-
Jak zapewne wiecie, strona Agencji padła ofiarą ataku i od wtorku jest oznaczona jako stanowiąca zagrożenie. W środę sytuacja została już opanowana przez informatyków z firmy HBZ/easyweb. Aktualnie wprowadzają oni jeszcze kolejne aplikacje mające na celu poprawę bezpieczeństwa korzystania z serwisu. Strona Agencji została już zgłoszona google celem weryfikacji i usunięcia oznaczenia o zagrożeniu, ale nie doczekaliśmy się jeszcze odpowiedzi.
W związku z przedłużającym się oczekiwaniem na odpowiedź z google'a potwierdzającą poprawne działanie zabezpieczeń na stronie www Agencji BOJAR, zapisy na najbliższy program MAM INNE ZDANIE (wtorek, 17.05.2011r) odbędą się wg procedur awaryjnych - poza stroną Agencji.
Oczekujcie tutaj dalszych komunikatów i instrukcji w tej sprawie. -
Dziś po 21:00 zostaną uruchomione zapisy na program MAM INNE ZDANIE. Ze względu na fakt, że strona Agencji BOJAR nadal jeszcze nie dla wszystkich jest dostępna, zapisy zostaną przeprowadzone w trybie awaryjnym poza nią, w oparciu o Dokumenty Google.
UWAGA WYKONAWCY!
Do zapisania potrzebne będzie pełne Nazwisko i Imię oraz Nr dok. tożsamości.
Sprawdźcie swoje dane i ustalcie też dane Waszych Osób Towarzyszących. -
Jeśli w trakcie zapisów zobaczycie w tabeli, że jakieś pole jest otoczone kolorową ramką (np. niebieską), oznacza to, że ktoś już zajął to miejsce i właśnie uzupełnia dane w tej linii.
W takiej sytuacji należy ustawić kursor w kolejnej linii (niżej) i tam wpisywać dane zapisywanej osoby. -
Rozpoczynamy zapisy na MAM INNE ZDANIE.
Na stronie https://spreadsheets.google.com/ccc... opublikowana jest tabela-lista, do której Wykonawca wpisuje nazwiska i imiona Osób Towarzyszących ze swojej listy wraz z numerami ich dokumentów tożsamości.
Zapisy potrwają do chwili wypełnienia wszystkich miejsc.
-
-
Wszystkich, którzy się zapisywali prosimy teraz o uporządkowanie wpisów zgodnie z wymogami określonymi w nagłówku tabeli (najpierw ma być nazwisko, a potem imię!).
Jednocześnie gratulujemy Klaudii Sasim, która jako jedyna dokonała wpisów w poprawnej formie. -
-
Zakończyliśmy zapisy. Widzimy się we wtorek. Szczegóły zbiórki - wkrótce.
-
Ewa W
-
Właśnie Elżbieta Majdzińska i Michał Ziembowicz otrzymali linki do umów na jutrzejsze wydanie programu MAM INNE ZDANIE. Pozostałe osoby, które były zapisane same lub parach nie muszą drukować umów, gdyż zostały dopisane do w/w umów Eli i Michała.
"Mam inne zdanie" - odc.10 - informacje
Temat odcinka: Obywatel a policja i prokuratura - sprawa Olewnika
Orientacyjny harmonogram realizacji:
20:15 - zbiórka i weryfikacja umów (blok F TVP)
20:45 - 21:00 - zajmowanie miejsc w studio
21:00 - 22:00 - próby z udziałem Publiczności
22:15 - 23:05 - emisja programu
Miejsce realizacji: TVP w Warszawie, przy ul.Woronicza 17.
Przypominam o obowiązujących strojach:
Business casual, czyli ELEGANCKO, ale z dużą dawką luzu i kolorów. -
an!a
no to do juterka; ) fajny był ten awaryjny tryb zapisów , przede wszystkim bardzo kolorowy i śmieszne konwersacje ^^ -
Ja już bym wolał wrócić do naszego systemu, ale też się cieszę, że wszystko się udało. :)
-
Cytat z fb:
Z radością informujemy, że strona Agencji BOJAR jest znów dostępna we wszystkich przeglądarkach internetowych. W związku ze zmianami w polityce bezpieczeństwa i w trosce o jak najlepszą jakość naszych usług, w trakcie najbliższego logowania do Aplikacji BOJAR zostaniecie poproszeni o zmianę hasła do profilu.