-
Anonim
-
Anonim
-
Gru
zastanawiam sie czy ten temat jest po to ,a by rozruszać t grono..czy niby po co? -
Gru
Ja życze mojemu staremu zdrowych kolan i kręgosłupa,
żeby rzucił palenie
i
żeby znalazł na ulicy banknot 50 złotowy
:P :P : P -
-
Nina!
a ja pierdole go z calej sily w dupsko <lol2> i zycze mu "NIC" kurwa dziś wyjeżdza na narty i nie bedzie mi pierdolil głupot :D:D<jupi> -
Anonim
-
Martita
-
M.
-
Kubba?
-
Anonim
zeby nie byl takim mrukiem !! i nie byl tak naiwny...ale tego nie da sie zmienic :P -
krajstof
>grucha napisała:
>zastanawiam sie czy ten temat jest po to ,a by
>rozruszać t grono..czy niby po co?
Grucha ? co tam ?
dawno mnie tu w sumie nie było ...
ale widze ze nic sie nie zmienilo... nadal pełno tu niedojebanych dzieciakow pierdolących głupoty :) -
Anonim
>How you feeling right now? napisała:
>a ja mojemu, żeby wyszedł i nie wrócił
>:]
he he, ja tak samo -
Anonim
he he he; ] ja życze mojemu ojczulkowi żeby żelazko mu wpadło do wanny jak sie kompie... Śmierdziało by, fakt, ale zapach szybko da sie zlikwidować....w przeciwieństwie do niego; / -
Krzychu
Ja nie nawidze swojego starego zyczemu mu zeby to co wy wszyscy mam go serdecznie dosc mie denerwuje nie moge znim wytrzymac robi mi welki przypał przed wszystkimi i go sie wstydze wogole to debil i qurwa -
Zuzia
Ja wolę starego niż starą ale obydwojgu życzę śmierci w najgorszych mękach ^_^ coś a'la Hostel ^_^ -
Gru
>:) napisał
>niedojebanych dzieciakow pierdolących głupoty :)
aż chuj strzela:D -
Gru
-
Krzychu
A ja mam inne zdanie ja wole swoją mame ni tego quja pierfolnietwgo na leb -
Paula
>grucha napisała:
>zastanawiam sie czy ten temat jest po to ,a by
>rozruszać t grono..czy niby po co?
Niedlugo będą gierki. Czy podoba ci się fotka osoby powyżej. Co byś zrobil z osobą powyżej. Oceniając tylko fotkę osoby powyżej stwierdź ile ona ma lat. Skojarzenia. X czy Y. Dowcipy. I te PE. -
Gru