Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co trzeba zrobić by miec mozliwosc warunku???
  • Anonim

mag jaki warunek.. zdamy!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

hehe zobaczymy czy przeczyta ona prace...
  • Anonim

miejmy nadzieje ... bo ja zaskarze jak tym mnie znowu obleje
  • Anonim

złozyc do 30 wrzesnia podanie do dziekanatu z prosba o warunkowe cos tam, oczywiscie na podaniu musi byc podpis szanownego wykładowcy, przez którego musimy wziąć waruneczek, no a potem przez cały roczek mamy czas na zapłacenie stówki...tyle:) zmienił się dziekan...ciekawe czy bedzie równie łaskawy co łaszczyk:)
  • nia

taaaa?? to mamy nowego dziekana?? :D
  • pu.

na pewno mamy rok na zapłacenie?:]
  • Hawaj GdzieNajba

raczej wątpie..chyba hajsy tez do konca wrzesnia
  • madgesty.

słyszalam,ze jak sie nie zaplaci to nie chcą wydac indexu z dziekanatu:(
  • Anonim

jesli jest inny dziekan niż łaszczyk to wkońcu mozę bedzie student sie liczył...
  • Madzia

ja nie zaplacilam jeszcze i indeks mam no ale pewnie do konca wrzesnia trzeba bedzie zaplacic
  • Anonim

dziekan ten sam tzn przeszedl na nowa kadencje... mag pogadaj z mackiem z mojej grupy on mial wiec jest zorientowany ale badzmy dobrej mysli.. poczekajmy do wtorku i zobaczymy co nam powie pani "sweet"
  • Anonim

dziekan sie zmienił, wisi przecież nowy wzór do podań, dziekan wydziału nauk pedag.....ble ble...gęsikowski chyba, a kolega był i mu panie powiedziały ze płacimy cały rok...wiec nie wiem o co chodzi...:) w sumie to na apsie nigdy n ic nie wiadomo...
  • Ewelina jakby nie było

eee a jak ja sie nie rozliczyłam jeszcze z praktyk srodrocznych to co mi zrobia ?:/
  • Anonim

meg mowilam ze nie potrzebny jest nam warunek- u nas lukasz oblal, a jak z wasza grupa??
  • Anonim

u nas naszczescie wszyscy zdali...ale nadal uwazam ze ona nie przeczytala tych prac...
  • Anonim

zgadzam sie... ale coz!!!
  • szukam dziury w całym

co do czytania prac przez dr sweet... jak to możliwe, że ściągałam od jednej osoby i ja dostałam 5 a ona 3,5... szkoda, że takiego szczęścia w losowaniu wcześniej nie miałam...
  • szukam dziury w całym

co do czytania prac przez dr sweet... jak to możliwe, że ściągałam od jednej osoby i ja dostałam 5 a ona 3,5... szkoda, że takiego szczęścia w losowaniu wcześniej nie miałam...
  • Anonim

no własnie...nie ma jak obiektywne sprawdzanie prac...a moze znow ona ie zrozumiala sensu w czytanych praca...kto ja tam wie zreszta...
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)