-
Anonim
Może ktoś zna jakieś fajne szkułki z Akrobatyką ( jak już ktoś zna to niech poda średnią jaką trzeba mieć, umiejętności i jaka to szkoła ( gim, śr) -
Shadi
he he człowieku niema takich szkół. Jak chcesz trenować akrobatyke to sie do jakiegoś klubu zapisz a jak masz za dużo lat to masz problem :) -
Anonim
wiesz sa takie szkoły bo np: szkoła na Miedzianej jest szkoła akrobatyczna -
Shadi
to jest szkoła w której klub UMAKS korzysta z sali czyli ją wynajmuje. a to niejest szkoła akrobatyczna -
-
magda
-
Anonim
-
kroliczek_tuptus
hmm Akrobatyke sportowa mozesz zaczac trenowac od pazdziernika na RKS URSUS (nie trzeba miec zadnych umiejetnosci mozesz zaczac od zera albo od bochatera) treningi sa zazwyczaj w poniedzialki srody piatki i czasem soboty, w godzinach okolo 16.00 17.00 do 19.00 lub dluzej, koszt to 10 zl za trening.. a zdaza sie ze na sali siedze sobie nawet 3 godziny wiec warto:) jak ktos mieszka blisko ursusa to na serio polecam ten wlasnie klub:) wpadniecie to zobaczycie dlaczego:D (dotyczy zwlaszcza ladnych kobiet w wieku 15-17 lat:P) pozdro:) -
Gosiiak
-
...
masz racje chodzilem na akro-bad 2 i pol roku bardzo duzo sie nauczylem i sa bardzo fajny trenezy rowniez goraco polecam ten klub a jesli do szkoly to na ul.dzrymaly 1 w ursusie tam jest klasa sportowa o profilu akrobatycznym -
<moniiczka:P>
-
...
-
__Aga__
"(dotyczy zwlaszcza ladnych kobiet w wieku 15-17 lat:P)" <= heh :) mieszczę się w tej granicy :P -
Anonim
<lol> ja tez sie mieszcze:) a tak wogole to nie słyszłąm o tkaiej skzole...Czy ktos moze mi napisac dokłądniej gdzie to jest w ursusie ten klubik bo chetnie bym ise zapisała tylko własciwie nie wiem dokłądnie co i jak a i jeszcze czy jezeli ktos jush jakies podstawy ma typu fiflak, machowe,rundak,przejscia,przez uty,wychwyty to jest jakis podział grup ze wzgledu na umiejetnosci?? -
kroliczek_tuptus
__Aga__ <<-- to jak miescisz sie w tej granicy to na co czekasz?? od pazdziernika widze cie w klubie Akro-Bad w ursusie:) (no zakladajac ze spelniasz tez inne kryteria:D) hehe; -) pozdrowinka -
kroliczek_tuptus
gosiaczek <<-- damn.... ladne mi cie podstawy umiesz...;]
dobra, zacznijmy od tego gdzie mieszkasz? zakladajac ze wiesz jak dojechac do centum warszawy to juz jest git, wiec:
od centrum jedziesz 517 w strone ursusa i potem aby bylo ci blizej na np: placu narutowicza (lub gdziekowkiek indziej:P) przesiadz sie autobus 191 i wysiadz okolo liceum imienia leona kruczkowskiego (moja szkola!!:P) narazie tyle instrukcji:P jak chciecie wiedziec wiecej to piszcie:D milo bedzie poznac nowych ludzi:)
Pozdrowinka; -) -
Anonim
hehe no ja mieszkam na ochocie wiec w sumie wiem jak dojechac na ursus a 191 chy ajeżdzi z Bitwy warszawskiej albo jakos z Zechodniego?? bo cos mi sie tak kojarzy:) w sumie chetnie bym sie taK wybrała;p moze mnie poducza czegos nowego:) kto jeszcz eise na to pisze??:):) w sumie przy okazji moze poznam nowych ciekawych ludzi??:D -
kroliczek_tuptus
damn... pewnie ze 191 jedzie z bitwy warszawskiej:D moja kolezanka mieszka tam...;] wiec mozna powiedziec ze mieszkasz w "mojej" okolicy;-)
hehe pewnie ze poznasz ciekawych ludzi:d zaufaj mi....:P -
Anonim
Z reguły nie ufam nieznajomym no ale coz skoro tak mowisz to wierze Ci:) jaka kolezanka moze znam bo w sumie jesli chodzi o ludzi z ochoty to wiekszosc chyba znam:)
No, a 191 to jush chyba bed ewiedizała jak dojechac a jak nie no to "zatrudnie" Cie do umowienia sie gdizxes na miescie i zaprowadzenia mnie na akrobatyke:) -
kroliczek_tuptus
:D nie ma sprawy;-) do polski wracam 26 sierpnia i od tego czasu powiedzmy jestem wolny:D wiem jak bedziesz chciala poznac ursus to jestem doskonalym przewodnikiem:P (samokrytyka to podstawa:P)
ale oferte pracy mozesz mi zlozyc juz prywatnie..;] hehe pozdrawiam:) -
Anonim
hehe no pewnie ze podstawa:) no a sko0ro taki doskonały no to chyba bedize trzeba skorzystac heeh jak by nie było ja mowiłam tlyko o doprowadzeniu mnie do skzoly no ale skoro mam okazje poznac lepiej tereny hehehe :) a co do oferty pracy hmmmm....w sumie racja nie bede tak oficjalnie pisała<lol>