-
Jak macie jakiś znajomych z ciekawymi furami... to wpisujcie poniżej (tylko i wyłącznie ciekawe samochody).
Może jak będą mieli niesamowite szczęście to dostąpią zaszczytu grania w naszym klipie.
-
To może ja pierwszy...
Nowe Porshe Carrera 4 cabrio :) - MAteusz rozmawiał i bardzo by chcieli kiedys sie na zdjecia załapać. -
Anonim
Ja może namówie mojego brata w porshe 911 turbo z 76' roku :)
Na prawde kozacko lata , tylko musi w nim jeszcze pare dupereli pozmieniać .
-
Anonim
jak dobrze pogadam to porsche 997 cabrio i range rover sport(ladnie sie prezntuje) -
-
Anonim
mam kolege ktory zna kolege i jego brata kolega moze jak sie postara to zalatwi cos takiego ze wam kopary opadna ( Vi ) wtajemniceni wiedza juz o co chodzi -
Anonim
no i jeszcze Golf V gti jak pasuje.. .
a z takich "normalnych" eclips turbo zloty , celica,forester nowy 2,5turbo... -
K T
a ja mam kolege co mi kiedys powiedzial ze buduje sie fajny Nissan i moze go namowi, kiedys.... -
Anonim
-
K T
-
pegas
-
K T
-
pegas
pewnie,że nie mój
widywałem Twoją ibize na gubinowskiej więc wiesz pewnie czyj;)
ja tylko zamieszczam ogłoszenia;]
5 -
K T
-
Specter
Moja Supra juz jezdzi spowrotem :) Jeszcze sie troche zalewa przy palowaniu, ale za dzien, dwa powinna byc w pelni wyregulowana :) -
Anonim
pozniej oczywscie sie wyczysci co trzeba i bedzie dlasza mila rozmowa o new clip AMW..
a takie pytanie kto wytypuje jakie auta sie nadaja do filmu?:) -
Anonim
-
Anonim
>!Bart! napisał
>Kamil a czym teraz smigasz? Co w koncu kupiles?
Honda accord 2.0, 2005 po face-liftingu i pare dodatkow:) -
Anonim
-
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
Ja moge polecic swojego Passacika(fotki w galeriiii) oraz Eclipsa z 2005 roku na chromach o ile sie nie sprzeda do czasu krecenia klipu :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne