Autechre [106]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Carhartt

wiecie cos może na temat tego koncertu ?
  • Karolin a

Fri 22 Berlin. Maria * (+ O.S.T. & Errorsmith)
    ;]
    a poza tym to http://www.warprecords.com/artists/...
  • Carhartt

jest ok ale wiecie może jak bilecik kupić
    na stronce warp sa podane 2 sklepy ale jest może jakieś miejsce w Polsce ??
    Sklep sprowadzający bilety
  • john_doe

http://www.clubmaria.de/
    ja jade na 75% :)))))))))))
    właśnie mailuje ich czy można zrobić rezerwację przez neta i bilet kupić osobiście na miejscu oraz ile chcą za niego, jak tylko odpiszą to dam znać
  • john_doe

No więc jest tak:
    bilet kosztuje 12 € :))))))))), mozna zrobićrezerwację
    kolejna dobra wiadomość to że stacja pociągu jest z 700 m od klubu :))))))))
    a teraz zła: PKP chce za przejazd w jedną stronę 200 zł :(((((((( jest bezpośredni pociąg (IC) przez: Kraków, Katowice, Zabrze, Gliwice, Kędzierzyn, Opole, Wrocław, Legnice, Żary, z Krakowa wyjeżdża o 8:39, na miejscu (Berlin Ostbf) jest o 18
    kto jedzie ??
  • Grono.Net

a kiedy ten koncert???? bo ja bym chętnie pojechała :))
  • Grono.Net

okej, już wszystko wiem, jade na 95% jedzie ktoś ze mną?? :)
  • Grono.Net

okej, już wszystko wiem, jade na 95% jedzie ktoś ze mną?? :)
  • ERT

ffszystko ok ale cena biletu PKP jest przerazajaca//eh.. kiedy beda grac u nas//
    zawsze cos sie dzieje w calej europie oproocz polski :(
  • Grono.Net

ja jade z Sopotu i jak obliczałam koszty to zmieszczę się w 100zł
    za 30zł podróż do szczeciena a z tamtąd jest coś takiego jak bilet do berlina i z powrotem dla pięciu osób za cos około 110zł
    wcale nie najgorzej
    jakbyś dojechał do szczecina pośpiechem a potem przesiadł się tam w coś to będzie dużo taniej niż na intercity wawa-berlin
    pozdro :))
  • ZEN

W poprzednią niedzielę[10.05.2005] leciał prez sieć kilku godzinny set na zywo zagrany przez Autechre.
    To nie to samo co koncert, a jednak i tak było dobrze. :)
  • ZEN

sorry mała literówka tam się zdarzyła - set leciał 10.04.2005 roku.
  • ERT

niestety dowiedzialem sie o tym dzien po...
    czy moze ktos nagral ???
  • ZEN

Ja niestety nie mogłem być tej nocy na kompie.
    Jednak ktoś mnie poczęstował tymże nagraniem. Mogę udostępnić jak coś przez Slsk. Byle na dniach, bo są to dwa dośc cięźkie pliki, gdyż kolo zrobil w 192-224kbps więc zajmują ponad 700mb, a jakosc niestety slaba, audycja w internecie szla w 96kbps. Ściągnęłem, żeby posłuchać i niestety wyrzucić z dysku.

Troche mnie dziwi długość zagranego setu - jest to prawie 500 minut, czyli wychodziło by na to, że panowie Brown & Booth grali ponad 8 godzin. :0

Zresztą nie tylko to mnie wprawiło w zdumienie, choć w sumie mało występów na zywo AE słyszałem - zazwyczaj były to jakieś 30 minutowe fragmenty. Zdziwło mnie dużo rytmów hip hopowych, troche electro, ale spokojnie - "skrzywionych" autcherowskich dźwięków było naprawdę sporo. :)

Jak ktoś chce pociagnąć to dajcie znać.
  • Grono.Net

ja bym sobie chętnie od Ciebie ściągnęła. daj znać. pozdro
| |

aeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeaeae aeaeae Autechre/ / Lego Feet/ / Gescom Rob Brown/ / Sean Booth ae...

Miejsca grona (0)