- 1
- 2
-
Czekamy tylko na lekkie opady - deszcz lub śnieg. I myślę że możemy się spotkać na pewnym placyku gdzie będzie można bepiecznie podriftować :)))
Byliśmy go obadać za chłopakami...i miejsce jest rewelacyjne !!!
Nawet oponki są żeby można było jakaś próbę czasową zrobić.
Na 100 % będzie Madej "FT", Adam "S4", Mariusz "328CI", Mackowski "E39-535" i Ja"Killer" heh.
A i Stana spotkałełem ostanio i też wyrażał chęci.
Pozdrawiam. -
K T
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Monisia ze zrozumieniem, ze zrozumieniem :
" I myślę że możemy się spotkać na pewnym placyku gdzie będzie można bepiecznie podriftować :))) "
-
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Sprite
Czytacie w moich myslach :). Od kilku dni leze w lozku chora i dzis pojechalam zmienic w koncu oponki na zimowe. wracajac pomyslalam, ze fajnie by bylo sie spotkac na male co nie co :).
Jaki termin macie na mysli? chetnie podbije. -
Pele
-
Anonim
Madej tym razem też zadzwonisz wiem ze znasz doroge ale lubie z tobą gadać :)
pzdr -
Anonim
-
Anonim
No ja tez bym mogl sobie posmigac tylko dajcie znac wczesniej troche bo narazie jestesm troche chorowity haha Milek a jak z tym filmem ????????? Pozdr
-
Sprite
I mamy pierwszy snieg :))). Tzn, u mnie spadlo troche, nie wiem jak w Wawie. w sumie to rzut beretem, ale roznie bywa.
Jak zwykle sa plusy i minusy. Plusem jest niewatpliwie fajna zabawa. :)
To kiedy spocik? -
Anonim
-
Karola
ja to, z moimi oponami, mialam juz drifting na dlugo przed sniegiem! :) na slizganko tez sie pisze!!! :) -
Krystian
co wy wiecie o ślizganiu; )
Ja to wczoraj miałem ślizganie jak w górach Vitem na letnich gumach z lawetą i autem na niej zostałem zaskoczony przez śnieg, musiałem pokonywać te wszystkie serpentyny w góre i w dół
Adrenalina taka że żaden drift nie podskoczy, bez włączania ogrzewania byłem mokry.
Niestety aktualnie dyspnyje tylko FWD które raczej do KJSów się nadaje niż driftu :(
Karola, twoje boki było widać w I odcinku AME; )))))))
Piękne ujecie z tą felgą -
ﮔ Moni ﮕ
-
Karola
A kto powiedzial ze zawsze sie udaje? :)
specjalnie to puscilam by pokazac ze glupota nie boli tylko duzo kosztuje; ) trening to tez jest sztuka a nie takie hop-siup byle gdzie. -
Anonim
-
Anonim
-
Pele
no Starszyzna kiedy cos gdzies sie wybiera...
...moze ktos mialby cos do powiedzenia w kwestii zagiecia luku przy braku przyczepnosci na przodzie :think:
Sobota ?? Niedziela ??
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne