Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mag K

Czy ktoś ma notatki z patologii społecznej????

podkreślam społecznej, a nie ogólnej,

a zwłaszcza na temat:

- osobowości opiomana, kokainisty, osoby zażywającej halucynogeny i wąchaczy/ :))))/

- terapie narkomanów

- jak bezrobocie wpływa na osobowość

- czy obecna sytuacja społeczna sprzyja patologii
    społecznej i dlaczego

- jakie elementy należy uwzględnić przy analizie niedostosowania społecznego

- etapy diagnozy psychologicznej

p.s. troche mi się spieszy - jutro mam egzamin :)))
  • G

Ja nie mam, ale to może dlatego że siedzę obok Ciebie i korzystamy z tych samych notatek :)
    Może znajdzie się ktoś kto nam pomoże :)

• ala...

ja mam przeslijcie mi adres to wam przesle:)
  • Mag K

czekamy czekamy :) w wiadomosci wyslalam nasze maile :)

• Mag K

hmmm... wyslalas????
  • ala...

dopiero teraz wrocilam z pracy:/ale juz wysylam
  • Mag K

Ala? A wy macie na swoim roku już społeczną? Czy po prostu masz z jakiegoś innego źródła te notatki?
    To są idealne odpowiedzi na pytania, które mamy do egzaminu

PS> WIELKIE DZIEKI!!!
  • ala...

ja juz mialm patologie nawet napisze wam pyatnia taka jestem dobra:Pja mialam o somatyczne,wczesniej byly organiczne ,jeszcze bylo o rodzajach agresji(nawet chciala dac teorie ale przekrzyczelismy ze nie bylo:])w jaki sposob szkola patologizuje zach uczniow;i dwa ostanie:))ogolnie rzecz biorac byly 3 pyatnka dla kazdej czesci wszyscy maja jedna grupe i jak sie ma dobra miejscowke to mozna sciagac :Pmnie ta przyjemnosc ominela...powodzonka
  • Mag K

My niestety nie mamy możliwości ściągnięcia :((( ten egzamin bedzie ustny... wchodzimy dwójkami i może trafić się każde pytanie :)

jeszcze raz dziekujemy za notatki.. ale nie dziekujemy za powodzenie - mamy nadzieje dostać jak najlepsze oceny hehe; ))
  • ala...

ja nie sciagalam i dlam rade:))znaczy napisac bo wyniki dopiero 28:/a co do ustnych to bardzo czest pyta o pozomiy intergracji wiec zwrocie na to uwage
  • Mag K

właśnie je próbujemy rozkminić i przetłumaczyć na język polski hehe :)))
  • Anonim

powiem tak AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAA!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to jest mozliwe ze jedno zdanie dyskwalifikuje prace do sprawdzenia...jak to jest mozliwe ze ona tej pracy nei sprawdzi...jakas wielka paranoja z tymi wynikami....Misiewicz przegieła;/
  • Anonim

kiedy popraweczka i ile osob nie zaliczylo??
  • ala...

popraweczka we wrzesniu a nie zaliczylo spore grono:((w tym dwie moje kolezanki:/
  • Anonim

24 wrzesnia o 11 poprawka a nie zaliczyło 56 osób...
  • Anonim

a ktoś wie kiedy pedagogika pracy ma poprawke??
  • Monia

JESLI CHODZI O PEDAGOGIKE PRACY TO PANI DOKTOR POWIEDZIAŁA ZE TERMIN BEDZIE WYWIESZONY DOPIERO WE WRZESNIU.
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)