-
✄ - - - polcia
heh; ]
ja bardziej lubię się na to patrzeć niż robić i ćwiczyć.
Ale z akrobatyka jest tak ze wmowilam sobie ze naucze sie szpagatu. nauczylam sie. i mam z tego ogrooooomna satysfakcje. dlatego chce uczyc sie nowych i nowych rzeczy by umiec, podniecac sie tym i zabijac nude; ]
a co do chlopakow to uwielbiam sie znimi bawic; ] -
paulina
hehe;p
no dokladnie jak w siebie wierzysz to latwiej jest robic duzo rzeczy, ale niestety nie wszytko:) -
✄ - - - polcia
-
]< ]_, ][ ]\/[ ([]) ; )
ja mam 16 zaczalem chodzic z kumplami na tance w czerwcu (jest pazdziernik) to od razu na akrobatykę chodziliśmy. noi sie zaczelo; D wczoraj zrobilem mojego pierwszego fiflaka i rundak+fiflak, dzisiaj rundak+backflip (na trawie!) i kilka dni temu mahowego. mam zamiar sie jeszcze duzo nauczyc wiec niech nikt nie gada ze ma 16 lat i nic juz sie nie nauczy; D
pozdro -
-
paulina
brawo;p
tu nie chodzi o to ze sie niczego nie nauczysz ale jednak nie bedziez ztak dobry jak ci co uczyli sie od dziecka no ale to raczej oczywiste
;) -
Anonim
hej mam pytanie . ja mam 17 lat nie wiecie może gdzie mogłabym w wawie zacząć chodzić na akrobatyke tylko tak rekreacyjnie ?? bo nie mam pojęcia.. Kiedyś już trenowałam ale niestety przestałam -
Shadi
myśle że kilka postów w kilku tematach udzieli Ci wystarczających informacji. -
Joasia Imańska
Ne wiem może lepiej żeby ktoś cie pouczył moje kol poszły się zapisać mają 12 lat powiedzieli im że są za stare chodzi o kości a ty za młoda nie jesteś ja zz resztą też mam 12 lat i ide sie zapisać ale pierw moja kol mnie pouczy :) -
aLeKsaNdRa.
Hej:) Mam pytanie - czy ktoś z was może wie, czy i gdzie są prowadzone zajęcia z akrobatyki dla młodzieży/dorosłych? Będe wdzięczna za udzielenie informacji! I z góry dzięki za pomoc! :) -
-
Kornelia .
Akrobatyke trenowalam 4 lata, poźniej przerwałam ją na okres gimnazjum z różnych względów. I teraz chciałabym wrócić na treningi. Szpagat dalej robie, przejscia tez, generalnie wszystko co umiałam, tylko technicznie wygląda to gorzej :)
Czy jest sens wracać do tego? -
Anonim
moim skromnym zdaniem zawsze jest sens, jeśli chce się to robić i się to uwielbia :) nie jeden jest przypadek, że jeśli się chce, to można osiągnąć wszystko, poza tym tyle osób wraca do swoich pasji pomimo poważnych kontuzji, czasami wiedząc, że już nie osiągną tego, co było wcześniej,
a do formy powraca się o wiele szybciej niż od nowa do niej dochodzić; )
pozdro