-
JANO MUCHA - MÓJ SŁODZIAK
Słuchajcie wszyscy:) Mam prośbę, moja koleżanka wybiera sie na studia zaoczne i chciałaby wiedzieć co ile są zjazdy, czy raz w miesiącu czy częściej??? Napiszcie proszę:) I jeszcze jakieś inne info o zaocznych! -
22.wrzesień 2007-nasz ślub
ja tez się wybieram na tam na zaoczne i zjazdy sa co 2 tygodnie! jak wszedzie! pozdrawiam! -
picooz
studiuje reso na 4 ( teraz bedzie 5 rok) i zjazdy wypadały średnio raz w miesiącu!!!!!!!!
dodatkowo były dwa zjazdy tygodniowe(pon pt) a na 4 roku(pon-sob)
jeden w nazwijmy to umownie w semestrze zimowym a drugi w letnim
pozdr -
ஜღMagister Milu$ღஜ
-
-
Ania:-)
-
tishia
no prawie jest ok, zjazdy rzeczywiście mniej więcej co dwa tygodnie, ale pamiętam, w zeszłym roku akademickim pierwszy zjazd mieliśmy w polowie września :(. generalnie pierwsze zjazdy tak ładują zajęciami, że siedzisz od rana do wieczora i to późnego, a potem zajęć jest coraz mniej na każdym zjezdzie. jeżeli będzie dużo grup to strasznie wam grafik skopią ćwiczeniami. masakra, przeżyłam dwa lata uzupełniających zaocznych z reso. przerwy między zajęciami ok. 5 minut. obiadowej czasem nie ma. a na niektóre ćwiczenia trzeba czekać 2-4 godzin. dobrze jest się dogadać z prowadzącym, wtedy może wziąć na ćwiczenia dwie grupy. ale najgorsze na zaocznych, to ciągle zmieniające się przepisy i jedno wielkie niedoinformowanie.powodzenia.