-
Anonim
Jak był najkijowszy to czemu nie może być i najlepszego :). Ja uwielbiałam ćwiczenia z informatyki. Szkoda, że już się skończyły :(. A teraz moim ulubionym przedmiotem jest Angielski (z G.Leśnikiem) i WF (z M.Czediwodą)
A Wy co lubicie? :> -
MaTi
ja lubie wyklad ze statystyki z konczakiem:) Natomiast cwiczenia z analizy z J. Trzesiok to czysta przyjemnosc! -
Anonim
Ja mam ćwiczenia z analizy z jej mężem :/. Ten gościu wcale nie umie tłumaczyć :). Ale to nie na temat :) -
Anonim
Organizowanie Public Relations, Socjologioa organizacji oraz Konflikt społeczny z Dr A. Adamus - Matuszynska -
-
Anonim
lubiłęm przedmioty marketingowe ... analiza rynku, badania rynku, zarządzanie marketingiem w usługach, ponadto odziwo controlling :D i zarządzanie inwestycjami kapitałowymi
to na zarządzaniu - a na finansach lubie przedmioty dotyczące inwestowania (strategie inwestycyjne, decyzje inwestycyjne) no i też spoko było zarządzanie finansami przedsiębiorstw ...
ale naprawde lubie zajęcia w nota bene :D -
Grono.Net
ja tam lubie przynajmniej narazie cwiczenia z rachunkowosci z wójcik-jurkiewicz (wiem, pomyslicie, ze jestem jakis skrzywiony), cwiczenia z matematyki z romowicz no i naturalnie treningi z Patalongiem :D -
matryca
Makroekonomia z Pietrucha, koles potrafil mnie zachecic do nauki a nie zniechecic jak wiekszosc:) no i podstawy finansow tylko z kim to bylo....:>
Teoria potrzeb i konsumpcji z babka ktora rzucala w nas cukierkami za dobra odpowiedz, tak to tez ciekawe zajecia :P -
Anonim
teoria potrzeb .... hmmmmm też dostawaliśmy cukeirki paluszki obwarzanki za dobr odpowiedzi - gdyby rozdzwała bronki miałbym pewno stuypendium naukowe :D -
Zajdlos
to zależy czy mówimy tutaj o ulubionych czy "ulubionych" bo to duża różnica, ale ja najciekawiej wspominam STATYSTYKĘ z panią Jędrysik było baaaaaaaaaardzo ciekawie:) -
Anonim
polityka gospodarcza z barteczkiem :) egzamin masakryczny ale ciekawe wyklady :P -
Aenima
i tu sie dowiaduje ze rzeczywiscie sa ludzie ktorym ekonomia sie podoba...matko, zaden przedmiot mi sie nie podobal, totalna nuda i strata czasu -
magia
dokladnie- pan dziekan ciekawie wykladal, a egzamin tez w porzadku- konkretny i bez zaskoczen! -
magia
-
Anonim
przedmioty na International Business... jest po angielsku, wykładowcy znają go gorzej niż my... polecam moi drodzy :) większość przedmiotów można zaliczyć do ulubionych :)
a poważnie:
- polityka społeczna, byle nie z tą starą babą!
- teoria potrzeb i konsumpcji :)
no ja to z zarządzania -
Anonim
-
coxuMONAUTA
wyklady z konczakiem aka daredevil czy jak to sie pisze, smandek tez byla niezle poryta, a cwiczenia to z mika za ogolna zlewke i borczucha za to zrobil tylko jednego kolosa a swota i tak nie sprawdzal;0