Akademia Finansów- była WSUiB [584]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rafał Żeleźnik

strasznie malo nas studentow na gronie, jak znacie kogos co chodzi do szkoly naszej ale jeszcze nie jest w gronie albo w naszym gronie WSUiB to namawianjcie szantazujcie przekupujcie bijcie zeby tylko do nas dolaczyli, musi nas byc wiecej bo takie male grono na taka szkole to az wstyd

Pozdrawiam uśmiechniętych i zadowolonych z naszej szkoły studentów,
    resztę studentów
    ( większą część ) tez pozdrawiam :-)
  • Anonim

Czuły barbarzyńca ale żeś wymyślił :P przecież każdy wie, że ty Jogi jesteś :]
  • Rafał Żeleźnik

zainteresowanie mamy straszne naszym gronem
  • Ewa L

Umieramy przez wegetację... Łeeee
  • Rafał Żeleźnik

Porozmawiajmy miedzy soba, moze ktos inny sie dolączy

Olivia gdzie jedziesz na wakcje ??
  • Agusia29

witam witam (od 3 lat chodze do Wsuib) :) pozdrawiam
  • Rafał Żeleźnik

Agusia gdzie bylas na wakacjach ? < dlugo trzeba bylo czekac na odpowiedz :-)
  • Agusia29

Byłam w połowie sierpnia tydzień w Mielnie, pogoda niestety nie dopisała ale kąpiel w Bałtyku zaliczyłam :))
  • Rafał Żeleźnik

tylko kąpiel ?
  • Agusia29

no nie tylko; )
  • Anonim

ja kapieli nie zaliczyłem bo woda byla za zimna:) pomimo nalegania mojej kobietki:D stwierdziłem że niedam się namówic.
  • Agusia29

ale no co innego dałeś się namówić; )
  • Anonim

no dałem dałem i nie zaluje:D
  • Agusia29

he he; ))
  • Rafał Żeleźnik

no dobra napisze cos to sie ten temat pokaze na gorze listy tematow i jak ktos sie zaciekawi to moze tez cos o sobie dopisze; -)
    tylko nie pieprzyc mi tu glupot za duzo, komu sie pozniej bedzie chcialo to czytac :-P

Pozdrawiam
  • Anonim

Wakacje kiedy to bylo J abylam tydzien we Wladku i 4 dni w Lebie Niestety w tym roku mi sie nie udalo wyjechac do ukochanego Mielna:( Buziaki
  • sobolek

teraz do szanownego grona dołączam ja - studentka V semestru stosunków międzynarodowych..... na szczęście już bliżej końca :)
  • Anonim

Witaj Sobolek :) Jestesmy na tym samym kierunku widze ja niestety dopiero 3 semestr:((
  • Rafał Żeleźnik

i jak wam sie podoba w naszej szkole? Ja juz jestem na piatym roku i zapozno zeby zrezygnowac niestety; -)
  • sobolek

mi się nawet podoba, gdyby nie mój kochany prodziekan i opiekun roku mister szejna..... i zmienianie wykładowcy z angielskiego co roku...
| |

Gronowicze z Akademii Finansów- byłej Wyższej Szkoły Ubezpieczeń i Bankowości

Akademia Finansów

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)