-
Najpierw było:
http://www.afireinside.net/index_ph...
teraz jest:
http://www.afireinside.net/index_ph...
Oj, szykują się zmiany.... Zdaje się, że to wszystko związane jest z nową płytką....:D -
wujek chłodek
jakoś obiło mi się o uszy, że nowa płytka afi ma mieć tytuł
"Black as a Bat's Wings"
i jakoś pod koniec 2005 można się będzie jej spodziewać:D
oby te niepotwierdzone wiadomości okazały się prawdą;) -
No z tytułem to ogólnie kit:/ Cały czas ktoś puszcza jakąś nową plotkę, a zdaje się, że żadna nie jest prawdą.... Co do daty: raczej się sprawdzi;)
-
wujek chłodek
uuu, szokda, a zdaje się że to było podane w jakiejś kolorowej zagfranicznej gaziecie, co ją w empiku można poczytać typu Metal Hammer, czy innny Kerrang :(
ale huk, przynajmniej data się powinna zgadzać:D
pies: nie ufajcie kolorowym magazynom muzycznym i dla pań:P -
-
No i przez nagrywanie płytki zabraknie ich na tegorocznym Warped Tour... szkoda... byłyby fajne nagrania z koncertów... Ale z drugiej strony: będzie prawdopodobnie świetny album, więc cóż... chyba straty i korzysci się zbilansowały:D
A, jeszcze jedno: jeszcze nic (tzn. żadnych wersji demo ani zdjęć z sesji nagraniowych) nie wypuścili (nawet dla Despair Faction, do którego niestety nie należę;( ), więc prawdopodobne jest nawet przesunięcie premiery płyty (???)
A piosenek napiali dużo (80!), z czego na nowym albumie umieszczą ich tylko (?) 15... Hmmm... może część znajdzie się na inglach jako bonus??
No.. to tyle... chyba zanudziłem;) -
wujek chłodek
Ha ha, wieści dobre są to;)
a jeśli napisali aż 80 piosenek to jest szansa na jakieś spore ilości bonusów na singlach :D
już się nie mogę doczekać premiery
Adaś, 3maj ręke na pulsie:) -
spoko... ostatecznie wolę trzymać rękę na pulsie niż w nocniku;)...
Heh.... może jesień będzie dla nas szczęśliwa:D -
Dobra, parę świeżych (dla niektórych) newsów:
Adam jako pierwszy nagrywał swoje partie, a Davey promuje ciuchy, które projektuje (Glitterboy, jeśli zapytacie o nazwę;) .... No, ponoć płyta ma ukazać się w październiku, chociaż, znając życie, ta data co najmniej parokrotnie ulegnie przełożeniu:/ ... A w Polsce? Wydaje mi się, że (patrząc po dotychczasowych "dokonaniach" Universalu - Rise Against "Siren Song Of The Counter Culture ma ukazać się w lipcu, zgrozo!), że nam przyjdzie jeszcze trooooochę poczekać:/....
No, cytując Mike'ego Rhino:
Keep your dicks tight;)
-
A... jeszcze jedna sprawa:
Jeśli już należycie do tego grona, włóżcie trochę wysiłku i wpiszcie coś od czasu do czasu:] Mam nadzieję, że jest tu kilkoro hxc fanów;)... Pozdrawiam tu Wujka Chłodka, z którym zdecydowanie najlepiej się konwersuje;) -
wujek chłodek
serdecznie wielkie dzięki za pozdrowienia:D
wujek chłodek teraz pisze swoją pracę magisterską i jest nieco zajęty, temu mniej postów wrzuca;P
a na płykę czekam z niecierpliwością. -
-
XyourXteddyXbearX
chciałbym sobie to under the rose przeczytać ale trzeba do DF należeć...powoli zaczyna mnie to despair faction wkurwiać; ) -
Lidzia
na należe do DF :D tzn moja siotra ma karte
o boze. tytul nowej plyty jak tytul jakiejs plyty death metalowej -
wujek chłodek
ja w stosunku do nowej płyty afi mam tylko nadzieje że gorsza od sing the sorrow nie będzie.
jak na razie to każda kolejna płytka była jakimś krokiem naprzód dla zespołu. Trzeba przyznać że nagrywając STS podnieśli poprzeczkę dość wysoko.
-
"na należe do DF :D tzn moja siotra ma karte
o boze. tytul nowej plyty jak tytul jakiejs plyty death metalowej"
to niech nam jakoś udostępni te filmiki 'nur fur df'; ) -
Kret
jeśliby nowa p(ł)ytka miała żeczywiście być bardziej cold-popowa niż punkowa, to nie smuci mnie to, wszakże styl swój sobie właściwy i jakże oryginalny ostanio odnaleźli, niechaj więc się w nim odnajdują
o jeny co za brednie, sorki ale dopiero wstałem... -
wujek chłodek
mnie tam cold - pop grzeje, więc i taki klimat nowa płytka afi mieć może, poczekamy i zobaczymy, a kawałek Fog z nowej stronki ....
mniam mniam.