-
Natalcia :)*
wybaczcie, jesli bylo juz takie pytanie...
jestem zarejestrowana jako "wykonawca", czy moglabym zmienic na "osoba towarzyszaca"? jak moge to zrobic?
pozdrawiam -
Anonim
status wykonawcy pozwala ci zapisaywac się samej na nagrania a takze zapisywac inne osoby-osoby towarzyszace. majac status wykonawcy jestes jednoczescie osoba towarzyszaca to znaczy ktos-inny wykonawca moze zapisac cię do siebie. wiec nie ma potrzeba zeby to zmieniac;) natomiast "os towarzyszace" nie moga sie zapisac same na nagrania tylko musi je zapisac jaksi wykonawca np ty.
pzdr kas. -
Kinia___
-
To co napisala Fall out girl jest w 100% prawda.
Jesli chcesz brac udzial w programach jako osoba towarzyszaca - wystarczy, ze zglosi Cie inny Wykonawca. -
-
Maniek
-
Kasiek
-
Maniek
-
Anonim
to nie bylo pytanie chyba. nie widzę pytajnika na końcu. więc nie wiem na co odpowiedzi oczekujesz. -
ღღOLIVCIAღღ
Chyba chodzilo o to pytanie,kiedy beda nagrania w sierpniu...
Jesli ktos jest zarejestrowany na stronie Agencji Bojar,to moja skromna rada jest wchodzic czasem na te stronke - tam sa wszystkie informacje.Pozdrawiam :) -
Maniek
-
PIOTRUŚ BRAKSATOR SHOW
Jak nagrania beda na plazy to oczywiscie spodenki jak najbardziej.
Polecam zakladke "ubranie" na stronie agencji, ponadto zapoznanie sie z zasadami "dress code".
-
ღღOLIVCIAღღ
-
Wołominiak
>PIOTRUŚ BRAKSATOR SHOW napisał
>Jak nagrania beda na plazy to oczywiscie spodenki jak
>najbardziej.
>Polecam zakladke "ubranie" na stronie agencji, ponadto
>zapoznanie sie z zasadami "dress code".
>
Jaki Ty mądry jesteś; )
Jeszcze troche i zastąpisz w Bojarze Anetkę :D -
♥ A N E T A ♥
-
ღღOLIVCIAღღ
>Wołominiak napisał
>>PIOTRUŚ BRAKSATOR SHOW napisał
>>Jak nagrania beda na plazy to oczywiscie spodenki jak
>>najbardziej.
>>Polecam zakladke "ubranie" na stronie agencji, ponadto
>>zapoznanie sie z zasadami "dress code".
>>
>
>Jaki Ty mądry jesteś; )
>Jeszcze troche i zastąpisz w Bojarze Anetkę :D
No wlasnie........dobrze,ze Ty jestes taki madry... -
Agata
Mam pytanie. Moze ktos mi udzieli odpowiedzi.Chce dopisac osobe na nagrania 1,2.10 jest napisane ze na te dni sa jeszcze miejsca. Zapisalam na 1 a na 2 wyswietla mi sie ze "Użytkownik: .......... jest już zgłoszony w danej sesji w ramach innej grupy.
Dane nie zostały zapisane
Czy to dlatego ze cos jest nie tak ze strona?Czy ja cos robie nie poprawnie? -
˙·٠•JuSt•٠·˙
informatycy coś zle zrobili na stronie i beda anulowane wszystkie zgłoszenia z 2 sesji. Wiec trzeba bedzie sie od nowa zapisywac...;p -
karolina m
Dobrze a teraz moje pytanie:
Czy jezeli nie mam NIP to moge pójśc na nagranie jako osoba towarzysząca?? -
luka.
>karolina m napisała:
>Dobrze a teraz moje pytanie:
>Czy jezeli nie mam NIP to moge pójśc na nagranie jako
>osoba towarzysząca??
NIP jest potrzebny do tego aby miec status wykonawcy, który umożliwia samodzielne zapisanie się na nagrania, bez szukania wykonawcy w celu zapisania :)
osoby które nie posiadają NIP-u, moge uczestniczyć w nagraniach jako osoby towarzyszące, lecz muszą być zapisane rpzez wykonawce :)
osoby posiadające NIP, i tym samym majace status wykonawcy, moga tez uczestniczyc w nagraniach jako osoby towarzyszace :) -
gonia