-
Sebastian
Wszystkich uprawiających bądź nie związanych z tematem, starszych, młodszych, zapraszam do naszego klubu w Ursusie.
Fajny klimat, spoko ludzie, trenerzy też nie najgorsi :)
Wg mnie jest git. Poza tym mamy nowy batut Eurotrampu, konkretny jest. -
^Bolo^
Tak popieram Sebastiana, nawet jeżeli ktoś nie trenuje od dziecka to jestem pewien że po paru wizytach w RKS-ie będzie trzaskał dwójki z palcem w oku ! :] -
kroliczek_tuptus
albo trzepał siłówki i flagi:D hihihi Klub jest okej:d ludzie też;] wiadomo;] pzdr;] -
Natala
-
-
<<~マルチン ~>>
-
kroliczek_tuptus
ona jest u Ciebie na zdjęciu:D więc pewnie wszyscy przyjdą do Ciebie:D -
Anonim
haha no pewnie zapraszamy wszystkich do klubu UMAKS :) trenerow mamy poprostu zajebistych :D haha :P -
-
Anonim
-
Sebastian
dokładnie Natalka, gdyby nie Ty to dawno trenowalibyśmy w innym klubie :) -
^Bolo^
>Monia :) napisała:
>haha no pewnie zapraszamy wszystkich do klubu UMAKS :)
>trenerow mamy poprostu zajebistych :D haha :P
UMAKS hmmm ... a jest tam coś poza ścieżką ? -
kroliczek_tuptus
-
^Bolo^
-
kroliczek_tuptus
mooożna:D szkoda ze na zawody nie jeździsz:D wtedy byś poznał ekipę u-maxową;];];] -
Sebastian
to ja z wielką chęcią założę ten wasz gejowski stroik dla lalusiów i pojadę na zawody :):)
10 litrów tigera wystarczy???? -
kroliczek_tuptus
pewnie żę wystarczy:D i odrazu zgłoś sie na komisje dopingową:D
tzn: w sumie zalezy czy tych tigerow chcesz użyć na zawodach... czy do poznania zawodniczek....:) -
Anonim
oj Wladus Waldus :P haha :P
do Bolka, poza sciezka to w sumie nie ma nic ciekawego :P chyba ze interesuja Cie zespoly z Kosa :P ktorych bym nie proponowala :) -
kroliczek_tuptus
-
Anonim
-
kroliczek_tuptus
hmmm niewykluczone że pewnego dnia gościnnie wpadne sobie:) w jakie dni i jakich godzinach macie treningi i potwierdzisz swoją obecność na nim:>?