-
Szymek
Siemanko, mam pytanie, czy ktoś ma, bądź miał filozofie z mgr Sylwią Moskalewicz? Jak tak i może pisał prace o Kartezjuszu, to będe wdzięczny za kontakt. Sprawa wygląda tak, że jest praca do napisania, ale nikt nie wie jak się za to zabrać. Z góry dziękuje. -
An
hehe, ja też musze to napisać!masakra! dlatego, chyba, posłuże sie netem :) -
Sasetka
a myslicie że można zmienić czcionke?? na wieksza jakas bo mi wyszlo na pol strony... -
Szymek
Wiesz u nas zastrzegała, żeby nie była zbyt duża, czyli ok 12, nie radze większej. Ale jak chcesz to prubuj -
-
Sasetka
ale ja nie zmienilam wielkości tylko rodzaj :) nie times tylko cos na V... -
Szymek
No to myśle, że spoko... Jak będzie chciała, to sie do czegos i tak przyczepi.... -
Szymek
-
Sasetka
zaczelam ze wszystko obala cala wiedze zeby prawde odnalezc a potem ze watpimy wiec jestesmy no i ze Bog tez jest.... dawno juz tak wody nie lalam byleby jeszcze tylko kolejna linijke wyciagnac -
Sasetka
-
Sasetka
-
Szymek
A być może, masz jutro filozofie o 11:25 i chodzisz do grupy z Anią Paśniewską? Jak tak to mamy jutro razem :) -
Sasetka
powodzenia życze w pisaniu i do jutra zatem a Kanta przeczytałeś?? bo ja udaję że tak...
|
|
zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
- Dodaj miejsce