Akrobatyka Sportowa [3486]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no to na początek ja:P6lat nie poszlo na marne i nadal chodze teraz 7 rok na akrobatyke a wy ile trenowliscie??
  • Shadi

mówiłem już to w poprzednich tematach i to troche wkurzające jak nowi ludzie wchodzą na to grono i pytają sie o rzeczy które już były itp itd więc może jak ktoś "nowy" wpada to sobie przeczyta poprzednie tematy ( troche tego jest ale potem wie sie co sie tu dzieło itd) bajdełej trenuje 10 lat
  • Anonim

ja trenowałam ok 6/7 lat. Dalej bym chciała, ale ja juz nie chce chodzic byle by chodzic. Ja to bym chciala juz tak na powaznie wszystko, gdyz po niekat wiarze z akrobatyka swoja przyszłość ...
  • Anonim

no i jeszcze ja ... no ja tylko 4 lata trenuje ale nie narzekam :D:D
  • niezapomijanka.

Ja trenowałam 4 lata i już nie trenuje :)
  • Anonim

a ja trenuje jak narazie ok 9 latek;) i jest fajowsko;)
  • ˙·٠•Dysia•٠·˙

Siema wbiłam sie tu i mi się tu podoba ja też ćwicze akrobatyke od 9 latek prawie moge sie wtrącić :)??????
  • Anonim

o Ulciaczek moj ukoffany :P ona jest dobra mowie wam :D
  • Anonim

haha:P ciekawe w czym Martusiu:P ja chcem na treninga;( może przyjde do was w sobotke na turniej i pokibicuje:P
  • Suszin

a ja sie w to bawie juz 13 latek :)
  • Anonim

no zajebista jestes:D serio nie sluchajcie jej ja wam mowie; ) no przychodz przychodz:D:D
  • Anonim

jasne jasne:P zobaczymy:P
  • Gosiiak

a ja kocham akrobatyke...mimo,ze jej nie trenuje :)
  • Suszin

Ulcia jest najlepsza we wszystkim :D nie na darmo jest moja wspolniczka <lol2>
  • *

a ja uwielbiam akrobatyke i ja trenuje od ponad dwoch lat :) jest gites pozdro 600 dla wszystkich akrobatow/akrobatek :p
  • Anonim

Suchy też jest the beściak;)on pokona wszystkich;) kochany Wspólnik;)
  • Suszin

Poprostu razem stanowimy wyśmienity duet :D
  • Monika

ja trenowałam chyba coś około 4 lat albo nawet mniej.. ale dalej trenuję :]
  • Suszin

to fajnie ze trenowalas ale dalej trenujesz <hahaha>
  • OnceItWasMe

ja też chyba LUBIĘ mimo że nigdy nie ćwiczyłem.
    W ogóle jak w pracy będzie mniej release'ów (i stanę się mniejszym cykorem) to się zapiszę gdzieś wreszcie. Acha i czekam aż słońce wejdzie w skorpiona, to da mi siły :)
    A jak będę kiedykolwiek w wawie to pójdę do suchego i shadiego na zajęcia, powiem że jestem BLAZEE i mi powiedzą jak się aeriala robi :o) Pozdrawiam all, imponujecie mi ! ! ! Akrobatyka to jedna z piękniejszych rzeczy jakie człowiek może zrobić ze swoim ciałem
| |

Akrobatyka sportowa - dyscyplina sportowa, która polega na wykonywaniu układów ćwiczeń gimnasty...

Fotki

Miejsca grona (0)