-
B.
W "Limbie" wiszą listy osób uprawnionych do rezerwacji miejsca- odbędzie się ona elektronicznie (ach,jak my to lubimy:])
Limba,Krokus,Oaza,Grand i Hilton (działają cały rok akad.) od 26.05
Reszta- po 8.06. -
B.
-
Anonim
szukam osoby która dostała miejsce w akademiku ale nie ma zamiaru w nim mieszkać i nie będzie się wcale rezerwować... nastąpiła pomyłka w dziekanacie i nie ma mnie na liście, jeśli znajdę taką osobę to będę mogła zarezerwować sobie pokój a jeśli nie to nie:/ więc to ważna sprawa... !!proszę o odp na priv. :) -
Anonim
jeśli znaklazłoby się więcej takich osób z listy, które nie mają zamiaru się kwaterować z chęcią skorzystam :) -
-
Ewa ツ
-
Szymon
Ewa a co nie dostałaś ?? Nie no tak być nie może :/ Idź się kłócić :) -
Ewa ツ
Niestety nie przyznali mi akademika na następny rok. :/ Muszę cierpliwie czekać do połowy czerwca. Może znajdą się jakieś wolne miejsca... -
Tomo
Orientuje się ktoś może jaki był limit dochodów załapania się na I listę ? -
Szymon
Życzę powodzenia, szkoda by było nie zobaczyć koleżanki w przyszłym roku na siłowni :d -
^^
-
Szymon
-
Anonim
Poszukuję dziewczyny, która chciałaby zamienić miejsce w Dendrycie na miejsce w Bazyliszku. -
Kasia B.
-
Ewa Filant
Hej, chcialabym sie dowiedziec cos o oazie i krokusie ? bo nic o nich nie pisze nigdzie, czy jest tam dostep do neta? jakie warunki? -
Ewa Filant
i jeszcze jedno pytanie, czyli teraz wszyscy maja do wyboru tylko hilton, grand, oaze, krokusa i limbe? a po 8 bedzie mozna rezerwowac miejce w bazyliszku,cezarze itd? to bedzie dla wszystkich dostepne? bo ja myslalam ze te 5 akademikow to sa juz wszystkie, ktore sa dostepne dla mojego wydzialu... -
Anonim
Czy komuś z was zdarzyło się kiedyś zablokować sobie konto ehms wpisywaniem złego hasła? Czy konto zostaje zablokowane na 24 godziny czy tylko do północy? -
KaRoLiNa
-
marchewa
tak w tym roku sprawniej chodzi niz w zeszlym. moja wspollokatorka w 11 minucie zajela pokoj a ja w 28:D ale teraz jak chce zarezerwowac znajomym to mnie wywala:/ -
...
mi udalo sie 00:10 ale teraz juz nie chodzi bo tez chce znajomych zalogowac...;/ -
KaRoLiNa