-
-
Anonim
Madej trzeba bylo od razu linka do klipu podac tam widac go najlepiej :) i to jak jezdzi -
Anonim
Musze tylko pojechac na hamownie bo ludzie pisza ze dostane baty od Type-r a mysle ze jakies tam szanse bym mial wiec musze tylko zobaczyc ile teraz tego towaru tam mam Dzieki Maciek za Temat na Gronie -
Anonim
mlody nie powinienes dostac nie martw sie juz ja sie tym zajme tylko trzeba znalezc type r wtedy mu po swojemu wyjasnie ze co by nie robil to ma zostac w tyle :) -
-
Hubert L
-
Młody
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Hubert L
-
Młody
-
ﮔ Moni ﮕ
heheheh noooooo, Mlody apropo driftera to wczoraj znowu sie wybral beze mnie, zgadnij jakie tego skutki; ) -
Młody
-
ﮔ Moni ﮕ
-
Młody
hehehehehe no ladnie :) to juz wiadomo ze dlatego ze Ciebie nie ma...:P jak bys byla to by nie urwal;) -
Anonim
Krzyskowi turbina zdecydowanie dobrze pracuje - co słychać na klipie AMW. Z tego co sie dowiedziałem, od właściciela turbina tak syczy ponieważ zawór upustowy (blowoff) jest w "odpowiednim" miejscu; ) -
Anonim
ehh ten potwor wiecej nie mowie pozdro mlody :) wtajemniczeni wiedza o co chodzi -
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
Potwór Młodego dostał od Adama.
U Młodego 4 osoby u Adama też, wyścig od świateł do świateł i klekot pierwszy. Są świadkowie:)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne