- 1
- 2
-
Anonim
twiec animujmy Jaranowska.. czy nie uwazacie ze ten jej nowy kolor włosów mgr Jaranowskiej oddaje jej cale "ja".... :) animujcie animki.. do boju... -
Anonim
-
New life:)
-
Anonim
e tam... ja tu o włosach jerj nowym image a wy tutaj,,,, tak krytaycznie o jej oczach :P....sa piekne :P -
-
Anonim
aq tak na marginesie to ciekawe kto jej udziela fachowych porad odnosnie make upu....:P
-
Anonim
niewiem ja mozę z tarasiukową sie dogadala...jak ja widziałam jej paznokcie z czerwonym w pół obgryzionym lakierem i obgryzionymi paznokciami to juz mnei nic nie zdziwi...
To było straszne... -
Anonim
-
New life:)
dziś miałam okazje się o tym przekonać - czerwono-bazarowy lakier...ufff...co to był za widok... -
Anonim
poprostu Ci zazdroscze..zyczbys byla u niej pi wpis?? cholera j atez bylam i przegapilam taki widok?? fuck!!!!!! -
Anonim
-
Anonim
ta,...lakierek był tylko szminki na zebach mi barkowało..mozę keidyś to zobacze... -
Anonim
to sa ostatnie nasze chwile z tarasiukiowa(i hope)...wiec korzystaj poki mozesz:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
heheh tak to jest jak kobiety sie zakochaja i sie spija przy okazji..:P nie Wer??!! -
schwyntzu
Dla mnie (i mysle ze nie tylko dla mnie) eM Gie eR Jaronowska jest esencją kobiecości. Jej wyłupiaste oczy skrywają niejedną tajemnicę, jej niekontrolowane ruchy stymulują receptory wzrokowe, piskliwy głos brzmi jeszcze długo po zajęciach... a nowy kolor włosów....hmmm....myśle, ze jest to tak jak z tropikalnymi zwierzętami.. jaskrawy kolor jest ostrzeżeniem o noszonej w organizmie truciznie.... :D:D:D
-
Anonim
-
Anonim
zastanawialiście się kiedys nad tym, że te baby mogą tu wpaść tak po prostu? oczywiscie muszą najpierw byc zaproszone przez kogos...ale powiedzmy ze wpadają...i co? moze lepiej nie wystawiac zdjęc:))))) -
Anonim
-
Anonim
w sumie tak...ale jakos tak sie składa ze juz dwa razy miała z tą samą babą
taka palusowa np ma adres mailowy i korzysta z internetu...
- 1
- 2