AE Katowice [185]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

głosujmy - nie chodzi tylko o wielkie pomyłki dziekana jak np zarządzanie ochroną środowiska ale też o przedmioty które poprostu sa totalnie nieprzydatne

moje typy wspomniana ochrona - ae ma laboratorium wiec robiliśmy badania zanieczyszczen a że ni jak to do ekonomi wrzucić więc wrzucili przedrostek zarządzanie i mamy zarządzanie w ochronie środowiska

kolejny to ekonomia matematyczna - albo matematyka ekonomiczna - chuj wie jak to się pisze - ten jedyny raz w życiu uczyłem się matmy na pamięć :) stąd też głos
  • Grono.Net

ja narazie stawiam na socjologie, zobaczymy po drugim semestrze, na co zmienie zdanie
  • Antek

Ja stawiam na rachunkowośc. Wiem ze to podstawa na ekonomii i finansach, ale na infie?? Po co?? Babka nam sama powiedziała, ze sie to nam nie przyda za bardzo, no ale "każdy ekonomista musi umiec otwierac konta" :/
  • MaTi

Algebra liniowa w wykonaniu dr Gajowskiego. Jak on to mawia: porazka edukacyjna. Przedmiot tak abstraktyjny jak jego wykladowca. Dobrze ze juz mam to za soba....
  • Anonim

A takie perełki znaleźć można na wydziale ekonomii:
    (moi faworyci)
    Historia myśli ekonomicznej - ryjesz na pamięć teorie od starożytnej grecji do monetaryzmu i po każdej dowiadujesz się, że jest zła i nie wolno ci jej używać w praktyce bo się nie sprawdzi :D No niby sensowne ale jakoś nie dla mnie
    historia śląska - a na c...j to wiedzieć komuś kto przyjeżdża znad morza czy suwałk, albo innego podkarpacia?
    Filozofia -cytuję: Byt jest Niebytu nie ma. Co to jest niebyt? Hahahaha + wielka konsternacja. Ogólnie o absolucie transcendentaliach, bytach substancjonalnym i przypadłościowym itp.
    Historia gospodarcza - osobiście tego nie wybrałem, ale jakoś nie wydaje mi się to niezbędne.
    I na wielki finał:
    Metodyka samodzielnego studiowania!!!! Dlaczego ktoś mi ma mówić jak ma się uczyć?
  • Anonim

MaTi zgadzam się z Tobą w 100% algebra z Gajowskim to życiowa porażka...Na szczęście już koniec :D:D:D:D:D
    A teraz zaczęła się Statystyka z prof. dr hab. Trzpiot...MASAKRA!
  • MaTi

ja mam state z kończakiem, nawet polubilem ten przedmiot :D a co do gajosa, to mozna jeszcze trafic na niego na analizie matematycznej II yeaah...
  • Anonim

Też się cieszę z tego powodu; -). Nie no mam nadzieję, że nie spotka mnie takie szczęście, żeby mieć z nim analize II.
  • Anonim

Mati - jestem na AE 5 lat ... ale peirwszy raz słysze że ktoś polubił state ... to naprawde niespotykane :P
  • MaTi

Amon spokojnie....na pewno mi przejdzie :D
  • leo

heja to ja mam analize z gajowskim. masakra!! wczoraj na wykladzie baleroniki rysował.
  • Aenima

jak czytam we wasze posty to ciesze sie niezmiernie, że juz tą uczelnie kończę!!!!
  • matryca

a co powiecie o sozologi - i nie chodzi mi tu o socjologie :P do tej pory dodkladnie nie wiem o czym ten przedmiot :P niby cos jak zarzadzanie ochrona srodowiska :P ale bez tego zarzadzania :> jakies zanieczyszczenia u ujscia rury byly na tescie XD co to w ogole jest :D brakuje jeszcze zeby nam spawalnictwo dorzucili :P
  • Anonim

Aenima - na czym jesteś i kiedy magisterka? ja mam obrone ... jutro :)
  • Aenima

na zarządzaniu, a obrona cholera wie - jeszcze nie oddalam pracy do dziekanatu;-)
  • Anonim

więc zapewne się znamy prtzynajmniej z widzenia - obroniłęm się w czwartek na 5 ... ale średnia dała mi na dyplomie 4 :P zapewne znasz moją promotorke .... prof. basia woźniak sobczak :) Twój nick to jakieś nawiązanie do płyty tool czy tak Ci się napisało ...
  • Aenima

gratluje i zazdroszcze ze masz to juz za sobą :-) no a nick oczywiscie ze z tool'a mojego ukochanego:-) a sobczak? cos mi mowi to nazwisko ale kurde nie wiem co, pewnie to jedna z tych pan na ktorych wyklady nie chodzilam ( z reszta na zadne nie chodzilam;-)
  • Anonim

wszytskie wykąłdy (czytaj okienka) spędziłem w szkunerze .... woźniak-sobczak - zarządzanie kapitałami :D
  • Aenima

aha to ta , ale widzialam ją tylko raz - na egzaminie;-)
  • Anonim

ja jeszcze na obronie :P
  • 1
  • 2
| |

Nic dodac nic ujac, ciekawe czy ktos sie znajdzie ]:>~~~

Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)