Agencja BOJAR [902]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sebol

Cześć, Cześć :)
    Zbieram zapisy osób chętnych na nagrania "zawodników" w dniach:

-29.10 Piątek
    -30.10 Sobota
    -31.10 Niedziela.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt:

tel: 729 194 641 lub 504 344 602
    gg: 7199365

Podawajcie swoje nr. telefonów, loginy ( http://www.agencjabojar.pl) oraz daty, na które chcecie się wybrać :)

Do zobaczenia :)

(Może być tak, że na gg odpowiem późnym wieczorem)

Oczywiście wypłacam 60zł po każdym dniu nagraniowym :)
  • Anonim

Witam,
    Zbieram zapisy na październikowe nagrania rejestracji muzyki (Grupa 1 Publiczności):

25.10.2010r (poniedziałek) 11:00-21:15; zbiórka 9:45
    26.10.2010r (wtorek) 11:00-21:15; zbiórka 9:45
    27.10.2010r (środa) 11:00-21:15; zbiórka 9:45
    28.10.2010r (czwartek) 11:00-21:15; zbiórka 9:45

chetnych zapraszam na priv, gg 7704774 lub komórke 502 151 700 lub grono (moje prywatne grono)

osoby zdecydowane proszę o podanie loginu oraz telefonu kontaktowego do siebie oraz dni, w które chcecie przyjść!!!!

Pozdrawiam,
    Tomek
  • Darek

Witam

Po pierwszej październikowej sesji nagraniowej czas nadchodzi na drugą. Przyjmuje zgłoszenia na II Sesje osób chętnych na nagrania ,, Jaka To Melodia ,, I grupa ( Rejestracja muzyki ). Możecie jak zawsze się do mnie zgłaszać na wszystkie dni, jak również na te, które Wam jak najbardziej odpowiadają.

Zgłoszenia przyjmuje na :

25.10.2010r 11:00-21:15;
    26.10.2010r 11:00-21:15;
    27.10.2010r 11:00-21:15;
    28.10.2010r 11:00-21:15;

Druga sesja nagraniowa może być jeszcze fajniejsza od pierwszej. Dlatego tym bardziej zapraszam. Nie ma się co przejmować, że to cały dzień czas i tak szybko czas leci bo jest bardzo fajnie na nagraniach, miła atmosfera, fajni ludzie.
    Zapraszam osoby towarzyszące, które chcą się do mnie zapisać. Mile widziane są również nowe osoby, które jak dotąd nie miały okazji być na nagraniach JTM a posiadają konto w Agencji Bojar.
    Po zapisach co zawsze jest informowane w aktualnościach na stronie agencji Bojar sprawdźcie sobie dla pewności swoje loginy, poczytajcie o ubraniu itp.

Możecie się ze mną kontaktować poprzez :

GG 8062983
    Telefon 721 230 265 (sieć PLUS)
    SKYPE dareksokolowski2

Stawka za dzień nagrań 60 zł.

Pozdrawiam

Darek
  • !chill.chwil

nie!!!
    ja chcę muzykę w weekend jakiś!!:(
  • Anonim

>!chill.chwil napisała:
    >nie!!!
    >ja chcę muzykę w weekend jakiś!!:(

to tak jak nas większość :)
  • Anarhis

Czy dałoby się trochę bardziej sprecyzować kiedy rozpoczną się zapisy na drugą sesję?
  • Sebol

Najs :) Nie zapisałem połowy ludzi na sobotę i niedzielę. Posprawdzajcie kto, kiedy jest :D
  • Darek

Ja też nie po zapisywałem połowę ludzi na 27 i 28 października ( środa i czwartek ). Po sprawdzajcie jak tylko możliwe swoje loginy. Niestety szkolnictwo się trafiło w tych dniach : (
  • Monika.(;

nie no szaleństwo w tej sesji, wolne miejsca rozchodzą sie szybciej niż świeże bułki najwyraźniej xD; ) widać jak ludki kochają melodię;D a może to do Roberta tak lgną(?!):P
  • Łukasz - LuKa.^

HAHAHAHHAH trzeba miec refleks :D Ja zapisałem na wszystkie dni każdego :D

Jeszcze ktoś zrobił Reset :< i od nowa musiałem.... Ogólnie to zapisy ruszyły lekko po 18 a nie jak na stronie :D

//Pozdro dla Wykonawcy :D

• Sebol

Życie. Ja jakoś się ciesze, że połowy nie zapisałem :P
  • Agata

>Sebol napisał
    >Życie. Ja jakoś się ciesze, że połowy nie zapisałem :P

Fajnie Seba ,że się cieszysz , bo mi jakoś nie bardzo do śmiechu-nie jestem zapisana na żaden dzień który chciałam :(
    Tak więc jeśli zwolni sie miejsce na 30 badź 31 pazdziernika prosze o kontakt -bardzo mi zalezy . Moje gg 1640224 lub wiadomośc na PW

• Sebol

Bardzo mi przykro, że z 70 miejsc zrobiło się 30. Zapisywałem wg kolejności zgłoszenia.
  • megique

ok a czemu ja byłam jeszcze zapisana w pon wieczorem, a dziś już nie jestem? :F
  • Darek

Hej,

Mam jeszcze po 2 miejsca wolne na 25 i 26 października. Nie trzeba się wtedy zapisywać na listę rezerwową a udział na nagraniu będzie pewny jeśli się zapiszesz do mnie.

Ktoś chętny ? ? ?

Kontakt do mnie . . .

gg 8062983
    telefon 721 230 265

Pozdrawiam

Darek
  • Marti

Przepraszam, za zamieszanie, ale PILNIE potrzebuję zastępstwa na poniedziałek i wtorek tj. 25 i 26. Dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku:)

osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv lub na gg 11488653
  • Marti

już nieaktualne:) szybko udało się kogoś znaleźć:)
  • Marti

przepraszam, że to znowu ja, ale potrzebuję jednak jeszcze kogoś na wtorek:)

kontakt na priv lub 11488653
  • blanka800

mogę zastąpić kogoś w piątek 29.10
  • Marti

załatwione:)
  • 1
  • 2
| |

Miejsce dla osób współpracujących z Agencją "BOJAR", dla jej przyjaciół i sympatyków. "Przed...

Fotki

Miejsca grona (0)