Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

twiec animujmy Jaranowska.. czy nie uwazacie ze ten jej nowy kolor włosów mgr Jaranowskiej oddaje jej cale "ja".... :) animujcie animki.. do boju...
  • Anonim

kolor jej oczy....ja sie zastanawiam czy jej kiedys wypadną:))
  • New life:)

oczy wypadną???
    hahaha
    faktycznie masz racje
    hihihihi

hahaha
  • Anonim

e tam... ja tu o włosach jerj nowym image a wy tutaj,,,, tak krytaycznie o jej oczach :P....sa piekne :P
  • Anonim

aq tak na marginesie to ciekawe kto jej udziela fachowych porad odnosnie make upu....:P
  • Anonim

niewiem ja mozę z tarasiukową sie dogadala...jak ja widziałam jej paznokcie z czerwonym w pół obgryzionym lakierem i obgryzionymi paznokciami to juz mnei nic nie zdziwi...

To było straszne...
  • Anonim

ciekawe jak ma u stóp....
  • New life:)

dziś miałam okazje się o tym przekonać - czerwono-bazarowy lakier...ufff...co to był za widok...
  • Anonim

poprostu Ci zazdroscze..zyczbys byla u niej pi wpis?? cholera j atez bylam i przegapilam taki widok?? fuck!!!!!!
  • Anonim

wybaczcie za bledy..gdyz z adiapsem siem animujem:)
  • Anonim

ta,...lakierek był tylko szminki na zebach mi barkowało..mozę keidyś to zobacze...
  • Anonim

to sa ostatnie nasze chwile z tarasiukiowa(i hope)...wiec korzystaj poki mozesz:)
  • Anonim

heheh.... pani tarasiuk is my guruuuuuuuuu:) heheh
  • Anonim

mine toooooooooooooooo:) you know why!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Anonim

heheh tak to jest jak kobiety sie zakochaja i sie spija przy okazji..:P nie Wer??!!
  • schwyntzu

Dla mnie (i mysle ze nie tylko dla mnie) eM Gie eR Jaronowska jest esencją kobiecości. Jej wyłupiaste oczy skrywają niejedną tajemnicę, jej niekontrolowane ruchy stymulują receptory wzrokowe, piskliwy głos brzmi jeszcze długo po zajęciach... a nowy kolor włosów....hmmm....myśle, ze jest to tak jak z tropikalnymi zwierzętami.. jaskrawy kolor jest ostrzeżeniem o noszonej w organizmie truciznie.... :D:D:D

• Anonim

mmhh..maciej zgadzamy sie....mimo stanu..............
  • Anonim

zastanawialiście się kiedys nad tym, że te baby mogą tu wpaść tak po prostu? oczywiscie muszą najpierw byc zaproszone przez kogos...ale powiedzmy ze wpadają...i co? moze lepiej nie wystawiac zdjęc:)))))
  • Anonim

e tam i ta juz nie bedzie z nimiz ajec czyms ie martwic...
  • Anonim

w sumie tak...ale jakos tak sie składa ze juz dwa razy miała z tą samą babą

taka palusowa np ma adres mailowy i korzysta z internetu...
  • 1
  • 2
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)