-
I'm just a girl in the world
moze bysmy jakas imprezke zrobili, skoro nie chcecie wirtualnej imprezy to moze jakas w realu? czekam na propozycje!!!!! -
Luc Etienne
To jest bardzo dobry pomysł, jestem za!
Problem w tym, że pomimo wyjątkowego charakteru naszej uczelni tak naprawde to ciężko o WOLONTARIUSZY ( tzn organizatorów) -
Anonim
Moni, ja mam z Toba impreze codziennie na wydziale :):):):):)
To jedna , wielka impreza:) -
-
-
Hawaj GdzieNajba
Też bym chciał mieć impreze codzień jak wy,niestety w mojej grupie zamułka panuje zwykle przewaznie ZAWSZE...myslałem ze jak przyjdą moi ziomale z waszego rocznika to sie rozkreci a tu lipa bo oni do szkoły nie przychodzą prawie. . . -
.
-
Anonim
-
Barbara chyba nie wie ze tak milo sobie tu rozmawiamy (rufff miśśś annnn) Ja mysle ze ten caly APS nie jest taki zly, tylko trzeba ich rozkrecic troszke, bo to takie bidulki są! Apeluje wiec do Was o pomoc w ogarnianiu ludzi z APSu; P -
panna aromatyczna
-
Anonim
co do mnie, to czesto w srody bywam w Hybrydach
inne:
Progresja,MetalCave,No Mercy --- ostatnio dosc rzadko i pewnie mase innych o ktorych nie pamietam.....
Impreza sie szykuje - super polmetek, na ktory sie nie wybieram :> -
Anonim
srdoy Hyb fajne, ale lepsze Prox! ( a zreszta, to i tak prawie to samo...)
jak to nie idziesz na polowinki??? nie rob nam tego!!!;) -
Anonim
rotfl,
no calkiem normalnie nie ide....
z kim niby ja sie bede bawila?
przeciez nikt ze mna by tanczyc nie chcial...buuuuu :P -
Anonim
haha, jak nie jak tak???
ja bede z Toba tanczyc;)))
nie rob nam tego, bez Ciebie to nie bedzie to samo!! wiesz jak dzis byl np smutno na ppsz?? eheh, musisz byc! -
Anonim
hyhyhyhyhyh
smutno to mi bedzie w poniedzialek, kiedy bede zaliczala to kolokwium.... rotfl :>
A w ogole ostatnio nie mam na nic czasu, nawet na imprezy; / ani na kawe w leonie.. -
Anonim
nie boj zaby, jestesmy z Toba;)
a juz 7 kwietnia, w przecudownym klubie Live szykuja sie polowinki! i mam nadzieje Cie tam zobaczyc!;) -
Aylonka
że w jakim klubie??? a skąd masz takie informacje?? jaaaa chceeee BALLLL !!!!!!! -
Anonim
tez chcialam bal!!
ale niestety, nie przeszlo...;/
klub Live, ulica Polna, 7 kwietnia..;) -
Aylonka
-
Anonim
-
Aylonka
właśnie że nie bedzie!!! do kitu!!! ciekawe ile hajsu jeszcze to ma kosztować!!!