Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szczepan

Agnieszka musi grać kwalifikacje...no skandal przecież; /
    w 1 rundzie z Salerni, która jakimś cudem przyleci z Bangkoku na jutro na 12 do Szwajcarii; p
    Gdyby przeszła do głównego. miejsca w drabince też nie są zbyt ciekawe...zvonareva, ivanović, peer i jeszcze jedna dosyć dobra zawodniczka, nie pamiętam już teraz która; /
    ogólnie...nie widzę tego zbyt dobrze; /
  • Paab Bortega™

czwarta bammer...
    ogolnie plan jest taki khm khm...
    Aga szturmem przez kwalifikacje 60 60, 61 61 i 62 62.
    potem mama-BamBam Bammer 63 64, potem odwet na Sviecie za 4tym razem a potem juz straight to the final :P
  • Tomek

kurde szkoda ze musi grac kwalifikacje;/
  • Szczepan

chciałem żeby plan Paaba się ziścił a tu już w pierwszej rundzie z Salerni 3 sety i 2 godziny a jeszcze jeden mecz dzis wieczorem z Gretą Arn... ehh... czy aby na pewno straight??
  • Tomek

tak sobie mysle co do taktyki Radwanskich... w sumie moze to i nie glupie grac w silnie obsadzonych turniejach.wiadomo blizej zajdzie ale tu taka 1r jest wiecej warta co w niektorych turniejach 3. o kasie nie wspomne...
  • El Borrador

Tak... według mnie dobrze robią. Tzn. Aga nie ma tak równej formy, by mieć gwarancję że wygra np. 3 mecze w 3 tierze. Po prostu jest większe prawdopodobieństwo że Aga wygra raz z zawodniczką z pierwszej dziesiątki niż że wygra z trzema z pierwszej trzydziestki. A punktowo wychodzi na to samo. Tyle że teraz się nie poszczęściło z tymi kwalifikacjami...; |
  • Szczepan

I Aga przegrała 46 36 ale i tak jest w turnieju głownym bo wycofała się Szarapowa a Aga była rozstawiona z nimerem 1 w eliminacjach wiec wchodzi jako LL i nie wiem czy cieszyc sie czy plakac; p bo z taka formą to...
  • Szczepan

i w dodatku gra z Peer... szanse Agi wyceniam na 10-20 %
    jutro 3 mecz na korcie nr 2
  • El Borrador

;/
  • Tomek

no ewidentnie ch... ze trafila na izraelski czolg
  • Paab Bortega™

i jak tu Polacy maja lubic Zydow? :P
  • El Borrador

hehe; p 3:3
  • El Borrador

Izraelski czołg na razie dostaje 4:6 2:4; p
  • El Borrador

6:4 6:3 radwańska - Peer; ]
    Teraz z Hantuchovą albo Safiną...
  • Paab Bortega™

yay!
  • Szczepan

gratulacje; d po tym zwycięstwie w kolejnym meczu stawiałbym trochę więcej na Agę, z obiema ma szanse wygrać :)
  • drink my kefir

ale chyba hantuchowa by była odpowiedniejszą dlań przeciwniczką
  • El Borrador

no nie wiem... dla mnie obie są na podobnym poziomie, chociaż hantuchova jest o tyle groźniejsza, że ma czasami lepsze dni i wtedy nie daje dużo pograć. Safina z tego co mi się wydaje gra jednak dość regularnie i nie ma co sie spodziewać ani jakiejś żenady w jej wykonaniu, ani popisowych zagrań.
  • Tomek

no to niespodzianeczka z ta peer :D
    PS. wcale nie jestem antysemita; p
  • Dan :D

Eh, wy ludzie małej wiary :P - a wogóle po co Jej grać w Tier III w Bangkoku poza Jankovic nie było nikogo od kogo mogła b się uczyć (a z koleji z Serbką by pewnie przegrała), a pozatym w Tier III to Ula nakopuje w tyłki :D

dobra Słowaczka jest często nie równa i kurs na Isię ponad 2. Ja stawiam. Może zarobię :D
| |

Zarobiony pierwszy milion na korcie..; ) Nasza Aga to juz mloda gwiazda. Kolejne turnieje, kolejne w...

Miejsca grona (0)