Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lady Smile™

Mam wielka prosbe do was. interesuje sie fotografia, obecnie jestem w 2 klasie LO. Jestem mało zorientowana (niestety) jezeli chodzi o szkoly w Wawie w tym kierunku.. Czy Akademia Fotografii gwarantuje mi wyzsze wykszalcenie? Pytam bo slyszlam rozne zdania na ten temat..
    Mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz. Z gory dziekuje i pozdrawiam.:)
  • Anonim

Hmm... różne opinie czyli jakie; > jeśli chcesz iść do AF to trzeba się dostać na początku. A i dodam, że na gronie AF rzadko kto bywa więc raczej nie licz na zbyt obszerne wypowiedzi:P powiem Ci, że szkoła jak szkoła, ale wykładowcy bajka...
  • Lady Smile™

to gdzie mam znalesc obszrniejsze wypowiedzi?:P
    i tak nie uzyskalam odpowiedzi;P
    bajka tzn?;>
  • Conika

no to może jednak pomoge ja jestem po tej szkole a aktulanie jestem na etapie robienia dyplomu...;) tak wiec na początek szkoła nie jest państwowa więc proszę nie liczyc na to, że legitymacja da Ci jakiekolwiek zniżki no chyba, że w sklepie czrano-biały; ) a co do wykształcenie to nie masz żadnego papieru po tej szkole że ją ukończyłaś prawdę mówiąc nie masz nic no oprócz zdobytych kontaktów...; ) jedyny papier jaki możesz zdobyc to jest dyplom i tyle... :) jeżeli masz jakieś jeszcze pytania to smiało, postaram sie na nie udzielic odpowiedzi...; )
    pozdrawim :)
| |

Akademia Fotografii aaaaa@op.pl

Akademia Fotografii

• Marszałkowska 3/5, Grodzka 60
  • 00-624, Warszawa, Kraków
  • +48 (022) 629-09-20 , warszawa@akademiafotografii.pl

Akademia Fotografii to wyjątkowe miejsce stworzone z myślą o osobach poszukujących praktycznej wiedzy na temat fotografii, zarówno jako przyszłego zawodu, jak i niezwykle dynamicznie rozwijającej się dziedziny sztuki. Wybitni wykładowcy, współtworzący sukces szkoły, gwarantują najwyższy poziom nauczania, w oparciu o wieloletnie doświadczenie wsparte teorią i praktyką.

Fotki