Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szymek

Siemanko, mam pytanie, czy ktoś ma, bądź miał filozofie z mgr Sylwią Moskalewicz? Jak tak i może pisał prace o Kartezjuszu, to będe wdzięczny za kontakt. Sprawa wygląda tak, że jest praca do napisania, ale nikt nie wie jak się za to zabrać. Z góry dziękuje.
  • An

hehe, ja też musze to napisać!masakra! dlatego, chyba, posłuże sie netem :)
  • Sasetka

a myslicie że można zmienić czcionke?? na wieksza jakas bo mi wyszlo na pol strony...
  • Szymek

Wiesz u nas zastrzegała, żeby nie była zbyt duża, czyli ok 12, nie radze większej. Ale jak chcesz to prubuj
  • Sasetka

ale ja nie zmienilam wielkości tylko rodzaj :) nie times tylko cos na V...
  • Szymek

No to myśle, że spoko... Jak będzie chciała, to sie do czegos i tak przyczepi....
  • Szymek

a wogóle co napisałaś?? Ja dopiero zaczynam
  • Sasetka

zaczelam ze wszystko obala cala wiedze zeby prawde odnalezc a potem ze watpimy wiec jestesmy no i ze Bog tez jest.... dawno juz tak wody nie lalam byleby jeszcze tylko kolejna linijke wyciagnac
  • Sasetka

a my chyba w tej samej grupie jesteśmy!!
  • Sasetka

Tyle że ja jestem z 10 na przyczepke; ]
  • Szymek

A być może, masz jutro filozofie o 11:25 i chodzisz do grupy z Anią Paśniewską? Jak tak to mamy jutro razem :)
  • Sasetka

powodzenia życze w pisaniu i do jutra zatem a Kanta przeczytałeś?? bo ja udaję że tak...
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)