Akademia Podlaska [1947]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *hell woman*

Albo naffet z dziennych...Dżisas, ledwo przezyłam tą !@#$%^&* logistykę, jesio tylko egzamin w niedzielkę..
    Pozdro dla strudzonych zakuffaniem studentóff;)
  • Radzio

A ja za to już mam te studia za sobą, problemy z logiką, statystyką, ekonometrią i Dziadem :-P
  • *hell woman*

Heh, ale jakoś przeżyłeś;) właśnie się dowiedzialam, że zdałam ostatni egzamin z mojej "ulubionej" logistyki i mam jush looz <jupi>

pozdroo dla szczęśliwego absolwenta;)
  • Anonim

Fajnie wam ja mam jeden w plecy ....ale nie jest zle...chyba :) dodam ze niestety jestem na dziennych :) i oprocz ludzi nie ma nic ciekawego :) pozdrawiam
  • Anonim

logistyka z dworecki, przecież tego nie da się nie zdać (za drugim razem) i zawsze można wyzwisk procesora posłuchać.
  • *hell woman*

no, może sie udać fuksem za pierwszym razem;)
    był pogrom, fakt;/ale najwiecej nie zdało kolosa, doktorek szalał i qrffa stawiał oceny według własnego uznania, wrrr
    na egzaminie nie wiem ile oblało...

u nas nie było wyzwisk, był na wykladach sympatyczny..no bo w sumie na zaocznych nie zwymyśla m.in. 40-stoparolatków;) heh..
  • Anonim

Jak mieliśmy poprawkę na Żytnej, to aż magistrowie powybiegali z pokoi słuchać jego tekstów - 'Ty leszczu zapyziały, przestań gadać głupoty, bo cie pacnę'
  • Anonim

jakiz to profesor jest taki....elokwentny; ) chce wiedziec by wrazie czego sie na niego nie natknąc... :) pozdrawiam :)
  • Anonim

No przecież napisałem wyżej, nie śpij; ) S.Dworecki - Podstawy Logistyki.
  • Anonim

sorry wlasnie wstalam :) mi najgorzej podpadla ratynska i p#@%$^&%&* magisterek z matmy.... bleee nie podobaja mi sie te studia po co ja na nie szlam??
  • Anonim

Ratyńskiej musisz wybaczyć, bo ciężko przechodzi menopauzę, ale ogólnie da się z nią wytrzymać. Moim ulubionym nauczycielem jest Wanda Z. ja ją lubię i ona mnie też; )
  • Anonim

niestety z nia nic nie mam..... a ratynska to wogole lekki niewypal.... skonczyly nam sie z nia zajecia wiec owalila z 20 osob na wrzesien...a tak zeby pomeczyc studentow... looz :)
  • Anonim

to chyba na drugi rok dopiero awansowałaś, ale nie martw się, każdy z wandą coś miał
  • Anonim

no na drugi rok....o ile we wrzesniu zdam ekonomie.... bleeee nahgorszy egzamin :( a Ty wszytsko do przodu??
  • Anonim

A mogłoby być inaczej z moim fartem; ) Co do najgorszych egzaminów, to dopiero wszystko przed tobą. Aha dobra rada ode mnie: nie ucz się niczego, nie przejmuj się nieobecnościami, nie chódź na wykłady - czym bardziej masz gdzieś przedmiot, tym lepiej go zaliczasz; )

btw ile macie osób na roku?
  • Anonim

ha ha mam nadzieje...tak udalo mi sie a mata kochaną.... :) u mnie jest 120 i kilka osob :) nie strasz mnie....co moze byc gorszego od walnietej ekonomii?? :)
  • Anonim

co tu straszyć, te studia są banalne, co innego można powiedzieć o informatyce, tam jest dopiero kolorowo; )
  • Anonim

btw jak chcesz sie dowiedzieć więcej, to na gg: 1559305, tylko po 20, bo jakiś tutaj zamknięty dialog zaczęliśmy prowadzić; )
  • Anonim

nom informatyka to jest....... w sumie gdyby nie przypadek wyladowalabym i na informie :) no szkoda gadac :)
  • Anonim

jakos mało na:/
  • 1
  • 2
| |

dla tych którzy studiowali, studiują bądź zamierzają studiować na naszej wspaniałej uczelni. ...

Akademia Podlaska w Siedlcach

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)