-
Szczepan
Agnieszka musi grać kwalifikacje...no skandal przecież; /
w 1 rundzie z Salerni, która jakimś cudem przyleci z Bangkoku na jutro na 12 do Szwajcarii; p
Gdyby przeszła do głównego. miejsca w drabince też nie są zbyt ciekawe...zvonareva, ivanović, peer i jeszcze jedna dosyć dobra zawodniczka, nie pamiętam już teraz która; /
ogólnie...nie widzę tego zbyt dobrze; / -
Paab Bortega™
czwarta bammer...
ogolnie plan jest taki khm khm...
Aga szturmem przez kwalifikacje 60 60, 61 61 i 62 62.
potem mama-BamBam Bammer 63 64, potem odwet na Sviecie za 4tym razem a potem juz straight to the final :P -
Tomek
-
Szczepan
chciałem żeby plan Paaba się ziścił a tu już w pierwszej rundzie z Salerni 3 sety i 2 godziny a jeszcze jeden mecz dzis wieczorem z Gretą Arn... ehh... czy aby na pewno straight?? -
-
Tomek
tak sobie mysle co do taktyki Radwanskich... w sumie moze to i nie glupie grac w silnie obsadzonych turniejach.wiadomo blizej zajdzie ale tu taka 1r jest wiecej warta co w niektorych turniejach 3. o kasie nie wspomne... -
El Borrador
Tak... według mnie dobrze robią. Tzn. Aga nie ma tak równej formy, by mieć gwarancję że wygra np. 3 mecze w 3 tierze. Po prostu jest większe prawdopodobieństwo że Aga wygra raz z zawodniczką z pierwszej dziesiątki niż że wygra z trzema z pierwszej trzydziestki. A punktowo wychodzi na to samo. Tyle że teraz się nie poszczęściło z tymi kwalifikacjami...; | -
Szczepan
I Aga przegrała 46 36 ale i tak jest w turnieju głownym bo wycofała się Szarapowa a Aga była rozstawiona z nimerem 1 w eliminacjach wiec wchodzi jako LL i nie wiem czy cieszyc sie czy plakac; p bo z taka formą to... -
Szczepan
i w dodatku gra z Peer... szanse Agi wyceniam na 10-20 %
jutro 3 mecz na korcie nr 2 -
El Borrador
-
Tomek
-
Paab Bortega™
-
El Borrador
-
El Borrador
-
El Borrador
-
Paab Bortega™
-
Szczepan
gratulacje; d po tym zwycięstwie w kolejnym meczu stawiałbym trochę więcej na Agę, z obiema ma szanse wygrać :) -
drink my kefir
-
El Borrador
no nie wiem... dla mnie obie są na podobnym poziomie, chociaż hantuchova jest o tyle groźniejsza, że ma czasami lepsze dni i wtedy nie daje dużo pograć. Safina z tego co mi się wydaje gra jednak dość regularnie i nie ma co sie spodziewać ani jakiejś żenady w jej wykonaniu, ani popisowych zagrań. -
Tomek
no to niespodzianeczka z ta peer :D
PS. wcale nie jestem antysemita; p -
Dan :D
Eh, wy ludzie małej wiary :P - a wogóle po co Jej grać w Tier III w Bangkoku poza Jankovic nie było nikogo od kogo mogła b się uczyć (a z koleji z Serbką by pewnie przegrała), a pozatym w Tier III to Ula nakopuje w tyłki :D
dobra Słowaczka jest często nie równa i kurs na Isię ponad 2. Ja stawiam. Może zarobię :D