- 1
- 2
-
C
21.01.05
NEW ALBUM AND TOUR IN 2005
We are extremely pleased to announce that Autechre will release a new album in 2005. And if that wasn't enough, they will also be playing live in the UK, Europe, USA and Japan. Watch this space for more.
"Untilted" WARP180 released: April 2005
źródło: http://www.warprecords.com/artists/... -
grabki
-
ERT
jest juz dostepny na slsk-u//
szukajcie a napewno u kogos znajdziecie choc premiera dopiero za 3 dni//
jak zwykle naprawde mocno mnie zaskoczyli swoja muzyka//moze to dziwnie zabrzmi w wypadku autechre heh.. ale ten alboom ma bardzo ciekawe brzmienie :) -
ZEN
Nowy album jest nieco przystępniejszy niż poprzedni "Draft 7.30", który był dośc trudny w odbiorze. Ktos kiedys nawet napisał: " że album ten [Draft 7.30] powie Ci spierdalaj za kazdym razem kiedy będziesz go słuchał" i było coś w tym z prawdy. Nowy album przesłuchałem dopiero raz, dlatego trduno mi cos jeszcze powiedzieć o nim, jednak na pewno nie jest to poziom AE z "Tri Repetae", która jest dla mnie albumem najlepszym. -
-
john_doe
osobiście wg mnie coś jest nie tak od czasów confield i gantz graf, dwa ostatnie lp`ki są poprostu średnie, mam je na półce tylko że pisze na nich ae -
Anonim
Nowy album jest całkiem niezły, choć na dłuższą metę nieco nużący. Raz na jakiś czas będę do niego wracał jak sądzę. -
kotek
imo autechre wyraznie popsulo sie juz na confield
choc w porownaniu z ostatnimi 'dokonaniami' jest to b dobra plyta, to nie ma takiej sily przebicia jak stare dobre ae -
kotek
-
pil
na confield to byla zupelnie inna jakosc, nie wiem jak mozna pisac, ze popsuli sie na tym albumie - ta plyta nadal zadziwia, jest bardzo trudna w odbiorze, tak jak wczesniejsze albumy, ktore juz jednak teraz lyka sie przy kawce bez problemu..
noweog materialu do tej pory jeszcze nie slyszalem, poza jednym utworem grzmiacym jak gdyby z tuby metalowej; ) -
Anonim
no powiem tak .. nowy album hmm.. sredniawa (ale to tylko moja opinia) ale za to ... Draft 7.30 !!!!! ... to dopiero plyta .. najlepsza... ze wszystkich jak dla mnie. potem Confield dobrze mi wchodzila w neurony a na koncu Amber ..:] -
Anonim
Eee te wasze "polamane dzwieki" hyhy nie no, nie wysmiewam bo to tylko moja opinia,ale respekt dla was, ze slyszycie w tym cos, co wam sie podoba...; ] -
Anonim
bo Oni nadaja z Tamtad .. dlatego slyszymy .. i sramy w gacie bo taaaaaaak nas wyp*** w kosmos ... hehe. Przynajmniej Mnie na maxa. ... jak to mozna bezdragowo sie nacpac Muzyka ..:] Kocham TO! -
Anonim
No tak z tym,ze jest to narkotyczna moozyka to sie zgadzam....ale prosze cie sloochasz jej po to, aby sie "bezdragowo nacpac??" to chyba nie taki przekaz ma moozyka?? -
Karolin a
-
Anonim
-
pil
ja kiedys, przy pierwszym spotkaniu z IDM, a bylo to wlasnie autechre tez jej nie rozumialem - to naturalne, aby zrozumiec muzyke ae trzeba najpierw zrozumiec ich jezyk, koncepcje samego artysty i powoli zaglebiac sie w obraz jaki tworza.. ja moge szczerze napisac, ze pierwsze zetkniecie z idm, bylo wlasnie przez autechre.. plyta lp5 i w zasadzie sluchalem tej plyty w seri po 3 kawalki, bo calej nie bylem wstanie; ) teraz wydaje sie to dziwne, a lp5 jedna z latwiejszych plyt, eh co za czasy ^^. -
kotek
nie ma czegos takiego jak trudna plyta, kazdy ma swoj wlasny wzorzec trudnosci, lub nie ma go wcale. -
pil
dokladnie
zalezy ile wysilku wkladamy w poznanie czegos nowego i zrozumienie samego artysty. -
Anonim
-
ŻARÓWA TO KILL
NIEMA CO PORÓWNYWAĆ STAREGO AUTECHRE DO NOWEGO<TO ZUPEŁNIE INNA JAKOŚĆ<I W SUMIE INNA MUZYKA
- 1
- 2