-
Rafał Żeleźnik
strasznie malo nas studentow na gronie, jak znacie kogos co chodzi do szkoly naszej ale jeszcze nie jest w gronie albo w naszym gronie WSUiB to namawianjcie szantazujcie przekupujcie bijcie zeby tylko do nas dolaczyli, musi nas byc wiecej bo takie male grono na taka szkole to az wstyd
Pozdrawiam uśmiechniętych i zadowolonych z naszej szkoły studentów,
resztę studentów
( większą część ) tez pozdrawiam :-) -
Anonim
Czuły barbarzyńca ale żeś wymyślił :P przecież każdy wie, że ty Jogi jesteś :] -
Rafał Żeleźnik
-
Ewa L
-
-
Rafał Żeleźnik
Porozmawiajmy miedzy soba, moze ktos inny sie dolączy
Olivia gdzie jedziesz na wakcje ?? -
Agusia29
-
Rafał Żeleźnik
Agusia gdzie bylas na wakacjach ? < dlugo trzeba bylo czekac na odpowiedz :-) -
Agusia29
Byłam w połowie sierpnia tydzień w Mielnie, pogoda niestety nie dopisała ale kąpiel w Bałtyku zaliczyłam :)) -
Rafał Żeleźnik
-
Agusia29
-
Anonim
ja kapieli nie zaliczyłem bo woda byla za zimna:) pomimo nalegania mojej kobietki:D stwierdziłem że niedam się namówic. -
Agusia29
-
Anonim
-
Agusia29
-
Rafał Żeleźnik
no dobra napisze cos to sie ten temat pokaze na gorze listy tematow i jak ktos sie zaciekawi to moze tez cos o sobie dopisze; -)
tylko nie pieprzyc mi tu glupot za duzo, komu sie pozniej bedzie chcialo to czytac :-P
Pozdrawiam -
Anonim
Wakacje kiedy to bylo J abylam tydzien we Wladku i 4 dni w Lebie Niestety w tym roku mi sie nie udalo wyjechac do ukochanego Mielna:( Buziaki -
sobolek
teraz do szanownego grona dołączam ja - studentka V semestru stosunków międzynarodowych..... na szczęście już bliżej końca :) -
Anonim
Witaj Sobolek :) Jestesmy na tym samym kierunku widze ja niestety dopiero 3 semestr:(( -
Rafał Żeleźnik
i jak wam sie podoba w naszej szkole? Ja juz jestem na piatym roku i zapozno zeby zrezygnowac niestety; -) -
sobolek
mi się nawet podoba, gdyby nie mój kochany prodziekan i opiekun roku mister szejna..... i zmienianie wykładowcy z angielskiego co roku...