Akrobatyka Sportowa [3486]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • monika

Ja wole nie mówić, dopiero zaczełam, chodze zaledwie 0,5 roku :)
  • @SzcZepAn@MarO

ja zacząłem chodzic jak mialem 7 lat a przestalem jak miałem 13 lat wiec chodzilem 6 lat potem przerwa 3 lata i znow zacząlem i chodze 3 miechy:)
  • Jarek.

No ja mniej wiecej tyle co Szczepan, 3 miesiace; )
  • Łukasz

Chodziłem też mniej więcej od 9 roku do 12 , a później 1,5 roku przerwy i znowu zaczynam; ]
  • Anonim

ja coś około 3 miesiecy
  • Suszin

a ja od 92r :)
  • Shadi

Ja też chodziłem jakieś 6 lat potem dwa tygodnie przerwy i znowu 5 lat jakieś
  • Anonim

3miechy + wczesniej troche cos samemu
  • ĸamil

3 miechy... mam nadzieje, że jeszcze pochodze... :P
  • Anonim

jakieś 4 miechy :D a wczećniej byłem raz na treningu :D:D:D
  • Jarek.

O, Bieniu, ja tez, ja tez; D
    Jakis rok temu xD
  • TastyB

...prawie 7 i pol roku; ]

Zaczelam pozno... o wiele za pozno ale nadrobilam to zacietoscia, uporem i determinacja; ) Skonczylam "kariere" majac 17lat na klasie mistrzowskiej w 2-ach i 3-ach tylko dlatego, ze po 3 latach treningow bez jakiegokolwiek trenera, dostala nam sie jakas very "ambitna" i zadufana w sobie mloda trenerka ktora rozbila dwie 2-ki i jedna jedyna 3-ke w naszej klasie, tlumaczac to tym, ze nasze "gorne" sa juz za stare... "Gorne" zdegradowala do klasy 3 robiac je "dolnymi" i dajac im calkowicie swieze i nie wyszkolone dzieci na "gorne". Mnie z przyjaciolka pozostawila samym sobie, nie prowadzac nas ani nie szkolac dalej a wrecz "zatrudniajac" jako pomoce trenera uczace przewrotow i gwiazd... :>
    Chcialysmy sie przeniesc do innego klubu i nawet tam bylysmy na rozmowie ale... gdy sie dowiedzieli o tym u nas w klubie to zagrozili sprawa nowemu klubowi o wyplate odszkodowania/rekompensaty za przejecie wyszkolonych zawodnikow... U siebie nas olali - odejsc bysmy mogly trenowac dalej nie dali... Tak sie skonczyla moja przygoda z akrobatyka :/ ZAL.pl

Potem troszku sobie cwiczylam, czy raczej przypominalam co nieco, w czasie treningow syna, do czasu az mu sie znudzilo ...czyli dosc szybko :P
    Teraz zapisalam sie wstepnie na kurs instruktora i mam nadzieje odzyskac choc ulamek dawnych umiejetnosci, nie zabijajac sie przy tym po drodze :D:D:D

Pozdrawiam; ]
  • <<~マルチン ~>>

gdyby nie dwa lata przerwy...to było by ok.11 lat a zaczołem tak w 96-97r.
  • .marta.

od 2002. czyli już 5 lat
  • Shadi

Suchy: a pamiętasz w dziewięćdziesiątym piątym.... :P
  • Suszin

hahahaah :D ach te Kozienice :D
  • Shadi

he he he toż to już 12 lat... starzejemy sie :P
  • Suszin

no sporo juz razem przeszlismy haha
  • Anonim

ja nie cale 3 miesiace laze na treningi i nawet duzo umiem :)
  • Pirat Barnaba of Mallorca

od 93 r. bez przerwy:)
| |

Akrobatyka sportowa - dyscyplina sportowa, która polega na wykonywaniu układów ćwiczeń gimnasty...

Fotki

Miejsca grona (0)