-
Anonim
z tego co pamiętam, to ostatni był "Drift Day"...
kiedy jakaś nowośc ??? -
Młody
-
Przyykro mi bardzo ale nie mam wogóle czasu... przynajmniej narazie na nagrywanie i montaż. MAm tyle roboty 24h/dobę że nie mam juz siły myśleć o klipach.
Plan na ten rok jest następujący. Jeden - ale konkrenty klip ze scenariuszem. Mam aspiracje aby to była najlepsza polska, jak nie europejska produkcja streetracingowa.
Czas pokaże.
Pozdrawiam Wszystkich fanów. -
...
Mam nadzieje, ze uda sie zrealizowac plan :)
nic tylko trzymac kciuki =] -
-
Razor
myślałem, że AMW zostało rozwiązane, ale jednak jakiś klip się szykuje -
Młody
-
>Razor napisał
>myślałem, że AMW zostało rozwiązane, ale jednak jakiś
>klip się szykuje
zle myslales,
-
mgr inż. arch. Killa
to ze malo ise ostatnio udzielaja to chyba nie oznacza, ze wypadli z branzy
pewnie cos szykuja
bo po ciszy zawsze burza, nie; ) -
Bocius
-
Młody
-
[mJk]MaJkI[mJk]
hehehe;d... no moze coś kreca;d... ja ostatnio widziałem fajny filmik street racingu
http://www.autokrata.pl/ogien/1665/...
obczajcie
fakt no AMW maja lepsze filmiki ale ten tez jest spoko.. podoba mi sie -
Yanek F.
-
Rybak.
kurde szkoda ze w tym klipie niema odgłosów silnika...czy jest cos piękniejsze niż ryk V8 albo boksera??:] -
Anonim
-
Rybak.
no dobra podałem tylko przykład...:]chodzi mi o to ze powinno byc słychac silniki a nie tylko muzyke..... -
[mJk]MaJkI[mJk]
szczerze mowiac ja zajebiscie lubie dzwiek dwupaków... takich jak trabant czy warburg i syrenka takie tam.. dzwiek jest zajebisty...
fakt no to dzwiek z nizszej pulki.... ale v8 czy v12 to dzwiek wypasiony... tylko deptać i sluchac ryku z silnika zamiast muzyki;d -
...
sorry ale nie ma nic piekniejszego niz hymn Polski w wykonaniu Gorniak :D na Mistrzostwach w Korei; P -
[mJk]MaJkI[mJk]
-
Anonim
dobra, ale nie o tym, nie o tym, nie o tym...;)
przydałby się jakiś clip... -
Młody
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne