-
DUNLOP CLUB Adrenalina Uzależnia
-
ﮔ Moni ﮕ
delektuj sie narazie pierwsza czescia dzienna a na nocna przyjdzie czas; ) -
MARTINO #61
-
Anonim
-
-
-
k
-
Anonim
-
GrzenioMoto
Ha! pękny klip! szyszunia!! nawet moje moto załapało się pod koniec! Wielkie Gratki. Oby tak dalej -
Kuba
zmontowane zaje... , muza świetnie dobrana i ogólnie spoko...
tylko mogli by troche więcej tych tricków porobić :P bo przeważnie jazda na tylnim kole... -
...
moglby ktos umiescic plik na innym serwerze bo z file factory wyskakuja mi bledy podczas pobierania i jestem zmuszony do ogladania w okienku; ( -
wiem delektuje sie dosc dobitnie
ale jak wczesniej Milek pisal to nie jest w zaden sposob powiazane z dwoma koleinymi produkcjami dzienna i nocna -
-
-
Anonim
-
[mJk]MaJkI[mJk]
siemanko... mam pytanie do chłopaków z AMW.... w piasecznie sie odbywaja czasami drifry na IMOLA.... i tam smigaja sobie chłopaczyny 200sx .. betami... i jeszcze innymi fooorami.. czy wiecie moze cos kiedy teraz bedzie?? i czy jezdzicie tam? -
Młody
-
[mJk]MaJkI[mJk]
własnie to zrobiłem bo jakos znalazłem u siebie na kompie to.. hehe bez pytań;p -
$[M I S K U R]$
-
soomsiad
HEJKA
MAM NISSANA SKYLINE R33 2,5 TURBO NA SPRZEDAZ KTOS ZAINTERESOWANY ZDJECIA W PROFILU :)
POZDRAWIAM -
Młody
Wiekszosc osob bedacych na tym gronie, czyta grono streetracing wiec spokojnie.. wszyscy widzieli :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne