Agencja BOJAR [902]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Darek

Witajcie

Parę dni przerwy a już proszę zaczynamy kolejną sesje nagrań programu ,, Jaka To Melodia ? ,, Przyjmuje zgłoszenia jak zawsze wiecie na I Grupę Publiczności (rejestracja muzyki). Nagrania te odbędą się w następujące dni:

31.01.2011r. 11:00 - 21:15; - PONIEDZIAŁEK

01.02.2011r. 11:00 - 21:15; - WTOREK

02.02.2011r. 11:00 - 21:15; - ŚRODA

Ta grupa publiczności jak zawsze fajnie się bawi a to dzięki super atmosferze w studiu JTM. Na pewno nie ma co się nudzić bo ciągle coś się dzieje. Zapraszam jak zwykle swoich stałych bywalców jak również nowe osoby, które jak dotąd nie miały okazji poczuć tą super zabawę na nagraniach. Ważna informacja dla Was, pamiętajcie że możecie się zgłaszać się tylko do jednej grypy publiczności albo zawodnicy albo muzyka.

Wynagrodzenie za dzień nagrań wynosi 60 zł. ( płatne do ręki )

Zapraszam : )

Kontakt do mnie bez zmian:

Gadu Gadu 8062983

TELEFON 721 230 265

Pozdrawiam

Darek
  • A Fallen Angel With Broken Wings

Co tak mało dni? Znów będą dwie sesje?
  • Darek

>A Fallen Angel With Broken Wings napisała:
    >Co tak mało dni? Znów będą dwie sesje?

Widocznie tyle musi być a czy będą dwie sesje zobaczymy . . . : D
  • dab40

nie byłam jeszcze na melodi i nie wiem co znaczy rejestracja muzyki a co rejestracja odcinków i nie wiem na co się zapisać,proszę o odpowiedź.

Odcinki szybciej lecą, bo wiesz ile jeszcze zostało, ale np. w sobotę ostatnią muzyka skończyła sie juz o 18.50, więc róznie to bywa, zapsiz sie na to, na co terminy Ci bardziej odpowiadają albo w tej sesji na muzykę, w następnej an zawodników zebyś zobaczyła co Ci sie bardziej podoba
  • an!a

zbieram zapisy na zawodnikow w dniach 3-5.02 , podawajcie swoje nicki oraz dni na ktore jestescie chetni
    nr tel 660 934 660
    gg 9602699 (podawajcie rowniez swoje nr telefonow)

pozdrawiam Anna
  • Sebol

Cześć, Cześć :)
    Zbieram zapisy osób chętnych na nagrania "zawodników" w dniach:

-3.02 Czwartek
    -4.02 Piątek
    -5.02 Sobota

Osoby zainteresowane proszę o kontakt:

tel: 729 194 641.
    gg: 7199365

Podawajcie swoje nr. telefonów, loginy ( http://www.agencjabojar.pl) oraz daty, na które chcecie się wybrać :)

Do zobaczenia :)

(Może być tak, że na gg odpowiem późnym wieczorem)

Oczywiście wypłacam 60zł po każdym dniu nagraniowym :)
  • Fresh

Zapisy dla kont preferowanych powinny ruszyć dziś po 22:00.
    Póki co, mamy jeszcze mnóstwo pracy w systemie - również z akceptacjami nowych zgłoszeń.

Zapraszamy.
  • Anonim

mam pytanie. czym sie rozni konto preferowane od podstawowego?
  • Fresh

Osoby posiadające konta preferowane są uprzywilejowane w zgłaszaniu się na nagrania JTM, a czasami również na inne produkcje.

Konto preferowane posiadają osoby, które mają wgrane do swojego profilu ładne, wyraźne zdjęcia spełniające następujące kolejno wymagania:

Zdjęcia mają przedstawiać:
    1. portret twarzy
    2. całą sylwetka
    3. pośredni kadr

Najlepiej, żeby zdjęcia były w orientacji pionowej.

Ad.1. Zdjęcie portretowe twarzy, to zdjęcie, na którym powinna być widoczna cała twarz. Nie może być niczym przysłonięta (dotyczy to również okularów przeciwsłonecznych), a cała głowa musi mieścić się w kadrze. Cięcie nie może przechodzić np. tuż nad brwiami albo przed uchem. Poprawnie wykadrowane zdjęcie portretowe powinno być cięte nad czubkiem głowy i nie niżej niż na wysokości obojczyków.

Ad.2 Zdjęcie sylwetki, to zdjęcie na którym widoczna jest cała postać - od czubka głowy po stopy. Na zdjęciu powinna być rozpoznawalna twarz osoby (zdjęcie nie może przedstawiać sylwetki tyłem). Należy również tak przygotować kadr, aby postać na zdjęciu wypełniała go od góry do dołu. Zdjęcia, na których będzie bardzo dużo tła, a postać będzie bardzo mała (osoba fotografowana daleko od aparatu) - będą odrzucane.

Ad.3 Zdjęcie dowolne - pośrednie, to zdjęcie, które ma przedstawiać Ciebie (twarz ma być rozpoznawalna). Sposób kadrowania jest tu dowolny. Zdjęcie może być przycięte na dowolnej wysokości. Jedyna rzecz, o której należy pamiętać to to, że nie powinno być za dużo tła, bo to Ty jesteś dla nas najważniejszy/najważniejsza na tym zdjęciu.

Ponadto o koncie preferowanym decydują informacje wpisane w pola "O sobie" i "Doświadczenie muzyczne", a także zachowanie i zaangażowanie na planie (wnioski Produkcji o nadanie danej osobie statusu "preferowanego").
  • Anonim

czyli jak mam wgrane te 3 zdjecia to znaczy ze mam konto preferowane?
    bo skad mam miec pewnosc jakie mam konto? mozna to gdzies sprawdzic?

Tak jak są zapisy dla preferowanych to spróbuj sie zapisać, jak sie uda tzn. że masz jak nie to masz standardowe
    I te trzy zdjecia nie wystarczą, przecież musi je mieć każdy, ktio zakłada konto na stronie Agencji.
  • Fresh

Jeszcze raz:
    - jeśli są zapisy tylko dla kont preferowanych - spróbuj się zapisać. Jeśli Aplikacja przyjmie Twoje zgłoszenie, tzn. że masz konto preferowane. Jeśli nie przyjmie - wyświetli się odpowiedni tekst, a Ty będziesz wiedzieć, że masz konto standardowe i wtedy należy sie zastanowić, czy zdjęcia w Twoim profilu są zgodne z wymaganiami Agencji.
  • Anonim

ok, dzieki wielkie; )
    teraz mi nie pasuja terminy, ale przy najblizszej okazji sprawdze; )
  • Sebol

Cześć.
    Mam DWA wolne miejsca na 3 lutego. Chetnych proszę o kontakt: 729 19 46 41
  • an!a

zapisze na wolne miejsca chętne osoby z k.preferowanymi na czwartek 3-go lutego oraz piątek 4-go lutego

kontakt 660 934 660
    lub GG 9602699
  • Fresh

Pojawiły się dodatkowe wolne miejsca na większość dni najbliższej sesji JTM.
    Mogą się na nie zgłaszać osoby z kontami preferowanymi oraz standardowymi (!!!).

Przeczytajcie też Komunikat Agencji nt. nadużyć oraz przypomnienie o zasadach wprowadzania zastępstw.
  • Darek

Hej,

Są jeszcze wolne miejsca na 31 stycznia 2011 r. Zapraszam osoby posiadające status konta preferowane lub standardowe :) :) :)

Szukam tylko osób zdecydowanych.

Zgłaszajcie się szybko bo mało czasu zostało ! ! ! : )

Kontakt

GG 8062983

Telefon 721 230 265

Pozdrawiam

Darek
  • an!a

zwolniło mi się jedno miejsce na piątek 4rtego lutego

kontakt 660 934 660
  • an!a

>an!a napisała:
    >zwolniło mi się jedno miejsce na piątek 4rtego lutego
    >
    >kontakt 660 934 660

nieaktualne
  • 1
  • 2
| |

Miejsce dla osób współpracujących z Agencją "BOJAR", dla jej przyjaciół i sympatyków. "Przed...

Fotki

Miejsca grona (0)