Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Romek

No dobra... myślę że lada weekend zabieramy się do roboty. Bo zaraz nam się zima skończy i nic nie zrobimy.
    Biorę się na poważnie za scenariusz i plan sytuacyjny.
    Kopletuję sprzęt Ekipę i Was wszystkich i działamy.

Zawodnicy którzy będą grali :

RWD Niemcy:

-Macikowski BMW535
    -JA... jak ogarnę szrota.
    -Tery BMWZ3 (zapewne) - no chyba że już s13 przygotował :)
    -Nie wiem jak nasza BMW 850, bo z tego co wiem miała ostanio przykre przygody :(
    -Mariusz BMW328 CI
    -Karola BMW328

RWD Japończyki:

-Cukier EVO VIII
    -Gumiś Celica Supra
    -BRT 200 SX Tomaracing (Adam pogadaj z nim czy dalej ma chęći)
    -może będzie SPecster Suprą (tylko nie wiem czy wystawia ją w taką pogodę; ) )
    No i Karola ma rozmawiać z GS-em. Jeśli nie będzie mu to kolidowało z niczym pilnym odwiedzi nas białym EVO 560 KM :)

Yukon jest też chętny (Audi TT VTG 400 KM) - obiecał że będzie ostro zamiatał bokami;).
    Co prawda nie za bardzo mi pasuje do reszty... ale może namówimy drugiego posiadacza Adudi TT który jest na naszym gronie do udziału w tym niesamowity przedwsięwzięciu wtedy będzie fajny duet.

Nie ma Transportera... więc operator będzie latał z MAdejem Land Cruiserem... (ale Mateusz się wcale nie zmartwił z tego powodu - wręcz przeciwnie)

Będę rozmawiał jeszcze z hwojtkiem z TVN-u, który chciał być drugim operatorem (młody - poprzedni operator - nie może ma w tym czasie pracę).

Jasiek - do tego czasu trzeba koniecznie ogarnąć naklejki - żeby były nalepione na driftowozach !!!.

Dalej nie podpowiedzieliście mi żadnych ciekawych miejsc gdzie można nagrac fajne ujęcia w poślizgach !!! CZekam na prv - jesli macie jakieś ciekawe pomysły.

Również zekam na pytania i sugestie od ucześtników i ludzi związanych z AMW.

Pozdrawiam
    Kierownik Zamieszania

• MARTINO #61

moja 850 da rade :))))))
  • K T

jestem z3, nissan jeszcze "chwila"; )
  • Anonim

Czekam na dokłade wytyczne dotyczącze naklejek i ogarniam sprawe !

pozdrawiam; )
  • Specter

Supre bardzo chetnie bym wystawil, gdyby te ch*, skurw** i zlodzieje z administracji odsnierzaly moje osiedle. Juz 2 tyg. temu miala pojechac do tomaracing, a poki co to mam na osiedlu takie lodowe koleiny, ze sie ludzie normalnymi samochodami potrafia zawiesic :/ W kazdym razie od poniedzialku ma byc ponoc odwilz, jesli bedzie faktycznie i to taka konkretniejsza, to jest szansa, ze pod koniec przyszlego tygodnia moj samochod wreszcie wyjedzie z tego zasranego osiedla.
  • Specter

http://wwwa.accuweather.com/wo rld-forecast-15day.asp?partner =accuweather&myadc=0&traveler= 0&zipcode=EUR|PL|PL007|WARSAW| &metric=1

Najblizsze dni, jesliby patrzec na High wygladaja optymistycznie. Za to pesymistycznie wyglada to, co widze wlasnie za oknem. Nie wiem jak u Was, ale u mnie od 3 godzin konkretnie sypie
  • Anonim

ja sie bardzo chetnie pojawie... tyko tez mi sie wydaje ze kiepsko bedzie z miescowkami bo w weekend wszstkie ochrony i spoleczniaki chca zrobic 200% normy :/
  • Karola

gdyby bylo bialo, to mozna pojechac na lotnisko kolo Ryk - ale to mowimy o weekendzie za tydzien, bo trzeba zarezerwowac sobie caly dzien, a pewnie nie wszyscy dzisiaj sa na to przygotowni...
  • MARTINO #61

no ja tez rozumiem ze za tydzien ...
  • Romek

Tak, oczywiście przyszły weekend.
    Bedę miał tydzień na organizacyjne przygotowanie wszystkiego.

Czyli rozumiem że narazie mamy potwierdzenie od :

MAcikowskiego
    Karoli
    Łokcia
    Gumisia
    Mnie
    Specterx (jak się wydostanie z osiedla)
    Terego
    Madeja
    Yukona
  • Romek

Karola.. co do lotniska w Rykach.
    To nie jestem przekonany do tego pomysłu. Założenie było takie że będzie klip robiony w mieście. I w mieście będziemy driftować - moim zdaniem miasto jest bardziej atrakcyjne dla widza.

• Romek

i jeszcze jedno.... Jeśli mamy już ustalony termin to spytaj się GS-a czy pasuje mu weekend i czy ma chęci wogóle.

Ogólnie bez ciśnienia... bez niego też sobie dobrze poradzimy. Ale mielibyśby tak zwanego rodzynka w klipie :)

Myślisz że będzie latał bokami ? :)))
  • MARTINO #61

No ja tez podbijam - auto troszke ktos mi przeoral i skrzynka mi sie pierdzieli ale dam rade :)
  • MARTINO #61

heheh a nawet jak cos to mam 7 wiec ...

ale moje 8 jest oki (maly retusz i nawet nie berdzie widac ze cos jej dolega )
  • Anonim

ja w przyszla sobote moge dopiero wieczorem...
  • Romek

Gumiś.. sobota w dzień to dobry dla reszty termin.. nie chcę już tego dłużej odkładać... weź postaraj się dostosować...
  • Karola

wpisujemy do kalendarza :)
    jak tylko bede miala info od GS'a to dam znac :)
  • Anonim

spoko zobacze co da sie zrobic... najwyzej nie bedzie mnie na dziennej czesc :p ale od ktorej planujesz krecic? a co wazniejsze gdzie w ciagu dnia? no np na babke w sobote w ciagu dnia ja sie nie odwaze :)
  • Romek

Nie podriftujesz na rondzie babka w ciągu dnia ? daj spokój...:)
  • Anonim

Jak tylko wyrobię sie z samochodem to z chęcią bym się pokazał. Ale najwczesniej musiała to by być sobota 25.02
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)