Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktos z Was mial zaliczenie u rektora (Fraczka) i nie zaliczyl? moze aktualna agresja albo psychologia spoleczna?? ja nie zaliczylam agresjii i chcialabym uzsykac jakies opinie o ustnych poprawach u prof. dr hab. Fraczka...; ((
  • Anonim

oj to współczuję....nie chcę Cię straszyc, ale u niego jak wszystko umiesz, ale on wymysli mała rzecz, malutką, która jego zdaniem(subiektywnym) jest podstawą, to nic nie umiesz....przeczytaj moją wypowiedź w dziale agresja u rektora na gronie aps w warszawie...on jest chory...tyle mogę powiedzieć...
    poza tym on nie chce słuchać dedukcji, tylko merytorycznych faktów, czyli albo umiesz regółkę z jego książki albo nie...
    taka jest smutna prawda o rektorze...
    ale nie załamuj się, nie jestes sama...
  • Anonim

dzieki za pocieszenie i kilka wskazówek... chyab sie zalamie!! ojej, juz to zrobilam!!; (
  • if

Ania popytaj Kasi Mnich - Ona odpowiadała u niego...w momencie gdy jej zabrał prace; mówiła jak najeta i do rzeczy a on na to, że ma wiedze świetna psychologiczną i pedagogiczną ale jemu nie o to chodzi; -/
    A koleżanka, która mówiła o gangach i powiedziała także to , że jest ich coraz wiecej to on sie wkurzył, że gada głupoty i ,że ona niby zadnych badań nie przeprowadziła, więc mówic takich rzeczy nie może; -///
    P O R A Ż K A !!!
  • EVE

ale za to jaki humor ma pan rektor:)
    bo przeciez dowcipem błyska przy każdej okazji hehe
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)