- 1
- 2
-
Anonim
Czy ktos wybiera sie na Akademie Ekonomiczna do Poznania?
Jesli tak dajcie znac na co i jakie macie przeczucia odnosnie egzaminow maturalnych...
Pozdrawiam cieplo. -
Melchior Rodriguez
Ja sie wybieram... jutro na kolo z bankowosci :) Jak wroce to moge sie przeczuciami z tego podzielic :D a tak poza tym to zapraszamy! -
krasiu
-
Melchior Rodriguez
No juz jestem :D kolo poszlo srednio, lepiej niz pierwsze (3= :D) ale nie tak dobrze jak myslalem, ze bedzie. Nie udalo mi sie odpowiedziec na pytanie na jakiej planecie luke skywalker i obi wan-kenobi stoczyli pojedynek (nie zartuje - autentyczne pytanie!). Eh... a powinienem wiedziec, w koncu wybieram sie na specjalnosc bankowosc!! -
-
Anonim
Jeeeennyyy, zróbmy pikietę pod głównym, żeby ludzie nie popłeniali tego błedu i nei szli na AE :P
A jak już to sami panowie może... hmm.. :p -
Anonim
-
Anonim
no to chociaż większość :P
Ale i tak trzeba przyznać, że to jedna z tych uczelni przyjaznych kobiecym oczom :D Jest tu na kim je zawiesić, hy hy -
Anonim
no no no...
takiej opini jeszcze nie slyszalam o poznanskiej AE :) nie mniej jednak, dobrze ja znac.. :P -
Anonim
Ja nie wiem czy się reszta ze mną zgodzi :p Bynajmniej ja całkiem nieźle trafiłam :] -
Anonim
skoro juz sie taka rozmowa wywiazala, to ciekawa jestem na jakim kierunku jestes? i jakie ogolne wrazenia odnosnie AE? -
Melchior Rodriguez
eh.. przepraszam, w pytaniu oczywiscie chodzilo o anakina skywalker'a a nie luke'a... tsk tsk. -
Anonim
WYdział Zarządzania.
Kierunek Zarządzanie i Marketing.
Specjalność na przyszłość (jeśli dotrwam) Elektorniczny Biznes.
Najśmieszniejsze, że składałam podanie na SM (Stosunki Międzynarodowe), ale jakoś tak e-byz mnie skłonił na zarządzanie :p Zresztą jak większość zdeklarowanej na SM grupy..
AE ogólnie spoko. Ludzie - zajebiści [niestety inaczej nei da się określić :p]. Tak jak zawsze mi mówiono, że same kujony, że wyścig szczurów - bullshit. Przynajmniej ja tego nie doświadczyłam. Może po prostu dobrze trafiłam :]
A nauka.. No się trzeba pouczyć trochę. Za darmo zaliczenia nie będzie. Tak jak jeszcze w trakcie semestru jakoś tak na luzie, tak teraz - pod koniec już, ciężko się wyrabia. Sesja koszmar studenta, hy hy :p
Ale jak już mówiłam - ludzie nadrabiają wszelkie niedoskonałośći AE :p -
Melchior Rodriguez
A czy mozna sie spytac jaki kierunek ciekawi Ciebie? Czy szukasz info ogolnie...? -
Anonim
Tez sie wybieram na AE, kręci mnie gopodarka przestrzenna uwentualnie handel międzynarodowy i w sumie ejszcze studia europejskie... Cholera wszystkie kierunki tam są ciekawe :> Swoją drogą to jade gdzieś na dniach papiery poskładać :> -
Anonim
ja wybieram sie na ekonomie albo na uniwerek na gospodarke przestrzenna...
wszystko zalezy jak mi matura poszla i gdzie sie dostane :) -
Asik
Heh, ode mnie z grupy wszyscy deklarowali biznes miedzynarodowy, ostatecznie ta specjalnosc wybralo kilka osob (6?).. Postudiujesz tu troche, to zmienisz zdanie, a na pewno cos Ci sie zdeklrauje; ) Ehhh, i tak uwazam, ze macie trudniej, wybierajac specjalnosc juz na pierwszym roku, bo tak chyba juz zostanie? a gospodarki przestrzennej na obecnym pierwszym roku chyba w ogole nie utworzyli... czasem tak bywa, jak jest za malo chetnych, bo na pierwszym roku, przed pierwsza letnia sesja, jeszcze wiekszosc chciala na biznes :) a potem sa zajecia z marketingu, rachunkowosci, badan operacyjnych (na swdm nikt ode mnie nie poszedl; )), co sklania czesc ludzi do zmiany upodoban (ale to juz na drugim roku). Ogolnie zycze powodzenia - nie jest zle :) -
Where is my mind?
Fakt na Ae ludzie są fajni :D Nie ma co. Ale mozna zapomnieć o mile nastawionej do Ciebie kadrze. :D Wyjątki są i owszem ale to tylko potwierdza regułę :D -
Monika
tez skladam papiery na ae :) podoba mi sie publicystyka ekonomiczna i public relations. Piszcie duzo o ae- nic o niej jak do tej pory nie wiem, nie mam zadnych znajomych ktorzy tam studiuja i nie za wiele slyszalam. Chetenie sie czegos dowiem :) -
sibil
generalnie jest nieźle :) a stwierdzenie - "piszcie dużo" to trochę ogólne:) pisz o czym chciałabyś dokładnie wiedzieć, na pewno ktoś chętnie odpowie; ) mi zostało tylko 0,5 roku, aż łezka się w oku kręci; ))) -
ika
od przyszlego roku zaczynam studiowac PR (publicystyke ekonomiczna), mysle ze nie jest zla, poza jednym "problemem"- to specjalnosc zdominowana przez kobiety :) ludzie sa ok (uklon w kierunku mojej obecnej grupy :P ) nie zaluje tych dwuch lat ktore tu spedzilam... jak nie sprobojecie nie bedziecie wiedzieli co myslicie o ae :)
- 1
- 2