-
M@rtusek
wlasnie koncze 2 rok resocjalizacji i chcialabym zaczac druga specajlnosc - terapie pedagogiczna.
stad moja wielka prosba do osob z 2 roku z TP - napiszcie jakie mieliscie przedmioty poza ogolnymi, te tylko dla was i ogolnie czy warto isc na terpaie pedagogiczna...... co wlasciwie mozna po tym robic. dziekuje z gory za wszystkie informacje;) -
M@rtusek
i mam jeszcze pytanko do wszystkich osob, ktore na naszym wspanialym APSie robia 2 specjalnosci.......... jak was traktuja wykladowcy? czy bez problemu pzrepisuja do 2 indeksu przedmioty ogolne????
-
Anonim
dolaczam sie do pytam Martuska:)) tylko ze osobiscie mysle o pedagogice wczesnoszkolnej!! czekam na rady i oceny !! (dotyczace kierunku oczywiscie) -
Anonim
przedmioty tylko dla specjalności:
-psychologia rożnic indywidualnych
-psych. trudności w uczeniu sie
- psych. osobowości
-prawne podstawy terapii
-origami i kirigami(podobno już ma tego nie być od nowego roku)
-pedagogika zabawy
-wstęp do terapii
-socjologia rodziny
to chyba wszysko :) ze zdaniem tych egzaminow nie było wiekszychg problemow:)
kierunek superowy i bardzo ciekawy..a co do tego co można po tym robić zapraszam na stronek aps lub informatorka bo nie pamietam dokłądnie,ale były tam jakiś poradnie ,ośrodki wczesnej interwencji iTP; ) -
-
M@rtusek
no widzisz kochana wlasnie mam klopot bo na stronce w ogole nie ma informacji o terapii pedagogicznej. ciekawe czy Glodkowska mi pozwoli to robic jakao druga specajlnosc.............. -
Anonim
Głodkowska to super babka.z tego co wiem to chyab tylko zalezy od średniej.
no dobrze dobrze jak znajde jakiś info na temat tego co mozemy po tym robić to tu umieszcze;)
pozdrawiam