Akademiki SGGW [2672]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • B.

W "Limbie" wiszą listy osób uprawnionych do rezerwacji miejsca- odbędzie się ona elektronicznie (ach,jak my to lubimy:])
    Limba,Krokus,Oaza,Grand i Hilton (działają cały rok akad.) od 26.05
    Reszta- po 8.06.
  • B.

http://adiss.sggw.pl/lista-r.html

Już jest lista w necie
  • Anonim

szukam osoby która dostała miejsce w akademiku ale nie ma zamiaru w nim mieszkać i nie będzie się wcale rezerwować... nastąpiła pomyłka w dziekanacie i nie ma mnie na liście, jeśli znajdę taką osobę to będę mogła zarezerwować sobie pokój a jeśli nie to nie:/ więc to ważna sprawa... !!proszę o odp na priv. :)
  • Anonim

jeśli znaklazłoby się więcej takich osób z listy, które nie mają zamiaru się kwaterować z chęcią skorzystam :)
  • Ewa ツ

Przyłączam się do ww. prośby. :)
  • Szymon

Ewa a co nie dostałaś ?? Nie no tak być nie może :/ Idź się kłócić :)
  • Ewa ツ

Niestety nie przyznali mi akademika na następny rok. :/ Muszę cierpliwie czekać do połowy czerwca. Może znajdą się jakieś wolne miejsca...
  • Tomo

Orientuje się ktoś może jaki był limit dochodów załapania się na I listę ?
  • Szymon

Życzę powodzenia, szkoda by było nie zobaczyć koleżanki w przyszłym roku na siłowni :d
  • ^^

no właśnie Ewa coś Ty :P nie dostałaś? ^^ idź i walcz!
  • Szymon

Maciek dobrze mowi :)
    Walcz :)
  • Anonim

Poszukuję dziewczyny, która chciałaby zamienić miejsce w Dendrycie na miejsce w Bazyliszku.
  • Kasia B.

na pewno powyżej 1250 zl; D
  • Ewa Filant

Hej, chcialabym sie dowiedziec cos o oazie i krokusie ? bo nic o nich nie pisze nigdzie, czy jest tam dostep do neta? jakie warunki?
  • Ewa Filant

i jeszcze jedno pytanie, czyli teraz wszyscy maja do wyboru tylko hilton, grand, oaze, krokusa i limbe? a po 8 bedzie mozna rezerwowac miejce w bazyliszku,cezarze itd? to bedzie dla wszystkich dostepne? bo ja myslalam ze te 5 akademikow to sa juz wszystkie, ktore sa dostepne dla mojego wydzialu...
  • Anonim

Czy komuś z was zdarzyło się kiedyś zablokować sobie konto ehms wpisywaniem złego hasła? Czy konto zostaje zablokowane na 24 godziny czy tylko do północy?
  • KaRoLiNa

udało sie komus juz zarezerwowac?
  • marchewa

tak w tym roku sprawniej chodzi niz w zeszlym. moja wspollokatorka w 11 minucie zajela pokoj a ja w 28:D ale teraz jak chce zarezerwowac znajomym to mnie wywala:/
  • ...

mi udalo sie 00:10 ale teraz juz nie chodzi bo tez chce znajomych zalogowac...;/
  • KaRoLiNa

dlaczego nie ma w ogole 7 pietra dostepnego;/?
| |

Witamy na gronie AKADEMIKI SGGW. Jest to forum dla wszystkich, którzy mieszkają, mieszkali lub p...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)