-
Anonim
czy ktos z Was mial zaliczenie u rektora (Fraczka) i nie zaliczyl? moze aktualna agresja albo psychologia spoleczna?? ja nie zaliczylam agresjii i chcialabym uzsykac jakies opinie o ustnych poprawach u prof. dr hab. Fraczka...; (( -
Anonim
oj to współczuję....nie chcę Cię straszyc, ale u niego jak wszystko umiesz, ale on wymysli mała rzecz, malutką, która jego zdaniem(subiektywnym) jest podstawą, to nic nie umiesz....przeczytaj moją wypowiedź w dziale agresja u rektora na gronie aps w warszawie...on jest chory...tyle mogę powiedzieć...
poza tym on nie chce słuchać dedukcji, tylko merytorycznych faktów, czyli albo umiesz regółkę z jego książki albo nie...
taka jest smutna prawda o rektorze...
ale nie załamuj się, nie jestes sama... -
Anonim
dzieki za pocieszenie i kilka wskazówek... chyab sie zalamie!! ojej, juz to zrobilam!!; ( -
if
Ania popytaj Kasi Mnich - Ona odpowiadała u niego...w momencie gdy jej zabrał prace; mówiła jak najeta i do rzeczy a on na to, że ma wiedze świetna psychologiczną i pedagogiczną ale jemu nie o to chodzi; -/
A koleżanka, która mówiła o gangach i powiedziała także to , że jest ich coraz wiecej to on sie wkurzył, że gada głupoty i ,że ona niby zadnych badań nie przeprowadziła, więc mówic takich rzeczy nie może; -///
P O R A Ż K A !!! -
-
EVE
ale za to jaki humor ma pan rektor:)
bo przeciez dowcipem błyska przy każdej okazji hehe