-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
złozyc do 30 wrzesnia podanie do dziekanatu z prosba o warunkowe cos tam, oczywiscie na podaniu musi byc podpis szanownego wykładowcy, przez którego musimy wziąć waruneczek, no a potem przez cały roczek mamy czas na zapłacenie stówki...tyle:) zmienił się dziekan...ciekawe czy bedzie równie łaskawy co łaszczyk:) -
nia
-
pu.
-
Hawaj GdzieNajba
-
madgesty.
słyszalam,ze jak sie nie zaplaci to nie chcą wydac indexu z dziekanatu:( -
Anonim
jesli jest inny dziekan niż łaszczyk to wkońcu mozę bedzie student sie liczył... -
Madzia
ja nie zaplacilam jeszcze i indeks mam no ale pewnie do konca wrzesnia trzeba bedzie zaplacic
-
Anonim
dziekan ten sam tzn przeszedl na nowa kadencje... mag pogadaj z mackiem z mojej grupy on mial wiec jest zorientowany ale badzmy dobrej mysli.. poczekajmy do wtorku i zobaczymy co nam powie pani "sweet" -
Anonim
dziekan sie zmienił, wisi przecież nowy wzór do podań, dziekan wydziału nauk pedag.....ble ble...gęsikowski chyba, a kolega był i mu panie powiedziały ze płacimy cały rok...wiec nie wiem o co chodzi...:) w sumie to na apsie nigdy n ic nie wiadomo... -
Ewelina jakby nie było
eee a jak ja sie nie rozliczyłam jeszcze z praktyk srodrocznych to co mi zrobia ?:/ -
Anonim
meg mowilam ze nie potrzebny jest nam warunek- u nas lukasz oblal, a jak z wasza grupa?? -
Anonim
u nas naszczescie wszyscy zdali...ale nadal uwazam ze ona nie przeczytala tych prac... -
Anonim
-
szukam dziury w całym
co do czytania prac przez dr sweet... jak to możliwe, że ściągałam od jednej osoby i ja dostałam 5 a ona 3,5... szkoda, że takiego szczęścia w losowaniu wcześniej nie miałam... -
szukam dziury w całym
co do czytania prac przez dr sweet... jak to możliwe, że ściągałam od jednej osoby i ja dostałam 5 a ona 3,5... szkoda, że takiego szczęścia w losowaniu wcześniej nie miałam... -
Anonim
no własnie...nie ma jak obiektywne sprawdzanie prac...a moze znow ona ie zrozumiala sensu w czytanych praca...kto ja tam wie zreszta...
|
|
zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
- Dodaj miejsce