- 1
- 2
-
*hell woman*
Albo naffet z dziennych...Dżisas, ledwo przezyłam tą !@#$%^&* logistykę, jesio tylko egzamin w niedzielkę..
Pozdro dla strudzonych zakuffaniem studentóff;) -
Radzio
A ja za to już mam te studia za sobą, problemy z logiką, statystyką, ekonometrią i Dziadem :-P -
*hell woman*
Heh, ale jakoś przeżyłeś;) właśnie się dowiedzialam, że zdałam ostatni egzamin z mojej "ulubionej" logistyki i mam jush looz <jupi>
pozdroo dla szczęśliwego absolwenta;) -
Anonim
Fajnie wam ja mam jeden w plecy ....ale nie jest zle...chyba :) dodam ze niestety jestem na dziennych :) i oprocz ludzi nie ma nic ciekawego :) pozdrawiam -
-
Anonim
logistyka z dworecki, przecież tego nie da się nie zdać (za drugim razem) i zawsze można wyzwisk procesora posłuchać. -
*hell woman*
no, może sie udać fuksem za pierwszym razem;)
był pogrom, fakt;/ale najwiecej nie zdało kolosa, doktorek szalał i qrffa stawiał oceny według własnego uznania, wrrr
na egzaminie nie wiem ile oblało...
u nas nie było wyzwisk, był na wykladach sympatyczny..no bo w sumie na zaocznych nie zwymyśla m.in. 40-stoparolatków;) heh.. -
Anonim
Jak mieliśmy poprawkę na Żytnej, to aż magistrowie powybiegali z pokoi słuchać jego tekstów - 'Ty leszczu zapyziały, przestań gadać głupoty, bo cie pacnę' -
Anonim
jakiz to profesor jest taki....elokwentny; ) chce wiedziec by wrazie czego sie na niego nie natknąc... :) pozdrawiam :) -
Anonim
No przecież napisałem wyżej, nie śpij; ) S.Dworecki - Podstawy Logistyki. -
Anonim
sorry wlasnie wstalam :) mi najgorzej podpadla ratynska i p#@%$^&%&* magisterek z matmy.... bleee nie podobaja mi sie te studia po co ja na nie szlam?? -
Anonim
Ratyńskiej musisz wybaczyć, bo ciężko przechodzi menopauzę, ale ogólnie da się z nią wytrzymać. Moim ulubionym nauczycielem jest Wanda Z. ja ją lubię i ona mnie też; ) -
Anonim
niestety z nia nic nie mam..... a ratynska to wogole lekki niewypal.... skonczyly nam sie z nia zajecia wiec owalila z 20 osob na wrzesien...a tak zeby pomeczyc studentow... looz :) -
Anonim
to chyba na drugi rok dopiero awansowałaś, ale nie martw się, każdy z wandą coś miał -
Anonim
no na drugi rok....o ile we wrzesniu zdam ekonomie.... bleeee nahgorszy egzamin :( a Ty wszytsko do przodu?? -
Anonim
A mogłoby być inaczej z moim fartem; ) Co do najgorszych egzaminów, to dopiero wszystko przed tobą. Aha dobra rada ode mnie: nie ucz się niczego, nie przejmuj się nieobecnościami, nie chódź na wykłady - czym bardziej masz gdzieś przedmiot, tym lepiej go zaliczasz; )
btw ile macie osób na roku? -
Anonim
ha ha mam nadzieje...tak udalo mi sie a mata kochaną.... :) u mnie jest 120 i kilka osob :) nie strasz mnie....co moze byc gorszego od walnietej ekonomii?? :) -
Anonim
co tu straszyć, te studia są banalne, co innego można powiedzieć o informatyce, tam jest dopiero kolorowo; ) -
Anonim
btw jak chcesz sie dowiedzieć więcej, to na gg: 1559305, tylko po 20, bo jakiś tutaj zamknięty dialog zaczęliśmy prowadzić; )
-
Anonim
nom informatyka to jest....... w sumie gdyby nie przypadek wyladowalabym i na informie :) no szkoda gadac :) -
Anonim
- 1
- 2