AGH [913]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

elo wszystkim Energetykom

Zastanawiam sie czy isc na miedzywydzialowa szkole energetyki(agh) czy mechanike i budowe maszyn na pol. krakowskiej...

Doradzcie cos:D jak jest na tym wydziele itp:]
  • Anonim

Zamiast zadawać pytania, może lepiej poczytać wcześniejsze wątki?
  • Anonim

"moj przedmowca" ma racje, zeby nie tworzyc milionow watkow o tym samym temacie!!!link ze wczesniejszym watkiem:
    http://grono.net/forum/topic/160373...
  • Eminey

> "moj przedmowca" ma racje, zeby nie tworzyc milionow watkow o tym samym temacie!!!link ze wczesniejszym watkiem:
    > http://grono.net/forum/topic/160373...

"Nie ma takiej strony"
  • Anonim

Dzieki za niedziałający link:) Może mi ktoś powiedzieć o trudności tego kierunku studiów (ile osob odpada po 1 roku, czy wykładowcy cisną itp.)
  • Ja nie istnieje (FURBY)

stary... ty idziesz na studia zeby odpasc ? :O

Jak nie olejesz tematu studió tylko ebdizesz sie wmiare uczyc i kumac co sie dzieje na ćwiczeniach (wykłądy to inna bajka) to mysle ze spokojnie dasz rade.
  • •●Mija●•

Ha! a ja ide na studia zeby sie dobrze bawic... a zarazem je skonczyc; p wiec..... cięzkie kolejne 5 lat na MSE mnie czeka; p hihi
  • Anonim

Dziwne macie podejscie do studiów, ale ok, w tym wieku nie można mieć innego w sumie.
  • •●Mija●•

no ale przeciez pisze ze chce je skonczyc..... czyli..... wywnioskuj cos z tego!!!!! zamierzam sie też uczyc..... a godzic zabawe z nauka nauczyłam sie juz w średniej;) no ale widac ze nie wszyscy tak potrafią; p
  • Anonim

skonczyc np po 9 latach?:P
  • •●Mija●•

9 lat to ty jestes starszy odemnie; > <myśli> pytanko: i studiujesz jeszcze?
  • Anonim

Nje, Moja Droga, pracuje od listopada 2003
  • •●Mija●•

:) ahha... pracujesz w zawodzie?; > Wogole to co konczyłes jesli mozna wiedziec.... no bo energetyke pewnie nie bo to nowe jest!;p
  • Anonim

heh, IMiR Wibroakustyka, tak pracuje w zawodzie.
    jestem WIBROAKUSTYKIEM; ]
  • •●Mija●•

No to niezle :)
  • Anonim

i dziś mi kupili nową zabaweczkę HA HA HA; >
  • tomkowski

chwalipieta :)
    Co Ci kupili? Wibratorek nowy ?:)
  • Anonim

kontrolerek do wibratora; >
  • Ja nie istnieje (FURBY)

A co robi Wibroakustyk ?
  • tomkowski

slucha jak głośno wibruje...
  • 1
  • 2
| |

No, póki co ogólnie, rożne kierunki, rożni ludzie :)

Akademia Górniczo-Hutnicza

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)