Aeroklub-Warszawski [345]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dreamcatcher

6 października o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40) ktoś się wybiera :)?
  • Anonim

ja mialem isc ale nie zdalem wiec starzy kasy mi nie dadza
  • Anonim

nie bede sie powtarzal :P
  • Levy

Od ilu lat?
  • Anonim

zapewne 16 : )
  • Anonim

A ile kosztuja?

I czy sa w każdy weekend?
  • Anonim

Podstawowy teoretyczny kurs szybowcowy - Koszt kursu - 600 zł.
    Zebrania organizacyjno-informacyjne odbędą się w budynku Aeroklubu Warszawskiego, ul. Księżycowa 1. (tel. 834 93 35) w następujących terminach:
    20 stycznia o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40)

17 lutego o godzinie 18:00 (wykłady we wt i czw, od 17:00 do 21:00)

28 kwietnia o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40)

19 września o godzinie 18:00 (wykłady we wto i czw, od 17:00 do 21:00)

6 października o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40)
    Szkolenia praktyczne
    Podstawowe praktyczne szkolenie szybowcowe - koszt ok. 2500 zł dla uczniów i studentów oraz 3000 zł pozostali, w tym:

37 lotów z INSTRUKTOREM (o łącznym czasie ok. 3 h 20 min)
    oraz
    10 lotów SAMODZIELNYCH (o łącznym czasie ok. 40 min – bez instruktora)
  • Anonim

Dzięki... za info....

W weekendy jakoś dłużej są zajęcia ... to może bardziej opłaca się przychodzić w tygodniu...
  • Dreamcatcher

19 stycznia o godzinie 18:00 (wykłady w sob. i niedz, od 9:00 do 16:40)

16 lutego o godzinie 18:00 (wykłady w pon, śr i piąt, od 17:00 do 21:00)

27 maja o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40)

14 września o godzinie 18:00 (wykłady w pon, śr i piąt, od 17:00 do 21:00)

6 października o godzinie 18:00 (wykłady w sob i niedz, od 9:00 do 16:40)

+ poniedziałki w tygodniu wieć wychodzxi na to samo
  • Anonim

A czy cały czas mówimy o AW ?
    Bo Lacky podał jakies inne terminy. Stad moje pytanie....
    I wg info podanych przez Lacky - wychodzilo, ze przy szkoleniu w tygodniu ilosc godzin jest znacznie mniejsza....
  • Dreamcatcher

http://www.aeroklub.waw.pl/ tu znajdziesz wszystko
  • Anonim

Dziękuję Ci :)
  • Rogal

Kurs teoretyczny możesz robić kiedy chcesz, dopiero latać samodzielnie możesz od dnia 16 urodzin...głupie prawo. Ja teorie robiłem jak miałem 15, kurs praktyczny rozpoczynam na tydzień dwa przed urodzinami i na loty samodzielne spokojnie powinienem mieć już 16; ). Gorzej jak ktoś ma urodziny pod koniec sezonu - wtedy dopiero na następny sezon może latać.
  • Anonim

yyyy... ja to 16 lat - to skonczylam 13 lat temu ... moze jestem juz za stara na rozpoczecie kursu ?; )))))))
  • Rogal

Nie no sorry, ktoś sie pytal dokladnie o wiek; ). Nie chodziło mi o Ciebie; )
  • Anonim

Nie podrywaj nam tu naszego warszawskiego Rogala r=o)
  • Grono.Net

Czesc. Ja za pół roku będe miał 16 lat i bede szybował i skakał na padochronie sam, a nie jak do tej poryw tandemie. Kto wie ile kosztuje wyciągnięcie i wypożyczenie szybowca? w AW oczywiście. Aaa i jak ktos ma 15 lat to moze zdawac kurs praktyczny, ale gdy w tym roku co zdaje ukończy 16 lat.
  • Grono.Net

Czesc. Ja za pół roku będe miał 16 lat i bede szybował i skakał na padochronie sam, a nie jak do tej poryw tandemie. Kto wie ile kosztuje wyciągnięcie i wypożyczenie szybowca? w AW oczywiście. Aaa i jak ktos ma 15 lat to moze zdawac kurs praktyczny, ale gdy w tym roku co zdaje ukończy 16 lat.
  • Rogal

Hej - nie musisz mieć 16 lat aby przystąpić do kursu praktycznego, jednak musisz miec tą 16 aby polecieć na samodzielny, czyli w praktyce możesz zaczynać jakieś 2 tygodnie przed urodzinami. Teorie zdawać mozesz kiedy chcesz. Jeśli szykujesz sie na następny sezon to warto było by w zime już zrobić szkolenie teoretyczne.
  • sobylmine

czyli żeby się wszytskiego dowiedzieć dokładniej mam przyjść 19 września bądź 6 pażdziernika? czy wtedy to juz jest teoria i kurs?

a i ile trwa teoria?

wybaczcie, ale totalniem zielona, a chciałabym chyba zacząć od tego roku..

ach! i kiedy te badania?
| |

Strona poswiecona Aeroklubowi Warszawskiemu. Są tutaj różne wydarzenia i komunikaty...

Fotki

Miejsca grona (0)