-
monika
-
@SzcZepAn@MarO
ja zacząłem chodzic jak mialem 7 lat a przestalem jak miałem 13 lat wiec chodzilem 6 lat potem przerwa 3 lata i znow zacząlem i chodze 3 miechy:) -
Jarek.
-
Łukasz
Chodziłem też mniej więcej od 9 roku do 12 , a później 1,5 roku przerwy i znowu zaczynam; ] -
-
Anonim
-
-
Shadi
Ja też chodziłem jakieś 6 lat potem dwa tygodnie przerwy i znowu 5 lat jakieś -
Anonim
-
ĸamil
-
Anonim
-
Jarek.
-
TastyB
...prawie 7 i pol roku; ]
Zaczelam pozno... o wiele za pozno ale nadrobilam to zacietoscia, uporem i determinacja; ) Skonczylam "kariere" majac 17lat na klasie mistrzowskiej w 2-ach i 3-ach tylko dlatego, ze po 3 latach treningow bez jakiegokolwiek trenera, dostala nam sie jakas very "ambitna" i zadufana w sobie mloda trenerka ktora rozbila dwie 2-ki i jedna jedyna 3-ke w naszej klasie, tlumaczac to tym, ze nasze "gorne" sa juz za stare... "Gorne" zdegradowala do klasy 3 robiac je "dolnymi" i dajac im calkowicie swieze i nie wyszkolone dzieci na "gorne". Mnie z przyjaciolka pozostawila samym sobie, nie prowadzac nas ani nie szkolac dalej a wrecz "zatrudniajac" jako pomoce trenera uczace przewrotow i gwiazd... :>
Chcialysmy sie przeniesc do innego klubu i nawet tam bylysmy na rozmowie ale... gdy sie dowiedzieli o tym u nas w klubie to zagrozili sprawa nowemu klubowi o wyplate odszkodowania/rekompensaty za przejecie wyszkolonych zawodnikow... U siebie nas olali - odejsc bysmy mogly trenowac dalej nie dali... Tak sie skonczyla moja przygoda z akrobatyka :/ ZAL.pl
Potem troszku sobie cwiczylam, czy raczej przypominalam co nieco, w czasie treningow syna, do czasu az mu sie znudzilo ...czyli dosc szybko :P
Teraz zapisalam sie wstepnie na kurs instruktora i mam nadzieje odzyskac choc ulamek dawnych umiejetnosci, nie zabijajac sie przy tym po drodze :D:D:D
Pozdrawiam; ] -
<<~マルチン ~>>
gdyby nie dwa lata przerwy...to było by ok.11 lat a zaczołem tak w 96-97r. -
.marta.
-
Shadi
-
-
Shadi
-
-
Anonim