Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nika

hej!mam pytanie.czy ktoś z was może ma juz za soba obrone pracy magisterskiej?albo kogoś znajomego który to przeżył? chciałabym dowiedziec się jak to wszystko wygląda.czy jest ciężko?podobno losuje sie pytania?a tak w ogóle , to jak komisja podchodzi do zestresowanego przyszłego magistra? bardzo prosze o odpowiedź.pytam sie, bo 20 czerwca prawdopodobnie będe miała obronę.pozdrawiam wszystkich. :)
  • P t y s i a

Ja już jestem PO; ))))) Jak wygląda obrona? Chciałabym żeby wszystkie egzaminy w moim życiu tak wygladały; ) To oczywiście zależy wszytko od komisji, ale generalnie, wierz mi, że to nic starsznego - wchodzisz, uśmiechasz się, komisja zadaje 3 pytanka (ja ich nie ciągnęłam), produkujesz się i..... możesz sie tytułować tytułem MGR :)))))) A u kogo się bronisz?
  • Nika

u prof.Edyty Gruszczyk_Kolczyńskiej
  • P t y s i a

z tego, co słyszałam, to no problem; )
    3mam kciuki - nie dziękuj; )
  • Nika

w takim razie nie dziękuję :) a ty jezeli można spytac to u kogo pisałaś i na jaki temat- pytam z ciekawości(wiem, wiem, ciekawośc to pierwszy stopień do piekła :))) )
  • P t y s i a

ja pisałam u prf Kwapisz, mimo, że jestem a raczej byłam na terapeutycznej. Opisywałam jeden z ośrodków dla dzieciaków - o kompleksowej rehabilitacji. A Ty co tworzysz?
  • Nika

Diagnoza kompetencji i umiejętności do nauki matematyki u dzieci pod koniec klasy III szkoły podstawowej :) temacik leciutki i przyjemny, co?
    A Kwapisz to od czego? brzmi znajomo...
  • ala...

zycze powodzenia i piateczki:D
  • Nika

Kurcze....fajnie jest wiedziec że są ludzie którzy trzymają kciuki i wspieraja, nie znając sie wzajemnie.to chyba specyfika naszej uczelni, co?
    z jednej strony ciesze się że kończe studia ale z drugiej, bede tęsknić.Chyba wytrzasne jakies podyplomowe...:) możecie polecic coś ciekawego?może glottodydaktyka?ktoś miał lub ma styczność z tą specjalnością?lub z jakąs inną, ciekawą???????jeszcze raz alu dziekuję :D
  • Nika

Kurcze....fajnie jest wiedziec że są ludzie którzy trzymają kciuki i wspieraja, nie znając sie wzajemnie.to chyba specyfika naszej uczelni, co?
    z jednej strony ciesze się że kończe studia ale z drugiej, bede tęsknić.Chyba wytrzasne jakies podyplomowe...:) możecie polecic coś ciekawego?może glottodydaktyka?ktoś miał lub ma styczność z tą specjalnością?lub z jakąs inną, ciekawą???????jeszcze raz alu dziekuję :D
  • P t y s i a

Kwapisz - od tyflo,
    A Twój temacik fajniutki, mimo, że pewnie moje kompetencje do nauki matematyki nie są na zbyt dużym poziomie; )
  • Anonim

Powodzenia, mnie czeka to za rok
  • Nika

hej Monique! a juz wiesz u kogo bedziesz pisać?pozdrawiam
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)