Adrenaline Motorsport Warsaw [731]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ale za rok bedzie znowu wiosna mi chodzi zeby byl klimat zimowy :)
  • MARTINO #61

powoli zaczyna to wkur...
  • Romek

Najlepiej sami usiądźcie i to zmontujcie cwaniaki.
    Nic na to nie poradze.... żebym to ja montorwał... to by już dawno było.
    Mariusza klip zrobiłem w 4 dni wraz z nakręceniem materiału.

Nastepne klipy będę sam robił.. i montaż nie będzie trwał 4 miesiące.
  • K T

to ja tak z innej beczki, A moze by odebrac od "montera" materialy i ty bys je na spokojnie dokonczyl :) skoro Mariusza klip tak szybko ogarnales.

Mozna go gdzies zobaczyc? Chetnie bym obejrzal.

pzdr
  • Romek

mam problem ze skompresowaniem....

A co do zabrania Mteuszowi materiałów... to juz lepiej.. po czekac... połowę na pewno ma zrobioną.

Zaraz spróbuję zmiejszyć klip MAriusz328 - drift chalenge.
  • MARTINO #61

kurwa lepiej zabrac i dam to znajomkowi ktory robi to codziennie w tvn i pierdoiic tamtego jelenia !!!!!

szkoda zjaranej benzyny i pomijam fakt ze rozjebalem sobie furke--- pytanie tylko po co????
  • Romek

MArcin po co się tak grzejesz ?

Dostałeś płyte z DVD z całym materiałem jakies dwa dni po zdjęciach. Widziałeś wszystko, tylko nie było zmontowane.

Nie mam zamiaru sie tłumaczyć za MAteusza. Nie jedź mu tak bo to nie porządku. Nie mam na to wogóle wpływu. JAk sam bym robił zapewne nie trwało by to tak długo. (Klip Mariusza zrobiłem w tydzień - łącznie z nagraniem).

Trzeba poczekac i tyle. Jak będzie następny to na pewno będę go sam montował i zrobię to dużo szybciej.

A to że rozjebałeś sobie furę... to prosze Cię - nie była nasza wina. Jestes kocur i nic na to nie poradzimy że poszedłeś na całośc; )

Pozdrawiam
  • MARTINO #61

jasne ze nie byla wasza wina ale poswiecilem sie:) i jak widze daremnie

to co dostalem to byly jakies skrawki i to kiepsie z reszty filmu ,no chyba ze nakrecaliscie na kamere tylko 30 min z kilku godzin naszej jazdy

grzeje sie bo albo ktos sie okresla w danym temacie albo Nara !!!a ten kolega sobie jak narazie leci w ... .
| |

Zrzut z nowego klipu w większej rozdzielczości... ====> http://img103.imageshack.us/my.php?...

Fotki

Miejsca grona (0)