-
Anonim
ktos z Poznania? to witam i pozdrawiam! heh taki patriotyzm regionalny; P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
co oszukujesz:) Ty nie jestes z Poznania:)
Vege, chlopczyku nie klam bo Ci niebieskie spodenki ukradna:) -
Anonim
TŻ hmm czy to nie przez Was na ekonomii są takie przedmioty jak przetwórstwo rolno spożywcze albo technika w przemyśle spożywczym? wrrrr ktoś za to oberwie:D -
Anonim
Rybeq ŁEBKU jeden... chodzilo o AR w Poznaniu... nie widac w topicu?; P -
Anonim
nie bedziesz mi sie WRZEsniaku jeden pod Poznan moj ukochany podszywac:) nie ma!!!! :D to ze pozwalaja Ci tam studiowac nie znaczy zes pyra:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
super podaj pytania mam to na następnym semestrze a nuż się przyda:P
na którym jesteś roku? na 3?? -
Anonim
Ta, 3 rok; ]
1) Niskie temperatury w przechowalnictwie żywności i pasz
2) Sposoby niszczenia drobnoustrojów w produktach żywnościowych i paszach
3) Zastosowanie i rodzaje gazów w środowisku modyfikowanym.
4) Osmotyczne czynniki barierowe
5) Marketingowe znaczenie opakowań
Jak chcesz mam wykłady na kompie. Jakkolwiek koleś tak pilnuje, że o ściąganiu można zapomnieć.
Pozdro;]
-
Anonim
ślicznie dziękuję dobry człowieku:)
wykładami nie pogardzę gdyż od 3 roku to już kompletnie na żaden wykład nie zaglądam:P
ja chyba za to nic nie mogę zaoferować bo immunolgii albo biologi molekularnej z pewnością nie masz:) puzdro:P -
Anonim
Nie mam; ] ..i dobrze:p Wystarczy, że trują mnie bzdurami, które kompletnie mnie nie interesują;] -
Anonim
akurat biologia molekularna w postaci *.pdf od profesora madrzaka jest osiagalna:) i to calkiem prosto:)
podaj maila takiego co zmiesci jakies 5 plikow w sumie 30 mega ale jeden ma 12 mega:) wymysl takiego podaj a Ci wysle:)
pozdro :) -
Anonim
rybeq... chyba zle zrozumiales natale. ona napisala "ja chyba za to nic nie mogę zaoferować bo immunolgii albo biologi molekularnej z pewnością nie masz:) puzdro:P " jako zaoferowanie pomocy, bo juz ma te wyklady; ) to tak ku drodze wyjasnienia; P -
Anonim
no ja chcialem byc tylko mily:(
a ze mam hujowy dzien to juz nie moja wina, nie? -
Anonim