- 1
- 2
-
..::Monika Garstka::..
Hej!Chetnie sprzedam po okazyjnej cenie terminy/definicje potrzebne do egzaminów lub po prostu notatki z wykladów.Moge tez pójsc na wymiane :) -
Natalia
-
Grono.Net
-
Marzi
a ja nie dam ani grosza.... co za głupota... dziewczyno uważaj w życiu zdarzają się różne sytuacje, może się zdarzyć że nie będziesz na jakims wyjkładzie... i przypuszczam że nikt kto przeczytał ten post nie pożyczy ci bezinteresownie notatek....
powodzenia!!! -
-
Anonim
Klimaty jak na Prawie a ja myślałem że na pedagogice są inni ludzie :(
Sprzedawać notatki z Apsu :))))))))
Gratuluje pomysłu. -
Szymek
Mówisz http://www.apsolut.prv.pl ?? Dzięki serdeczne :) -
madgesty.
goosh jak ja bym miala kupowac wszystkie potrzene mi notatki to chyba bym zbankrutowała;p;p -
Anonim
mam nadzieję że to był niewinny żarcik tylko....jeśli nie to kobieto ogarnij się i przeczytaj raz jeszcze cos napisała bo psujesz tym nerwy ludziom!pozdrr!
-
Anonim
-
madgesty.
-
Grono.Net
Sprzedam kaloryfer domowy,po atrakcyjnej cenie.... montaz gratis + dostawa gratis. Ma 12 żeberek i jest całkiem fajny. Gwarancja !! Cena do uzgodnienia, ale oferty prosze składac w Euro, bo wiecie - inflacja mnie goni; ) -
Marzi
-
Grono.Net
-
Anonim
-
New life:)
dziewczyna chciała sobie zarobić....uczciwą pracą....a wy tak ją zbrukaliście....teraz pewnie ma kaca moralego..:)))ale może się oczyścić wysyłając te notatki na stronke....nie???kto jest za??? -
Anonim
-
Anonim
-
panna aromatyczna
faux pas -> wpadka.... a Ty princessa lepiej sie nie smiej sesessesesese... lepiej sprzedaj swoje notatki :))) -
..::Monika Garstka::..
sluchajcie-naprawde chetnie poszlabym na wymiane (bezplatna!),ale zanim umiescilam tutaj ten post i probowalam to zrobic bezinteresownie,prawie nikt nie chcial na to pojsc (stwierdzili,ze np.przed sesja nie moga,bo sami musza cos miec, pozyczyli komu innemu itd.itp.) :( Notatki nie sa ze strony www,a adres apsoluta podalam kazdego w grupie.
A kaca mam tylko z tego powodu,ze zle zrozumieliscie moje intencje; ) -
Anonim
- 1
- 2