-
Anonim
Czy ktos z poprzednich lat moze mi powiedziec jak wyglada egzamin u prof. Rainko? Jakie pytanka, czy trudno zdac itp.
Z gory dziekuje! -
Cinek_ru(L)z
dość trudno, dla mnie to jeden z dwóch najtrudniejszych examów w historii APSu.
bujałem się z nim 1,5 roku chyba..
ale od początku - najczęściej ćwiczeniowcy sprawdzają egzaminy więc nie można im podpaść.. (co ja zrobiłem z dr kurwa samojlikiem...) po drugie jęsli prof sprawdza exxamy to pisz sensownie początek i koniec examu a środem możesz zapełnić nawet instrukcją gotowania jajka na miękko (krąży legenda że koleś u profa napisał początek oplatonie koniec o sokratesie a srodek o muminkach i dostaqł 4,5) chociaż ostatnio były pytania testowe bardziej niż opisowe więc miej się na baczności.. i znaj różnicę między transcendencją i transcendentacją :D jesli macie podział na grupy egzaminacyjne to postaraj się wkręcić do drugiej grupy a od pierwszej wziąć pytania - prawdopodobnie się powtórzą..
pozdro i powodzenia -
delirka
Na examinie byly tylko te pytania ktore on podawal podczas wykladow. Nic ponadto. Wystarczy sobie opracowac te pytania i juz znasz odpowiedzi na exam. Przynajmniej tak bylo u mnie. Powodzenia. -
Anonim
a duzo trzeba odpowiadac na te pytanka? bo z tego co mam w notatkach to on jakichs rozleglych odpowiedzi nie podawal tylko w miare konkrety. -
-
Cinek_ru(L)z
hehe glottomani śpieszą na pomoc zagubionym dziciom :D
no to jak napiszesz te konkrety to masz 5 :D -
Anonim
-
Anonim
hahah..nie ma to jak rady starszaków..:) DZIEKUJEMY :D -pierwszaki... -
.
ja mam jeszcze takie pytanko: jak wyglada poprawka ?? jest termin wrzesniowy czy trzeba czekac na egzamin i pisac z 1rocznikiem tak jak z problemow europy?? -
New life:)
chyba wrześniowy??..........??...... .nie pamiętam dokładnie - zdałam i nawet się nie interesowałam :) większość zdała,ale raczej kampania wrześniowa............. -
Anonim
Prof. mowil, ze jak teraz sie nie zda to poprawka we wrzesniu, a potem jakby co komis, ktory najczesciej zle sie konczy... -
Patrycja
mam pytanie,podobno jest jakaś strona z materiałami na egzamin z filozofii, czy zna ktoś adres?? (nie chodzi mi o http://www.apsolut.prv.pl) -
Cinek_ru(L)z
prof tylko straszy tym komisem - jak już pisałem - zdawałem filo 1,5 roku i jakoś żadnego komisa nie miałem.. tylko uważajcie w przyszłym roku na kliniczną - tam już jest małe pole na przewały -
delirka
Zreszta Rainko moze nie wyglada, ale to spoko koleś. Da sie nim dogadac i podobno jest mily i serdeczny. Tak slyszalam, co o tym sądzisz Marcinku? To prawda? No a co do klinicznej to racja, nalezy zdac w pierwszym terminie. prof. Kostrzewski tez dokladnie precyzuje co bedzie na egzaminie, ale nauki jest duzo. :)
-
madgesty.
=> patrycja tak, jest kilka wykladów na poczcie na wp...ktos zalozyl konto i tam umieścił,ale filozofia raczej srednio opracowana..
=>Cinku,kliniczna z Kostrzewskim moim Bogiem??
-
Wiącek
A jak jest na egzaminie z klinicznej?Bo mnie on wlasnie juz niedlugo czeka... :) -
pu.
-
Anonim
tetete puczi! a ty sie zdaje studiujesz....co to ma znaczyc ...troche bys pouczyla..heheh :P -
pu.
jesli już to popuczyła, ale pytam się z czystej ciekawości, a Ty co za kolezanka, co?....oj Netko Netko....chyba sobie musimy porozmawiac:P -
Anonim
oki..np. jutro przy dobrym winie...reńskim znaczy sie :) a co do tego egzaminu to ciekawam czy ci co sprawdzaja te prace biorą pod uwage te nasze wypociny cosmy je napisali na podstawie Etyki..bo mnie słuchy dochodzily ze to ma byc taka ocena koncowa z egz.+ praca... -
.
tez tak slyszalam:) i szczerze mowiac to mam taka nadzieje bo to byla jedyna praca do ktorej sie przylozylam:P no dobra nie bede klamac ktora zrobilam:)