Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Romek

Czekamy tylko na lekkie opady - deszcz lub śnieg. I myślę że możemy się spotkać na pewnym placyku gdzie będzie można bepiecznie podriftować :)))
    Byliśmy go obadać za chłopakami...i miejsce jest rewelacyjne !!!
    Nawet oponki są żeby można było jakaś próbę czasową zrobić.

Na 100 % będzie Madej "FT", Adam "S4", Mariusz "328CI", Mackowski "E39-535" i Ja"Killer" heh.
    A i Stana spotkałełem ostanio i też wyrażał chęci.

Pozdrawiam.
  • K T

dajcie znac to moze wpadne jakims 2.8 RWD :D
  • ﮔ Moni ﮕ

O nie, wiedzialam, znowu sie wczoraj slizgaliscie????
  • Madej

Monisia ze zrozumieniem, ze zrozumieniem :

" I myślę że możemy się spotkać na pewnym placyku gdzie będzie można bepiecznie podriftować :))) "
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Nie mam nic do driftu ale moge wpasc poprostu i pogadac :)
  • ﮔ Moni ﮕ

oj Madej bo mnie zawsze najlepsza zabawa omija wrrrrrr
  • Sprite

Czytacie w moich myslach :). Od kilku dni leze w lozku chora i dzis pojechalam zmienic w koncu oponki na zimowe. wracajac pomyslalam, ze fajnie by bylo sie spotkac na male co nie co :).

Jaki termin macie na mysli? chetnie podbije.
  • Pele

chetny
  • Anonim

Madej tym razem też zadzwonisz wiem ze znasz doroge ale lubie z tobą gadać :)

pzdr
  • Anonim

miało być Tobą nie tobą

pzdr
  • Anonim

No ja tez bym mogl sobie posmigac tylko dajcie znac wczesniej troche bo narazie jestesm troche chorowity haha Milek a jak z tym filmem ????????? Pozdr
  • Sprite

I mamy pierwszy snieg :))). Tzn, u mnie spadlo troche, nie wiem jak w Wawie. w sumie to rzut beretem, ale roznie bywa.

Jak zwykle sa plusy i minusy. Plusem jest niewatpliwie fajna zabawa. :)

To kiedy spocik?
  • Anonim

wlasnie zerznelismy parking Geanta na ursynowie :)
  • Karola

ja to, z moimi oponami, mialam juz drifting na dlugo przed sniegiem! :) na slizganko tez sie pisze!!! :)
  • Krystian

co wy wiecie o ślizganiu; )
    Ja to wczoraj miałem ślizganie jak w górach Vitem na letnich gumach z lawetą i autem na niej zostałem zaskoczony przez śnieg, musiałem pokonywać te wszystkie serpentyny w góre i w dół
    Adrenalina taka że żaden drift nie podskoczy, bez włączania ogrzewania byłem mokry.

Niestety aktualnie dyspnyje tylko FWD które raczej do KJSów się nadaje niż driftu :(

Karola, twoje boki było widać w I odcinku AME; )))))))
    Piękne ujecie z tą felgą
  • ﮔ Moni ﮕ

Adam parking Geanta jest wypasiony :)
  • Karola

A kto powiedzial ze zawsze sie udaje? :)
    specjalnie to puscilam by pokazac ze glupota nie boli tylko duzo kosztuje; ) trening to tez jest sztuka a nie takie hop-siup byle gdzie.
  • Anonim

Ładna pogoda:)
  • Anonim

nio po Streetcie można by sie wybrać na placyk :)

pzdr
  • Pele

no Starszyzna kiedy cos gdzies sie wybiera...

...moze ktos mialby cos do powiedzenia w kwestii zagiecia luku przy braku przyczepnosci na przodzie :think:

Sobota ?? Niedziela ??
  • 1
  • 2
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)