-
Mario
-
Jurek
-
Trochę czasu mi to zajeło, ale w końcu udaje mi się tu coś napisać. Fisher... nastawiają się wyłącznie na chartery, ich pierwszy 757, to były Air Atlanta i Aero Mexico z tego co pamiętam, 13 letni samolot z pojemnością na 220 paxów. Zobaczymy jak im się uda rozwój i start. Będą robić dalsze kierunki co jest związane z ich zasięgiem 7,5h lotu (757). Zobaczymy, mało latają teraz (20-30h w miesiącu na osobę). Widziałem tego ich 757 na płycie obok nas, ładne ma malowanie, ale obiektywnie wolę nasze. Czas pokaże jak to się wszystko rozwinie, ludzie dużo latają samolotami na wakacje teraz, dzięki czemu ciągle poznaję nowe miejsca w Europie.
-
KAWA
Pierwsza fotka w PL ich drugiego 757.Udalo mi sie go zlapac na EPPO.Był to jego pierwszy lot komercyjny ,leciał do Varny via EPWR
[url] http://lotnictwo.net/foto.php? id=118485[/url]
pozdro -
-
KAWA
-
Bobo
Lecialem tym 757-200 na Dominikane - zaloga zajefajna - lot bardzo przyjemny, a lądowanie w kokpicie w WAW - cud marzenie!!! -
Anonim
No nawet fajne. Ciekawe jakie ceny i czy lataja po całym świecie ale zdjęcia fajne. -
Mały ®
ja miałem okazję lecieć w wakacje 2007 WAW-SSH . Samolot ok :) personel również, nie udało mi się to wcześniej na tej trasie zostałem wpuszczony nad Stambułem do kokpitu żeby zrobić fotkę i pogadać z pilotami.Charter ale przyjemny. -
Daniell ஜ™
>ПaвэЛ napisał
>No nawet fajne. Ciekawe jakie ceny i czy lataja po całym
>świecie ale zdjęcia fajne.
Ceny wysokie
lataja : Tajlandia, Kenia, Kuba, Dominikana, Brazylia, Wyspy Kanaryjskie Egipty i w sezonie basen morza Śr. - moze i cos pomylilem ale to tak okolo...
Obsluga bardzo mila ( ta w kokpicie ) a ogolnie nie polecam za cholere !!
pzdr -
Czarno/Maślany
To chyba powoli koniec tej firmy czyli Primy Charter. Air Italy wykosili ich cenowo, latają też 757 i niedawno PC skarżyłs sie do ULC-u że wspólnie z Eurocyprią Airlines podebrali im rynek na ok 2 mln zielonych. 14 stycznia zawiesili działalność . Szkoda.. -
Lancer
-