- 1
- 2
-
Hubert L
to moze ktos cos napisze o przerobkach w swoich autach i jaki byl ich efekt?? -
Civ Mlodego :
http://www.streetracing.pl/forum/vi...
Moja coupeta :
Felgi 17
Gwint Novitec'a
Chip Novitec'a
MBC 2M
Orurowanie z nierdzewki
Dolot
Dokladki od LE
-
Hubert L
-
powinna miec w serii 192 a ile ma teraz to tego nawet najstarsi gorale nie wiedza; )
a co mozesz nam powiedziec o swojej TT ?; ) -
-
Hubert L
coz moja TT
miala
w podstawie
180 PS
naped przod
skrzynie 5
teraz
ma
moc no powiem ze nie wiem ale szacuje na 247
choc po zimie bedzie troszke wiecej:):):):)
ma turbinke k04 taka jak 225 seria
intercooler -
teraz juz jest Quattro
i ma szosteczke
plus program VTG
modyfikacje dotyczyly rowniez wydechu
jest rowniez nowe sprzeglo - spieki
felgi w tej chwili zima seria 16 na conti
lato 18 na dunlop 225/45
pod koniec zimy kuje silnik. mysle o HKS.
ale zobaczymy.
mam zamiar zmienic troszke program plus wtryski
plus turbo. -
FaNtAsS Bamboocha :P
-FMiC Iveco Turbo Daily
-Wydech 2,25' przelotowy z nierdzewki od kolektora, koncowy m-tech
-orurowanie do FMiC z nierdzewki
-MBC
-regulator paliwa
-wtryski z GTXa 1,8t
-pompa paliwa MB 126SEC 4,5 V8
-dolot
-wskaznik cisnienia doladowania w kabinie
-sportowe sprezyny
-klocki ferodo premier
-plyn wyczynowy motul RBF 600
Na przyszly sezon smt6 chce zalozyc, utwardzic amorki i zmienic tarcze :) -
FaNtAsS Bamboocha :P
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
siemno mam pytanie, bo za bardzo się na tym nie znam a po komentarzach widze ze Wy baaaardzo dobrze wiecie ocb:) mam silnik 1,9 tdi i chodzi mi o chip tuning co jest lepsze?? modyfikacja komputera czy box (chyba tak to sie nazywa:)), a i jeszcze intercoler, czy jest wielka różnica po zmianie z oryginalnego (wyglada jak paczka po zapałkach) z takiego na całą długość przedniego zderzaka?? pozdrawiam -
Anonim
Witam, zdecydowanie chip poniewaz daje wiecej mozliwosci przy pozniejszych modyfikacjach. A co do IC to napewno daje duzo ale czy tak jak napisales potrzebny ci IC od ciezarowki:P
Napisz jaki masz dokladnie silnik i jaki samochód to napisze Ci jaki IC do ciebie bedzie pasowal oraz ile da Ci chip...
Pozdrawiam
Bart -
Anonim
witam, posiadam vw passata kombi 2000 r silnik 1,9 tdi , 66 kw, 90 km :(...
z tego co sie zorientowałem to po chipie bedzie ok 113 km...
dzieki, pozdrawiam -
Anonim
Moim zdaniem najlepsze rozwiazanie to IC i turbina od modelu 130 KM (była tez wersja 150 KM ale ciezej kupic czesci do niej) oraz chip do tego...
Czemu takie rozwiazanie? Najtanszy sposob na znaczny przyrost mocy w tym silniku... Przykladowo seryjny silnik 130 KM z chipem daje moc okolo 170 KM. Wiec wydaje mi sie ze to najlepszy sposob na przyrost mocy ktory zadowoli przynajmniej na pewnien czas :P
Pozdrawiam
Bartek -
Anonim
mielem przez chwile disesla 130 koni passat i po programie inny samochod moge ci pomoc ewentualnie jakbys chcial program. -
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
a ja mam suzuki gsxr 1000 K5 i mam 195 kucy i 160 kg wagi (moto nie ja)... i mysle ze wszystkich wciagne :P:P:P:P ale 4 kola to 4 kola ,evcie tez przystroimy :) -
Anonim
no no bo 90km w samochodzie typu kombii to... porazka... jak licze ile ma do 100km/h to usypiam; p;p;p ja wiem ze rakieta z tego nie bedzie ale... bedzie lepiej :D
no zaczynam zbierac pieniążki... i sie zrobi, chyba ze samochod zmienie :) pozdrawiam dzieki za pomoc... -
Anonim
-
RALF,CUKIER,SUGAR,CZY JAKOŚ TAK
-
MARTINO #61
heheh CUKIER --- pigwa mi powiedzial ze mu napisales ze latasz motorkiem 300 km/h hehehehehe
nauczysz mnie ?????:))
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne