Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola

no prosze - to mamy kolejnego zawodnika do eliminacji w driftingu?; )

nie musi byc mokro, zeby latac bokiem - wystarczy RWD + odpowiednia predkosc :)
  • Madej

chyba rwd + odpowiednia moc ?; )
  • Karola

nie - RWD+ odpowiednia predkosc :)

moc zdecydowanie ulatwia, bo nie
    potrzebujesz duzej predkosci, dzieki czemu latwiej panuje sie nad autem :)

zaufaj mi - wiele rzeczy da sie wprowadzic w poslizg - glownie kwestia predkosci i napedu :)
    inna kwestia to stabilnosc auta - malucha tez da sie wprowadzic w ladny poslizg (co pokazuja np kjs'y), ale rownie latwo go wywrocic na bok :)
  • Romek

własnie.. Karola porzyczysz mi ze 40 KM.... to z wielką chęcia pojadę na zawody :)

Bo teraz to tylko na mokrym mogę pojeździć... niestety
  • ﮔ Moni ﮕ

a chcialam Ci dac moje 41KM to nie chciales :p
  • Karola

Milek - zaloz ciensze i zjezdzone opony to bedziesz mial prawie jak te +40KM; )
    wazna jest tez jakosc gumy - ja kiedys mialam Yokohamy (niestety nie pamietam jaki typ), ale guma byla potwornie twarda przez co po suchym asfalcie auto latalo bokiem jak glupie. Moim samochodem nie dalo sie jezdzic na nich - zero kontroli - czulam sie jak na lodzie :)
  • Anonim

No zgadzam się z przedmówczynia. Miałem dunlopy sp 8 i po lekkim deszczu chodziłem bokami jak ben dzonson 60-70km/h, przy czym łatwo było powrócić do toru jazdy ujmując płynnie gazu lub w sytuacji podbramkowej wciskając najnormalniej w świecie sprzęgło. Na suchym i mrozie też było fajnie, ale teraz mam zimówki Continental Winter Sport i zabawa się skończyła. Znowu jak w żuku boksuje jedno koło.

Na wspomnianych dunlopach i śniegu przy prędkości ok 30/h po wyjściu z zakrętu robiłem slizg, jakieś 40m. I mój rakord to jazda bokiem od żelaznej, prawie do tych świateł co jest przejście przed pl zawiszy i to tylko dwoma pasami; )
  • ENDE

heheh a ja moim malcem sto lat temu (49 kucy) w kjsach tez sie ladnie slizgalem i sie dawalo :P nie ma rzeczy nie mozliwych :) mecenasik widzial :P i dalo sie objechac lepsze furki czasowo :D
  • ENDE

macius apropo's diesla z fwd :> chyba zapomniales o gal mokotow zanim jeszcze jezdziles samochodem :) nie da sie ? powiadasz ........ sklerotyku jeden :D
  • Madej

Endzik ja nie powiedzialem, ze sie nie da tylko znudzilo mi sie juz latanie bokiem fwd; /
    No chyba, ze na noznym i przy duzych predkosciach a do tego akrat ten diesel o ktorym mowilem sie nie nadaje, albo ja nie jestem na tyle szalony,

wracajac do gal mokotow to pamietam, nie bylo zle hehehe; )

wiesz jak bardzo chcesz to mozesz mi dac swojego diesla RWD to sobie polatam po placykach, z reszta ostatnio sam widziales :P
    pozdro
  • ENDE

heheheh jak na landare fajnie sie kreci :D zawszemozna sie gdzies wybrac :P wtedy i ja sobie posmigam :D
    a poza tym macius hmmm myslalem ze nie tyle szalony co ostro jeb.... jestes :) ale jak widac przecenialem cie buehehehehehehe
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)