ) -
Młody
-
Anonim
-
-
>cytrus125p napisał
>No to czekamy :)
>Wiem ze to zabiera sporo czasu ale mi sie wydaje ze lepiej
>jak Ty robisz klipy bo szybciej sie pojawiaja i znajomi
>mowia ze sa lepsze pod wzgledem efektow i spasowania; )
Niestty mój kolega znowu zawalony pracą i będzie obsuwa z jego strony.... qrwa.. mać. Znowu się muszę tłumaczyć przez niego.
JAko że mamy nagrane sporo materiału - wziąłem od niego część i od jutra biore się ostro do roboty.
Postaram się jak najszybciej złożyć klip. Za opóźnienie bardzo przepraszam.
Będą 2 klipy -w nocn i w dzień.
-
MARTINO #61
-
-
MARTINO #61
-
Anonim
jak praca się trochę przeciągnie, to dajcie jakiś taki mały zwiastunik, żeby nas nakręcić jeszcze bardziej :] -
DUNLOP CLUB Adrenalina Uzależnia
Kiedy pojawi sie dawno zapowiadany i z niecierpliwoscia oczekiwany material filmowy - produkcja dotyczaca motorow -
MARTINO #61
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Anonim
nieee, to nie może być prawda... <ściana>
Co ja teraz zrobię?!
no dobra joke, ale czekam cholernie i tak :) -
DUNLOP CLUB Adrenalina Uzależnia
A moze jakas drobna zajawke dostaniemy tak aby pokrecic nas w oczekiwaniu -
Młody
chyba nie :) z tego co wiem klipy sa prawie gotowe wiec nie beda robic zajawek... -
MARTINO #61
-
Młody
-
MARTINO #61
-
Młody
-
MARTINO #61
stary czekamy na to od hmm lipca lub sierpnia? -- to bylo tak dawno ze nawet zapomnialem kiedy wiec ...
juz sie przestalem pytac kiedy bo to sie nudne zrobilo
moga sie tu obrazac ze ciagle mam pretensje ale mam to gdzies ...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne