-
matryca
-
Grono.Net
-
matryca
-
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
jakby to powiedzieć na moją prośbe o ios odpisał mi :
przy pana średniej prosze rozważyć sensownośc studiowania dwóch kierunków ....
nie żebym był jakims kujonem ale jakoś się zdarzyło że dwa robie as ten chuj nie pomaga mi wogóle :( -
Grono.Net
gratuluje samozaparcia, ale osobiście narazie jeden mi wystarcza. A co do zachowania z jego strony, to najwyraźniej niezły z niego kawał chuja. 3mam kciuki, dasz rade stary -
Anonim
dzieki za słowa otuchy :) jak wogóle grupa - już się rozkręciła czy raczej jakies buraki ... ?? -
Grono.Net
nie no paru ziomków jest spoko i sie trzymamy razem, a reszte widujemy raz w tygodniu w piatki na cwiczeniach,wiec znamy sie mniej
Planujemy to zmienic, tylko musimy ich wyciagnac wszystkich gdzies -
Anonim
spoko - wiesz u mnie było tak samo - związała nas pierwsza sesja i tak zostało ... ale oczywisćie w grupie też się znalazły osoby niereformowalne dla których okienko jest świetną okazją aby zajrzec do czytelni .... -
Grono.Net
i tak zaliczylismy z kumplem jakies 3 tygodnie temu niezły przypał. Siedzimy sobie na cwiczeniach z matmy, troche nam sie nudziło wiec sie rozgladamy po sali, patrzymy: siedza jakies trzy laski (przecietne) a kumpel do mnie: "ej, czy one są z naszej grupy".
Poprostu szczyt spostrzegawczosci, jak mozna przez dwa miechy nie zauważyc ze chodza z nami do grupy (szczerze mówiąc tez ich nie zauważyłem :D wczesniej) -
matryca
ej no to sie zdaza :> u mnie do grupy chodza ludzie ktorych jeszcze nie widzialem :D ale ja co roku mam w zasadzie nowa grupe; P kwestia tego jak czesto chodzisz i jak czesto oni chodza...zreszta czasem mozna jechac na zajecia a wcale nie trafic; P -
Grono.Net
otoz to, ale postanowiłem teraz ze przynajmniej do końca semestru bede chodzić na wszystko [no może prawie; ) ] -
Anonim
hehehe - postanowienie noworoczne :) czasami ciężko jest odmówic współziomkom :)
a co do ludzi z grupy .... też wielu nie znam - znam tylko tych co chce i tych co musze ... np przed sesją - gdy skserować od kogoś trzeba :P -
Grono.Net
i już nie dotrzymałem postanowienia, raptem drugi dzien zajęc a mi sie już nie chce tam jechac :D. Dzis robie wolne, ale jutro poje nawet na geografie u heffnera i socjologie baranskiej, co nie zdarzyło mi się jeszcze od października :] -
Anonim
wiesz - zawsze musi być ten pierwszy raz :P co to za przedmioty wogóle na ae? geografia? socjologia? pierwsze słysze -
Grono.Net
no niestety takie śmieci mamy na wydziale ekonomii. Można do nich zaliczyć geografie ekonomiczną, socjologie a nawet jest gospodarka a środowisko
i po chuj mi takie pierdoły "umieć", no nic trzeba sie nauczyć, zdać egzamin i zapomnieć
Szukam studentów wydziału ekonomii !!(najlepiej facetów, bo laski podobno są) do grania w środowym turnieju siatkówki na AE, "szczegóły" tutaj http://www.ae.katowice.pl/?contenti... -
Anonim
masz racje - też przetrwałem kilka takich cudacznych przedmiotów na AE - najgorsze jest to, że ludzie z tych badziewii najbardziej uwalają jakby myśleli że przynajmniej rachunkowość wykłądają - na takich badziewiach porkoju zarządzania ekologicznego poleciało troszke osób :/ -
Grono.Net
no tak bo przeciez studiujesz ekonomie po to zeby zeby uczyc sie geografii albo socjologii; )