-
Słuchajcie, właśnie przed chwilą dostałem takie info że przez godzinę jeszcze bedzie mi się morda cieszyła.
Jak będzie wszystko dogadane to MAdej (nie odbiorę mu tej przyjemności) przekaże tą ZAJEBISTĄ informację.
Jesli tak się stanie.. to klub AMW - osiągnie przez niecałe 4 miesiące swojego istnienia bardzo, bardzo dużo... mówiąc skromnie. Będziemy widocznie w całej polsce.
A to wszystko dzięki Wam ... Elicie z
Adrenaline Motorsport Warsaw :)))) -
Oczywiście MAdej poda informację jak będzie na 100 % pewna i wtedy kiedy bedzie uważać za stosowne.....
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
O waszym klubie i filmach wie juz duża cześć polski, a filmy cieszą się ogrona popularnością tylko ludziom mało i chcą więcej
pzdr -
-
MARTINO #61
niech zgadne --- puszcza nas w programie UWAGA -- STOP PIRATOM DROGOWYM :)))))) -
Młody
-
Juz mnie Adas zaszczycil telefonem z samego rana,
Dluzej was nie bede trzymal w niepewnosci,
Wczoraj gadalem z Pezetem i z Malolatem, chlopaki napisza text bedzie podklad szybki bit, i powstanie kawalek AMW tylko i wylacznie dla nas i o nas :P specjalnie na nasze potrzeby,
Teledysk bedzie wiadomo jaki i kto bedzie odgrywal glowna role; )
Tak jak Milek napisal bedzie dobre jebniecie w scene SR heheh
JA tylko czekam na swoja maszyne i mozemy krecic,
Jakies pytania ?
hahaha
Pozdro ! -
Info jest na 100% pewne, tylko jeszcze chlopakom trzeba dac date; )
Jestem im bardzo wdzieczny za taka pomoc w promowaniu AMW,
p.s ale sie wczoraj z Malolatem nagialem, glowa mi peka, ide sie przewietrzyc
pozdroooo -
Anonim
Znow piliscie i jak zwykle ja nic nie wiem hehhe Macieeeeeeeeek Ty pijaku W sumie to pocieszajaca wiadomosc ja tez musze odebrac swojego i mozemy krecic Pozdr :) -
-
>★ Madej ★ napisał
>Juz mnie Adas zaszczycil telefonem z samego rana,
>
>Dluzej was nie bede trzymal w niepewnosci,
>Wczoraj gadalem z Pezetem i z Malolatem, chlopaki napisza
>text bedzie podklad szybki bit, i powstanie kawalek AMW
>tylko i wylacznie dla nas i o nas :P specjalnie na nasze
>potrzeby,
>Teledysk bedzie wiadomo jaki i kto bedzie odgrywal glowna
>role; )
>Tak jak Milek napisal bedzie dobre jebniecie w scene SR
>heheh
>JA tylko czekam na swoja maszyne i mozemy krecic,
>
>Jakies pytania ?
>
>hahaha
>
>Pozdro !
Macius, co to za maszyna?
-
MARTINO #61
-
MARTINO #61
no ja tez musze wyszykowac furke
czekam tylko na pogode i mamonke , a nastepnie lakierek na to co mam poobijane i na koniec oddaje 8 do javy zeby zrobili mi piekna tapicereczke
-
K T
no to KOZAK!
1. Maciek jakie auto?? :)
2. Don Vega - Zajebiscie robia w Javie w nowej furze mam srodek alcantara ,boczki skora i jest mistrzowsko zrobione, bardzo polecam!! aha jeszcze obszyta kiera! super sprawa! -
MARTINO #61
a ile placiles ?
ja chce obszyc fotele, boczki i cala deske , tyle ze fotele chce zrobic bardziej wyprofilowane -
MARTINO #61
-
Anonim
ooo śmieszna opcja :)) jak najbardziej poztywna, teraz wszystkie małolatki bedą sikały po nogach jak na mieście zobaczą taką strzałe z naklejką hehehe; ) -
Marcin.K.
Ta firma o ktorej mowicie ma jakas strone internetowa...
macie do niej jakis kontakt???
-
Młody
-
K T
Don Vega - poprzedni wlasciciel to robil. Po duuuuzym rabacie, znajomosci; ) 2000pln za 2 fotele, kierownice i galke zmiany biegow.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne